Stormalgerens

Storm Algerens er et uprofessionelt firma, der ikke kan kommunikere eller udføre de opgaver, som det bliver betalt for. Jeg købte et dealbevis på algerens af tag og fliser. Først blev tidspunkt... Se mere

En super god oplevelse med kundeservice og resultat HELT i top. Vi havde hørt godt om Christoffers arbejde rundt i byen (Haderslev & omegn). Så ham skulle vi lige prøve os med. Vi har fået vasket vo... Se mere

Stormalgerens er et uprofessionelt firma

Jeg købte et dealbevis på algerens af tag og fliser. Først blev tidspunktet udskudt flere gange, men endelig dukkede to mænd op, som ikke var klar over, at der også var betalt for fliserne. De virkede noget forvirrede, men fik da sprøjtet en skummende væske ud over begge dele.

Desværre har behandlingen ikke virket, selvom jeg gav det lidt ekstra tid, da det havde været så varmt. Taget og fliserne er stadig fyldt med alger, og jeg har efterfølgende ikke kunnet komme i kontakt med Storm Algerens, hverken via telefon eller mail.
Det virker som et snydefirma.

25. maj 2023

Vi havde bestilt dem til en stor opgave…

Vi havde bestilt dem til en stor opgave på vores to institutioner, alge behandling af tag og facade, har efterfølgende forsøgt at komme i kontakt med dem via Mail og telefon dog uden held :-( da det er tydeligt at der ikke er behandlet over det hele og det som er behandlet er mere grøn end før, så det er nok kunstgødning i sprøjten i stedet

30. juni 2023

Fup og bedrag

Fup og bedrag. Først blev det udskudt adskillige gange. Så kom de endelig (tror vi) og lagde et postkort i postkassen, men intet tegn på det rent faktisk var lavet noget. De skulle også behandle taget på carporten, men det er lige så grønt af alger 3 måneder senere, så intet lavet, og pengene er tabt. Håber de kommer i Kontant 👍

1. august 2023

Købte deal

Købte deal, men de blev forsinket den ene gang efter den anden. Er glad for at jeg ikke har holdt fri de dage de har påstået at de ville dukke op... ingen reaktion på henvendelser.
Fup fup fup

1. juni 2023

Fupfirma

Jeg kan kun stemme i og gentage nedenstående beskrivelse af dette fupfirma. Købte ligeledes rens af tag og fliser tilbage i april og er blev lovet besøg flere gange, som ikke er blevet til noget. De første gange sender de mail ud om, at de bliver forsinket. Derefter ingen info, men kunne dog træffes med lovning om et besøg for til sidst hverken at svare på mail, SMS eller telefon. Prøver nu at blive refunderet af Downtown.

24. august 2023

Manglende udført arbejde

Jeg kan se, at jeg ikke er den eneste, der er blevet snydt af Storm Algerens.

Jeg købte den 28. februar 2023 på Sweetdeal et tilbud på algerens af tag og fliser, hvilket skulle udføres af Storm Algerens. Da tilbuddet udløb sendte de en mail rundt til alle, som havde købt tilbuddet, at arbejdet ville være udført inden maj. Da maj kom, og de endnu ikke havde været på besøg, så sendte de en mail rundt, at de var forsinket pga. vejret. Derefter hørte man ikke fra dem i lang tid. Jeg kontaktede dem så på mail, og de skrev tilbage, at de stadig var forsinkede, og de nok ville gå ind i juli, før de kom. Da juli var gået, kontaktede jeg så Storm Algerens telefonisk, hvor jeg talte med Carsten Storm, og han lovede, at de ville komme inden 6 dage. Da de 6 dage var gået kontaktede jeg igen Storm Algerens, men nu gik den bare direkte på deres telefonsvarer. Herefter har de ikke svaret på mails eller telefonisk opkald. Sjovt nok er deres hjemmeside også lukket ned. Jeg skrev herefter til direktøren af Storm Algerens, Christoffer Storm, på Messenger, han svarede venligt tilbage, at jeg selvfølgelig nok skulle få penge tilbage, hvis jeg ikke havde fået udført arbejdet. Herefter har jeg heller ikke hørt mere til ham.
Hold jer venligst væk fra dette firma, ved ikke hvad de tjener deres penge på, men det er ikke at servicere deres kunder.
Har efterfølgende skrevet til Sweetdeal, og de har tilbagebetalt mine penge. Sweetdeal var udmærket klar over, at der var flere sager med Storm Algerens.

6. september 2023

Stormalgerens er et svindelforetagende!

Forretningsmodellen i Stormalgerens består i at modtage betalingen, men aldrig udføre arbejdet.
Jeg købte en spotdeal 22. maj 2023 for algebehandling af tag på et parcelhus.
Prisen var 609,- kr.
En rimelig pris sammenlignet med tilsvarende købstilbud. Men arbejdet bliver aldrig udført.
Aftalen ifølge dealen var, at Stormalgerens ville kontakte mig om, hvornår arbejdet ville blive udført senest ved udgangen af august.
Nu er det 1. september, og jeg er ikke blevet kontaktet i de godt 3 mdr. i sommer.
Jeg har sendt mails, brugt kontaktformularen på deres hjemmeside og ringet på telefonen.
Mails og kontaktformularen bliver ikke besvaret, mailadressen er nu nedlagt.
Hjemmesiden findes ikke længere, og pr. telefon blev jeg den ene gang, det lykkedes at komme igennem, spist af med en sludder for en sladder om, hvilken dato arbejdet bliver udført.
Den aftale blev naturligvis ikke overholdt, og nu svares der ikke på telefonen længere.
På trustpilot kan man ikke give mindre end en stjerne.
Den stjerne fortjener Stormalgerens under ingen omstændigheder.
Spotdeal har efterfølgende været så venlige at annullere mit køb og refundere beløbet. Tak for det.

1. september 2023

DEAL købt i april - svindel.

Jeg havde købt en deal tilbage i april. Jeg havde kontakt med firmaet via telefon, da de ikke svarede på deres mail. De bekræftede de ville ordne mine fliser i stedet for mit tag.
De var forbi d. 28 juli efter mange forsinkelser.
Min overvågning viste de var på adressen under 9 minutter, mens de sprøjtede mit tag. Dog med undtagelse af den side hvor mine solceller var, da det åbenbart kræved noget mere af den, så den sprang de bare over.
Aftale lød på de skulle ordne mine fliser - så fuldstændig spild af penge.
Jeg har ikke fået svar på mine mails eller mine opkald siden udførsel.
Svindel firma.

28. juli 2023

Jeg kan læse at andre har købt en deal…MEGA DÅRLIG SERVICE, ER DET FUP

Jeg kan læse at andre har købt en deal med algerens af tag og fliser. Vores aftale blev også udsat flere gange.
Vi tjekker op på at det ikke bliver i en weekend de kommer da vi bla har nogle større ting der skal flyttes og får besked om at det bliver det ikke. Det ender med vi får en besked om de har været her en søndag (ingen naboer har set noget) jeg kontakter dem igen og siger vi ikke kan se de har været her da alt står på deres plads osv, han lover at sende et foto som bevis på de har været her og får besked på der går 10-12 uger før man kan se virkning på tag og fliser ?? Vi har intet foto modtaget. Vi har kontaktet dem igen da vi stadig ikke kan se nogen virkning og der er ingen svar kommet tilbage.
MEGA DÅRLIG SERVICE

4. juni 2023

Uprofessionelt

Har lige fået udført alge behandling af tag og fliser efter køb af Deal i april. Det er blevet udsat rigtig mange gange. Ved ankomst måtte jeg selv gøre opmærksom om, at jeg havde en Deal både med fliser og tag. Det havde han ikke selv styr på. Nå er det her, var hans kommentar på dette. Så hvis jeg ikke havde været hjemme, tænker jeg ikke fliserne var blevet behandlet.
Det hele har virket meget uprofessionelt, så derfor kun en stjerne.

24. august 2023

uprofesionelt og useriøs forretning …

uprofesionelt og useriøs forretning jeg købte en deal om algebehandling af mit tag på sweetdeal... den sendte efterfølgende mails om de ville sende en mail 2 dage før de kom.... efter over en måmed skrev de at de var kommet bagud på grund af for mange ordre( så kan mann jo tænke sit når man læser hvad andre skriver) nu skriver vi 15. august og jeg har ikke fået arbejdet udført endnu og jeg har sendt en mail til firmaet... og intet hørt... er den den måde man driver en virksomhed på og siger man har travlt??? der er sidste gang jeg køber fra den udbyder.... jeg giver dem 2 dage til at udfører arbejdet og derefter tager jeg kontakt til sweetdeal og fortøller om den mega useriøse måde man kører tilbud og laver deals på...

5. maj 2023

Dårlig oplevelse - vender aldrig retur

Dårlig oplevelse! Vi købte en deal og en sen aften, skriver de pludseligt, at de ville komme næste dag. Vi kan ikke se at der er blevet udført noget arbejde, og nu har jeg snakket/skrevet med dem 3 gange, og alle gangene siger de at de vil vende tilbage, men vi hører aldrig noget..

27. juli 2023

Opgave udført - Efter lang tid fra ordre og mange rykkere.

Opdateret 25/7.
Efter at have lagt denne anmeldelse op på TrustPilot kom der skred i sagerne. Dagen efter blev opgaven udført, selvom den blev udskudt 2 gange på selve dagen. Tag og fliser er nu behandlet og der venter 12-14 ugers ventetid på at se resultatet.

Havde via Sweetdeal bestilt en tagrens samt 100 kvm fliser d. 12/4. Fik mail fra Storm algerens at opgaven ville blive udført fra uge 22 (primo Juni). Hørte intet derefter og skrev flere rykkere, hvorefter at der blev svaret. Så selve dagen, hvor opgaven skulle udføres, ringede jeg flere gange forgæves, hvorefter han ringede tilbage og forklarede at udstyret var gået i stykker, samt at de vil forsøge at få opgaven løst i weekenden. Det er nu 14 dage siden, og har intet hørt og der er absolut intet sket. Så selv 1 stjerne er højt sat.

22. juli 2023

Så har Storm Algerens været hos os…

Så har Storm Algerens været hos os idag. Vores ca 5 år gamle fliser var sat til med flisepest og så rigtig triste ud, mildt sagt. Men efter dagens besøg af storms algerens, så ligner det, at vi har fået lagt nye fliser igen. 👌👌👌

Fantastisk godt arbejde og super flink service. Vi kan kun varmt anbefale dem 👍😄

1. maj 2023

Vi har idag fået foretaget…

Vi har idag fået foretaget efterisolering med papiruld af Storm Algerens, jeg tog kontakt 1. januar på trods af helligdag fik jeg svar indenfor få minutter. Vi blev tilbudt at få jobbet udført få dage efter, men ønskede istedet en specifik dato, det var intet problem.

Idag kom de to medarbejdere med et stort smil, de var super service mindede og udførte opgaven med stor tilfredshed fra vores side. Jeg kan kun råde andre folk til, at benytte sig af diverse services fra dette firma !

Tak for god behandling og god service Christoffer !

16. januar 2023

En super god oplevelse med kundeservice…

Så ham skulle vi lige prøve os med. Vi har fået vasket vores tag, samt få algebehandlet vores fliser rundt om hele huset (ca. 200 kvm). Arbejdet blev lavet præcis som aftalt, super kundeservice. Alt dette til en super skarp pris! De varmeste anbefalinger herfra!

1. september 2022