STORM Advokatfirma Anmeldelser

4,8

Har brugt dem siden 2023 og til 2026 Og kan kun anbefale dem, selvom jeg skiftede advokat undervejs - min sag var en erstatnings sag fra et trafikuheld. Der har været god dialog hele vejen igennem.... Se mere

Talte med Jens Kruchov om en, for mig kompliceret sag, vedrørende en skov-og landbrugsparcel. Fik en meget god og uddybende forklaring på mange af sagens spørgsmål. Tak for en god, kompetent og me... Se mere

Chatbot virkede fortrinligt som første indgang. Henviste hurtigt til personlig hjælp og jeg blev ringet op inden en time. Behagelig samtale med god forståelse, grundighed og hurtig hjælp videre med mi... Se mere

Jeg var i dialog med Christian vedrørende et IT startup, da jeg skulle have hjælp til at få udarbejdet et stærkt juridisk grundlag. Christian delte værdifuld information i form af hvor vi kunne s... Se mere

1. Advokatfirma
  2. Konkursadvokat
  3. Familieretsadvokat
  4. Juridisk rådgivning
  5. Advokat med speciale i personskade
  6. Boligadvokat

Vi hjælper virksomheder og udvalgte private kunder med komplekse og kritiske juridiske udfordringer. Vi er her, når du har brug for os. Hos os er du eller din virksomhed ikke blot et sagsnummer. Vi ved, at den gode, tillidsfulde relation mellem dig og os skaber det bedste resultat for dig og din virksomhed. Derfor oplever vi også, at vi med mange af vores kunder får langvarige og værdifulde relationer. Vi tænker kommercielt og har stor forretningsforståelse. Det er din garanti for, at vores rådgivning kommer hele vejen rundt om dig og din virksomhed.

Svarer typisk inden for 2 uger

23 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Havde flere spørgsmål angående…

Havde flere spørgsmål angående landbrugspligt, og hvad dette indebærer. Blev ringet op af advokat Jens, vi havde en meget behagelig samtale, hvor jeg blev lyttet til og fik svar på alle mine spørgsmål på en venlig og nem forståelig måde.

14. marts 2024

Hej Morten

Tak for din henvendelse til os og din fine anmeldelse.

Det var rart at kunne hjælpe jer videre.

Jens Axel Kruchov

Har idag fået en super fin samtale og…

Har idag fået en super fin samtale og snak i telefonen med advokat fra Storm ang. hvordan jeg skulle forholde og gribe en sag an angående manglende udbetaling af løn til et ungt menneske.

14. marts 2024

Hej Heidi

Tusind tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse.

Jeg er glad for at du fandt vores samtale brugbar.

Alexander Traunholm Schultz

Føler sig velkommen

Føler sig velkommen, lytter til hvilke ønsker man har som skal nedfældes på papir og giver gode råd. En dejlig oplevelse igennem hele processen.

4. marts 2024

Kære Raci

Tusind tak for de pæne ord.

Vi er glade for, at det har været en god oplevelse.

Lene Marie Braad

Hurtig og god service

Hurtig og god service

28. februar 2024

Hej Janette

Jeg er glad for at høre, at du har fået udbytte af min assistance.

Mikkel Anker Pedersen

Hurtig og kompetent rådgivning

Jeg blev straks stillet videre til en kompetent advokat, der på 10 minutter fortalte mig alt relevant for at være klædt på til møde med sælger. Hvis handlen bliver til noget ved jeg nok hvem der skal være min advokat!

21. februar 2024

Kære Henrik

Tak for vores samtale og din fine anmeldelse.

Jens Axel Kruchov

Godt og højt serviceniveau.

Godt og højt serviceniveau.
Har hjulpet os igennem 2 svære sager, der er løst med godt samarbejde.
Kan varmt anbefales.

20. februar 2024

Hej Per

Tak for dine pæne ord og en god dialog igennem hele forløbet.

Emilie Aalestrup Møller

Jeg vil gerne rose Storm advokater

Jeg vil gerne rose Storm advokater, fordi jeg modtog en meget hurtig og saglig rådgivning pr telefon i en akut situation om handel af sommerhus internt i familien ved arv - og endda før en egentlig sag er oprettet. Mange tak !

1. januar 2024

Kære Karin

Tak for din fine anmeldelse og vores samtaler.

Jens Axel Kruchov

Skulle have hjælp til en kunde

Skulle have hjælp til en kunde, og da vi afslutter sagen, får jeg en regning lidt højre en forventet. Jeg får en faktura som ikke rigtig forklare hvad man har fået og betaler for, man kontakter dem så, og spørger om en redegørelse for hvad man betaler for, så bliver der pluslig stille, og man sender så et par mails mere, der er bare ikke noget at komme efter, når man spørger. Så for mig bliver det altså svært at se om jeg har betalt for meget, og om de har opkrævet mere en hvad der var nødvendigt.?

Jeg betalt 249 + moms i starten, så var der lidt ekstra arbejde efterfølgende, og det skulle være omkring 5-600 kr,- får så regninge som lød på over 3000 kr,- men var fratrukket en del fra regninge, og skulle så betale 1200 kr,- Deres regnestykke for mig, giver ingen mening, men når man spørger om redegøres, ja så svare de ikke mere. For mig lyder det til at det er opdigtet ting og priser, fordi beløbet er langt lavere en hvad de ønsket og tjene, og smed mere på for at tjene ekstra.

8. december 2023

Hej Mads

Jeg kan og vil ikke gå i detaljer om sagen her, men er naturligvis ærgerlig over din oplevelse af sagens forløb.

Jeg beklager, at du føler vi har været stille, men vi kan ikke garantere, at vi altid kan nå at svare på henvendelser inden for én til to dage.

Du er meget velkommen til at kontakte os vedrørende uddybning af din faktura.

Emilie Aalestrup Møller

Storm advokatfirma har været super…

Storm advokatfirma har været super hjælpsomme både omkring min afdøde kones erstatningssag og testamente.
De har også været til stor hjælp omkring arv og de problematikker det kan medfører. Tak

8. november 2023

Hej Philip

Tusind tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse.

Det betyder meget for os, og vi er glade for at vi kunne hjælpe dig.

STORM Advokatfirma

Super gode og super hjælpsomme

Super gode og super hjælpsomme. De lytter til en, og prøver at hjælpe så godt de kan. De er eminent gode til at, forstå og til hele tiden at holde en opdateret. Kan kun anbefale storm Advokat firma.

1. januar 2023

Hej Sofie

Mange tak for den fine anmeldelse. Det betyder meget for os.

Jeg er glad for, at vi kunne hjælpe dig, og vi takker for et rigtigt godt samarbejde, som også er en vigtig forudsætning i alle sager.

Du er altid velkommen til at henvende dig igen, hvis der opstår spørgsmål, som vi kan være behjælpelige med.

Louise Holm Sørensen

Find en anden!

Brugte dem i forbindelse med en trafikskade. De er alt for dyre og har ikke styr på tingene. Dette er IKKE stedet man går hen med mindre man vil have en meget lille erstatning samt en kæmpe regning. (Regning er inden for det tilladte, men klart de dyreste jeg har brugt). De er simpelthen bare ikke dygtige nok. Virker til de tænker mere på nemt tjente penge frem for en tilfreds klient. Der findes MEGET dygtigere advokater der ude...

11. oktober 2023

Hej Søren

Jeg er ked af, at du står tilbage med den oplevelse af forløbet. Som jeg fortalte dig, synes jeg ikke, at afgørelsen i din sag var korrekt, hvorfor jeg anbefalede dig, at vi skulle føre sagen videre. Det ønskede du ikke.

Jeg ønsker dig held og lykke med det videre forløb.

Shapol N. Enggaard

Fik en super kompetent rådgivning af…

Fik en super kompetent rådgivning af Christian fra Storm Advokatfirma.

4. oktober 2023

Hej Erik

Tak for de flotte ord. Det glæder mig, at jeg hurtigt og let kunne hjælpe dig videre. Hvis du får brug for mere hjælp i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte mig igen.

Christian Bay Nielsen

Min bedemand havde en aftale med Storm…

Min bedemand havde en aftale med Storm om en kort gratis samtale med STORM.
Fik god, konkret og venlig rådgivning omkring håndtering af dødsbo.
Vi havde ikke brug for ydeligere rådgivning efter dette, men havde været ganske trygge ved STORM, hvis det var.

4. oktober 2023

Hej Simon

Tak for vores snak og din respons.
Held og lykke med det videre forløb.

Jens Axel Kruchov

Skrev til STORM på deres chat

Skrev til STORM på deres chat - indenfor den næste time havde de fulgt op med detaljeret svar på det jeg spurgte. - Hvis jeg vælger at gå videre med "sagen", så vil jeg absolut anvende STORM.

3. oktober 2023

Hej Claus

Tak for en behagelig telefonsamtale og de pæne ord. Jeg håber, at du får løst ”sagen” og kommer rigtigt godt videre – men skulle du få brug for os, så er du meget velkommen til at tage kontakt fremadrettet.

Christian Bay Nielsen

Jeg kan anbefale at skal man bruge et…

Jeg kan anbefale at skal man bruge et advokatfirma så skal man tage dette har fået den beste hjælp🙂🙂

26. september 2023

Hej Lone

Mange tak for den fine anmeldelse, og tak for det gode samarbejde.

Vi er glade for at kunne hjælpe dig.

Du er altid velkommen igen, hvis der opstår spørgsmål, som vi kan være behjælpelige med.

Charlotte Marie Schmidt Christensen og Louise Holm Sørensen

Hurtig og super kompetent hjælp

Skrev på deres chat, og bad om en opringning. 15 minutter senere blev jeg ringet op af en sød mand (mener han hed Hans) som var super kompetent, og meget hjælpsom. Han gav gode råd, og gjorde meget ud af en god forklaring - og så oveni fandt vi ud af at særeje på min mands virksomhed ikke var nødvendigt i forhold til det vi spurgte til. Så “slap vi for en advokatregning” som han så pænt sagde. Vil helt klart vende retur næste gang vi får behov for advokathjælp, også selvom næste gang måske ikke bliver gratis 😆

20. september 2023

Hej Sara

Tak for at du bruger vores chatfunktion og for dine ord om oplevelsen.

Fin service

Fin service
Blev hjulpet promte
De er så søde og imødekomme
Blev vejledt og hjulpet hele vejen
De bedste anbefalinger her fra
Hisen
Jesper og Annette

11. september 2023

Hej Jesper og Annette

Tak for de pæne ord.

Vi er glade for at vi hurtigt kunne hjælpe jer.

Lene Marie Braad

Et nytænkende advokatfirma

Et nytænkende advokatfirma hvor god service og medmenneskelighed er en del af produktporteføljen, på lige fod med de juridiske kompetencer. Stor anbefaling herfra.

11. september 2023

Hej Christina

Tak for de pæne ord.

Jeg håber, at du får den efter omstændighederne bedst mulige løsning på din sag, trods de triste udfordringer som vi drøftede.

Storm´s advokater. Super kompetente

Den hjælp jeg har fået hos Storm´s advokater, har virkelig været en kæmpe lettelse. Når man står med en arbejdsskade, orker man ikke slåskampen med forsikringerne. Der har altid været fuldstændig styr på det hele, og jeg har følt mig i trygge hænder hele vejen igennem. Især stor tak til Line og Andreas, som har været mine kontaktpersoner. De er alle pengene værd.

6. september 2023

Hej Anette

Mange tak - jeg er glad for, at sagen nu er afsluttet på tilfredsstillende vis efter mere end fire år.

Dejligt at høre, at du har været tilfreds med vores arbejde i sagen.

Andreas Darwin Madsen