Storage Share Anmeldelser 184

TrustScore 4.5 ud af 5

4,6

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Aangekomen met aanhanger vol zware spullen, was de lift defect. een gedeelte de trap op moeten sjouwen en de rest terug naar huis. Defect doorgegeven zou monteur langskomen . Later die dag gebeld mont... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Binnen een uur kon ik opslag regelen. Online kies je gemakkelijk de gewenste grootte van de opslagbox. Na online aanmelden en betaling kreeg ik direct een mail met instructies. Via een App kon ik de d... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Storage share is een super organisatie welke alles netjes geregeld hebben. Hun app voor de facturen, contracten en toegang tot de hoofddeur werkt perfect! De inrichting ziet er altijd netjes en ve... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

I am very satisfied with the storage facility. At the beginning of my rental, there was an issue with my unit: a hole that someone could have walked through, probably due to a mistake during the renov... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Opmagasinering

Skrevet af virksomheden

Bij Storage Share kun je zowel tijdelijke als permanente opslagruimtes huren. Storage Share garandeert schone, goed bereikbare en betaalbare opslaglocaties door heel Nederland. Huur je eigen privé opslagbox met je eigen sleutel en ben verzekerd van een veilige opslagruimte. Huur opslagruimte zonder gedoe met scherpe prijzen en zonder verborgen kosten voor onnodige services. Bij Storage Share zijn verschillende groottes van opslagruimtes beschikbaar, van XS (2 m2) tot XXL (12 m2), evenals grotere oppervlaktes. De kosten voor het huren van een opslagruimte variëren afhankelijk van de grootte en beginnen vanaf € 25 per maand voor een XS (2 m2 / 6 m3). Je kunt een opslagruimte huren voor zolang je deze nodig hebt en de opslagovereenkomst is maandelijks opzegbaar.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 88 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Inschatting van ruimtes huren is moeilijk zowel voor de medewerker als klant

Slecht aangeven van bewegwijzering waar is de ingang, waar is laden en lossen plaats op zowel de grond , als op de deur van goederenlift, staat niet aangeven, trage goederenlift, erg bewerkbare lift, losmaken en dicht maken van de goederenlift, lift werk ook niet mee, duurt lang , geen afdak scherm voor de regen, zodat de goederen droog naar binnen gaan. We hadden goede verhuizers, die goed economisch een ruimte in kunnen pakken, kon er maar net in! De lift zat een keer vast tussen een apparaat aan de lift en een kast, eerste instantie muur vast, we moesten de lift weer naar beneden laten, dat werkte ook niet zo goed, op een geven moment was de kast los,..pffffff de eerste contacten met een telefonisch medewerker van Storage, verliep niet goed, de medewerker had mij belooft om terug bellen als er een XXL vrij zou komen , niets mee van gehoord,..Het eerste moment van uitproberen hoe het allemaal werkt, kwam ik er achter dat de gereserveerd ruimtes niet voldoende waren voor onze inboedel, gebeld te plaatse op 2/4, mederwerker zou er een ander opslag bij doen, en de kleinste eraf, kreeg ik de bevestiging dat er maar 1 ruimte op stond voor €300, weer gebeld was een vriendelijke medewerker, die heeft het weer recht gezet. Conclusie van ervaring met Storage locatie Elburg een onvoldoende

7. april 2025

Goedemiddag Roelof,

Goed je zojuist even gesproken te hebben.
Helaas hebben wij niet aan al je wensen kunnen voldoen wat betreft de opslag.
Hopelijk heeft ons gesprek in ieder geval geholpen om dit te verbeteren.

Uiteraard nemen wij je feedback mee voor in de toekomst.

Team Storage Share

zeer moeizame start .

Ben ontzettend blij met de ruimte maar mijn eerste week was een fiasco met de deur open krijgen
Waardoor ik gewoon 4 hele dagen kwijt was , die ik speciaal vrij had gepland en waardoor mijn planning ook nog met een week moest verschuiven met alle financiële gevolgen van dien .
En nu door dat alles vertraagd is met een week.
Ik bleek niet de enige te zijn met gedoe over de deur open krijgen
Iedere dag waren er andere gebruikers voor de deur die dezelfde issue hadden .

31. marts 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super ervaring met opslag van spullen.

Met spoed ruimte nodig? Bel Storage Share. Super vriendelijk, proactief en helpen je vinden met de juiste ruimte. De mail met instructies voor toegang tot de ruimte is duidelijk en alles volgens afspraak! Heb wel anders meegemaakt! Aanrader! En nee geen connectie o.i.d. Gewoon een bedrijf dat doet wat ze zeggen.

4. april 2025

Besvarelse fra Storage Share

Hartelijk dank voor de uitgebreide review en de complimenten. Fijn dat de opslagruimte in Kampen bevalt!

Goede service.

Het team van Storage Share maakt het huren makkelijk en helpen waar nodig.
De ruimte was netjes en veilig.
Klantenservice goed bereikbaar.
Geen verborgen kosten, Een duidelijke prijs.
Zeer tevreden en mocht het nodig zijn kies ik weer voor deze opslag ruimte.

20. marts 2025

Besvarelse fra Storage Share

Bedankt voor je mooie uitgebreide review!

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Het telefoonnummer om de deur te openen…

Het telefoonnummer om de deur te openen werkt vaak niet is erg lastig

18. marts 2025

Besvarelse fra Storage Share

Bedankt voor je review, Wout!

We nemen vandaag contact met je op om de toegang tot de opslaglocatie makkelijker voor je te maken. We hebben inderdaad enkele problemen met de toegangsdeur ondervonden, maar volgens ons zouden deze inmiddels verholpen moeten zijn.

Wanneer je nu inbelt, gaat de schuifdeur open en wordt tegelijkertijd de tussendeur naar de opslagruimtes ontgrendeld. Deze tussendeur moet vervolgens handmatig worden geopend.

Prima ruimtes

Prima ruimtes, snelle reacties op vragen, wordt meegedacht in mogelijkheden

18. marts 2025

Besvarelse fra Storage Share

Bedankt voor je mooie review!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Niet een prettige ervaring met…

Niet een prettige ervaring met Medewerker hebben het zo druk op kantoor daar, vooral als ze jouw een email moeten sturen omdat je niet tijdig heb betaald en willen altijd 2 weken van tevoren hun geld anders kost het je €20,00 ook beweren ze je tig herinnering gestuurd te hebben want men is er druk en druk mee daar op kantoor want ze moeten achter klanten aan zitten mooi reclame maken jullie ppff

13. marts 2025

Besvarelse fra Storage Share

Hi Erich, Wat vervelend dat je niet tevreden bent. Bij het mislukken van een automatische incasso geven we je altijd de mogelijkheid om voor de ingangsdatum van de nieuwe periode zonder bijkomende kosten alsnog te betalen. Je geeft aan deze emails niet te hebben ontvangen? Zou je een email willen sturen naar huur@storage-share.nl? Dan kijken we samen naar een oplossing.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer tevreden over de locatie in Emmen

Zeer tevreden over de locatie in Emmen. Schoon, droog en netjes. Sommige spullen passen niet in de lift omdat de lift een personenlift is en geen goederenlift. Al jarenlang een tevreden klant.

9. marts 2025

Besvarelse fra Storage Share

Hi Desiree, Bedankt voor je positieve review!

Kansloos

Zoon en schoondochter hadden hier opslag in de advertentie stond schoon en droog was niet zo alles onder de schimmel en nat verhuurder wimpelt alles af.gaam nu verdere stappen.ondernemen kansloos bedrijf
In de reactie heb je over onder steunen dit zeer zeker niet aan de orde het afschuiven van verantwoordelijkheid.
Nog maals schoon en droog staat zeer duidelijk in beschrijving de advertentie. En dit valt niet onder inboedel verzekering zo als jullie beweren.

18. januar 2025

Besvarelse fra Storage Share

Bedankt voor je review, Jacob.

Zoals we met je zoon en schoondochter hebben besproken, ondersteunen we waar mogelijk en hebben we geadviseerd over de beste stappen die zij kunnen nemen. We betreuren het dat dit is voorgevallen en blijven helpen waar we kunnen. Mocht je hierover in gesprek willen gaan, bel ons gerust op 085 06 07 686.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Waardeloze opslag ruimtes had graag -5…

Waardeloze opslag ruimtes had graag -5 sterren willen geven.
Het is er vies en ranzig en bebloede bank vulling door de gangen.... En een absurd bedrag van maarliefst 118,00 per maand voor een hokje zonder verlichting een dun houten vloertje om een gat te verdoezelen. Leidingen die door je opslag ruimte lopen waardoor mooi opstappen van dozen een Tetris spelletje word.
En dan na een maanden opslag je ruimte leeg te kunnen halen omdat de situatie het gelukkig weer toelaat. dan kom je er achter dat alles onder verschimmeld is.... Dit terwijl er online staat dat het droog en vocht vrij opgeslagen kan worden. mail contact met deze partij verwijst je door naar je inboedels verzekering die ik en mijn partner op dat moment niet konden afsluiten. Waardoor dit bedrijf zegt we kunnen niks doen want wij willen niks tenzij de verzekering ons verteld van wel.
Punt van het verhaal.
1000,00 betaald voor een opslag van 8 maand
En dan alsnog spullen kunt weggooien..... BEDANKT!!

30. januar 2025

Hoi Wessel,

We begrijpen je reactie volkomen en willen je graag blijven helpen waar mogelijk. We hebben jullie per mail geadviseerd wat nu het beste is om te doen. We zullen per mail nog een toelichting sturen en hopen dat we de communicatielijn open kunnen houden.

Beste Storage Share

Beste Storage Share,

Dank jullie wel voor de geboden feedback en de oplossing,
Ik ben heel erg tevreden hoe het probleem is opgelost,

Mvg Peter

20. oktober 2024

Besvarelse fra Storage Share

Bedankt voor je mooie review!

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.