Aangekomen met aanhanger vol zware spullen, was de lift defect. een gedeelte de trap op moeten sjouwen en de rest terug naar huis. Defect doorgegeven zou monteur langskomen . Later die dag gebeld mont... Se mere
Binnen een uur kon ik opslag regelen. Online kies je gemakkelijk de gewenste grootte van de opslagbox. Na online aanmelden en betaling kreeg ik direct een mail met instructies. Via een App kon ik de d... Se mere
Storage share is een super organisatie welke alles netjes geregeld hebben. Hun app voor de facturen, contracten en toegang tot de hoofddeur werkt perfect! De inrichting ziet er altijd netjes en ve... Se mere
I am very satisfied with the storage facility. At the beginning of my rental, there was an issue with my unit: a hole that someone could have walked through, probably due to a mistake during the renov... Se mere
Bij Storage Share kun je zowel tijdelijke als permanente opslagruimtes huren. Storage Share garandeert schone, goed bereikbare en betaalbare opslaglocaties door heel Nederland. Huur je eigen privé opslagbox met je eigen sleutel en ben verzekerd van een veilige opslagruimte. Huur opslagruimte zonder gedoe met scherpe prijzen en zonder verborgen kosten voor onnodige services. Bij Storage Share zijn verschillende groottes van opslagruimtes beschikbaar, van XS (2 m2) tot XXL (12 m2), evenals grotere oppervlaktes. De kosten voor het huren van een opslagruimte variëren afhankelijk van de grootte en beginnen vanaf € 25 per maand voor een XS (2 m2 / 6 m3). Je kunt een opslagruimte huren voor zolang je deze nodig hebt en de opslagovereenkomst is maandelijks opzegbaar.
Isolatorweg 30, 1014AS, Amsterdam, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge
De opslag is schoon, de spullen staan veilig door de controles die worden uitgevoerd en de beveiliging die is ingeschakeld en het personeel is makkelijk te bereiken en zeer vriendelijk in de omgang!

Besvarelse fra Storage Share
Schone boxen en een zeer goede prijs, scheelt bijna 50% dan de concurent.

Besvarelse fra Storage Share
Snel een opslag geregeld.
Kon eerder via een telefoonnummer toegang krijgen. Nu moet het via een app. Dat kan bij mij niet.
Nu moet ik iedere keer bellen. Word altijd vriendelijk en direct geholpen. Geen wachttijden.
Makkelijk te bereiken. Goede parkeermogelijkheden.

Besvarelse fra Storage Share
Super fijne opslag. Keurig netje makkelijk te betreden en goede beveiliging absolute aanrader 👍🏼

Besvarelse fra Storage Share
Perfecte oplossing! Mooie droge en schone opslag!

Besvarelse fra Storage Share
Super service, good communication to us.
Allways someone to pick up their phone.
Price>quality = 9 out of 10 score.

Besvarelse fra Storage Share
The Company doing Well by good communication with the customers and always with caring maners

Besvarelse fra Storage Share
I needed a storage unit to start using it on a Sunday, urgently. Not only I was able to start using it when I needed to, without delays or complications, but I could do all from my phone in just some minutes without even being a client beforehand. Their staff was helpful, kind and patient with my new user questions and worries.

Besvarelse fra Storage Share
Eerder als eens gehuurd en nu weer. Tevreden over bereikbaarheid en service. Alles was binnen 1 dag geregeld (op zondag).
Toen er wat was werd het snel in orde gemaakt na een melding. Alles is droog in de winter is het er niet koud. Top locatie en dat ook nog eens voor een goede prijs tov andere locaties.

Besvarelse fra Storage Share
Nette opslag, aardig personeel. Zeker een aanrader!

Besvarelse fra Storage Share
Great company, it all starts with their really friendly and good communication and advice. They recommended us on what we needed. The location is secure and very clean, also they offer a good price. Lower then some other companys in our area. I would highly recommend this company.

Besvarelse fra Storage Share
Beste service en vriendelijke medewerkers

Besvarelse fra Storage Share
Goed bereikbaar, ruime openingstijden en alles schoon en netjes. De werking van de app: deur openen etc. is handig en makkelijk. Wij zijn dik tevreden over Storage Share in Hoogeveen!

Besvarelse fra Storage Share
Onze spullen heb ik opgeslagen bij Storage Share in Assen. De website is erg duidelijk en valt op tussen vergelijkbare sites. Ook de prijzen zijn lager dan elders.
Bij het brengen van de spullen belde ik met een vraag en werd direct te woord gestaan. Het pand is goed toegankelijk en brandschoon. De ruimte was precies zoals op de site werd vermeld.
De service is uitmuntend. Ik ben een tevreden klant.

Besvarelse fra Storage Share
Zeer mooie grote en schone ruimtes, ik huur nu 1,5 jaar bij Storage Share en nog steeds tevreden, ook de communicatie met de klantenservice is top, je word snel geholpen zeer goede service !
Aanrader !!

Besvarelse fra Storage Share
Schone en netjes onderhouden opslagruimte. Voor zowel tijdelijk als langdurige opstal. Via de app makkelijk toegankelijk.

Besvarelse fra Storage Share
vanaf het begin eerste huur tot daadwerkelijk mijn doos in storage , makkelijk simpel en schoon :) de storage share op de heerlerbaan in heerlen is een aanrader

Besvarelse fra Storage Share
Al ruim 1,5 jaar huur ik een opslagruimte bij Storage Share in Leeuwarden en ik ben erg tevreden. De medewerkers zijn vriendelijk, behulpzaam en reageren altijd snel op vragen. Alles wordt netjes en professioneel geregeld. Ook de leuke acties en updates per e-mail waardeer ik. Zeker een aanrader!