StopNicotine Anmeldelser

4,1

Ben twee weken geleden begonnen met de filters. Merk al dat ik minder nicotine en teer inhaleer, maar de filters gaan minder lang mee dan beloofd in de advertentie. Slechts 3 sigaretten met 1 filter v... Se mere

Vooreerst werd correct geleverd wat besteld werd. Anderzijds ben ik nog maar net begonnen met deze filters en heb ik ondertussen het aantal van 20 naar 17 sigaretten per dag kunnen brengen. Zonder nev... Se mere

Inmiddels 5 weken bezig met minderen en het was even wennen maar merk wel echt dat de drang en stress steeds minder wordt dus erg fijn

Ik heb op 13/06/2026 bestelling geplaatst, op 17/06/2026 mail gekregen dat het verzonden is, op 20/06/2026 mail gekregen dat er blijkbaar probleem is met vervoerder en waardoor ik voucher krijg van... Se mere

StopNicotine is dedicated to helping people quit smoking and vaping. We help customers on their journey to a nicotine-free life with unique products, free resources and tips through our website.

God

Svarer typisk inden for 48 timer

Super Produkt

Super Produkt. Ich rauche wirklich weniger als vorher. Ich möchte gern ganz aufhören und habe mir ein weiteres Paket bestellt. Vorher waren es 30 Zigaretten, jetzt bin ich nach 2 x 60 Filtern auf 12 Zigaretten. Vielen Dank dafür.

1. juni 2026

Hallo Marc,

Das freut uns zu hören! Und mach unbedingt so weiter.

StopNicotine

ı still enjoy having the oldu cigarette…

ı still enjoy having the oldu cigarette now and then but ı've definitely noticed that ı smoke far less thank to the filter.

1. juni 2026

Hi Maike,

Thank you for your review, and that’s great to hear!

Kind regards,
StopNicotine

Ik gebruik het nu 3 weken en merk al…

Ik gebruik het nu 3 weken en merk al dat m'n behoefte minder is geworden. Fijn bedrijf!

22. maj 2026

Hi Babet,

Fijn om te horen! Ga zo door, en mocht je extra ondersteuning waarderen dan kun je ons altijd een bericht sturen.

Sehr gute Idee diese Filter

Sehr gute Idee diese Filter. Man kann sich damit langsam (also nicht von heute auf morgen) vom Laster befreien.

5. juni 2026

Hallo Dagi,

vielen Dank für deine Bewertung! Das ist in der Tat das Schöne daran: einfach in einem entspannten Tempo vorzugehen, anstatt den Entzug erzwingen zu wollen.

StopNicotine

Vind het een fijn product ,hoop dat het…

Vind het een fijn product ,hoop dat het voor mij werkt

4. juni 2026

Hi Ans,

Bedankt voor je review! Dit helpt toekomstige klanten een realistische verwachting scheppen van onze producten en diensten. Mocht de hoop in je woorden omzetten naar paniek of twijfel, stuur ons dan gerust waar je tegen aan loopt. Dan kunnen we je ondersteuning bieden waar nodig.

Überzeugendes Produkt

Überzeugendes Produkt, dass Einem die Augen öffnet über die Schadstoffe, die tatsächlich im Filter sichtbar sind. Herzlichen Dank!

4. juni 2026

Hallo Ulf,

Einerseits schockierend, andererseits genau das, was beabsichtigt war. Vielen Dank für deine positiven Worte und viel Erfolg für die kommende Zeit!

Eind goed al goed

Ik kom terug op mijn vorige negatieve review. Inmiddels hebben ze gereageerd en beloofd het aankoopbedrag terug te storten. Het was wat laat maar van hun kant maar daarom toch deze positieve review.

2. juni 2026

Dankjewel Akijn,

We waarderen je eerlijke mening en zijn blij dat onze klantenservice je naar tevredenheid heeft kunnen helpen.