Ich war schon sehr von der toll gemachten Webseite angetan, die Vielfältigkeit und Harmonie der einzelnen Modelle ist sehr beeindruckend. Von der Bestellung bis zur Lieferung wird man sehr gut informi... Se mere
Ben serieus opgelicht, 2 armbanden gekocht. 1 lapis lazuli is geen lapis lazuli is een veel goedkopere edelsteen en 1 armband gekocht voor blauw tijgeroog , dat waren geverfde edelstenen. Heb mijn ar... Se mere
Vorige week mijn drie armbandjes binnen gekregen, kan niet anders zeggen dat ik er superblij mee ben!! Maar er is toch echt 1 minpuntje aan de armbandjes, het blokje waar jullie logo opstaat de hoek... Se mere
Wat een klantvriendelijk bedrijf! Supergoede service! Reageren altijd netjes op mails en denken mee! Al meerdere armbanden bij Stoney Bracelets besteld. Voor mij geen andere meer! Armbanden zijn ook... Se mere
[Update september 2024] Let op: dit Trustpilot-profiel wordt door ons niet actief gebruikt. Wij verzamelen en beheren onze reviews via Judge.me, waar meer dan 2.000 geverifieerde klanten ons beoordelen met een gemiddelde score van 4,8/5 sterren. De reviews op dit profiel zijn uitsluitend organisch geplaatst en geven daardoor geen representatief beeld van onze klanttevredenheid. Bekijk onze actuele en geverifieerde reviews op: 👉 https://stoneybracelets.nl/pages/reviews
Dorpsstraat 29, 5241EA, Rosmalen, Holland
- info@stoneybracelets.nl
- stoneybracelets.nl
Svarer typisk inden for 24 timer
Heel vlugge levering
Heel vlugge levering .
De armbandjes zijn zeer mooi en van zeer goede kwaliteit . Mijn man was super kontent Marleen
De mountain set is van prachtige…
De mountain set is van prachtige kwaliteit en kleur! Snelle service en levering! Ik bestel snel weer!
Gratis gemaakt.
Kapotte armband opgestuurd, kostenloos 2 verloren kralen ertussen gezet en gratis weer terug gestuurd. Het enige wat wij aan kosten hadden was het opsturen. Top service!
valt tegen.
Door meer keuze aan te bieden.
Wanneer jullie een kadobon sturen dan is dat natuurlijk heel leuk maar als je dan eerst 50 euro moet uitgeven ????
Als laatste, de armbanden worden in hele mooie luxe doosjes getoond en je krijgt ze in een simpel zakje in een kartonnen doosje thuis gestuurd.

Besvarelse fra Stoney Bracelets
Tipje
Tip: vierkantje ‘steentjes’ waar jullie logo op staat in de armband vervangen door bolletjes. De scherpe puntjes steken vaak in de huid.
Stoney Bracelets
Goede site, overzichtelijk, snelle levering, goed te volgen en mooie kwaliteit armbanden
Hele mooie armbanden!!!
Hele mooie armbanden!!!
Ik zocht, op de Website, armbanden op basis van kleur, de armbanden vielen, helaas, veel donkerder uit.
Tip: doe bij de Mysterie Bracelet een kaartje bij wat voor steen het is.
Verders: Goede service en snelle reacties op vragen!
Top !
Alles lief wie gewünscht
Alles lief wie gewünscht. Das Armband ist einfach wunderschön
Vlotte levering en heel mooie armbanden
Dit was mijn tweede bestelling omdat ik…
Dit was mijn tweede bestelling omdat ik graag nieuwe kleuren wilde hebben en tevreden was met mijn eerste bestelling.
Een mooi bracelet klaargemaakt in met de reggaekleuren rood geel en groen. 100% tevreden en zal zeker nog bestellen
De snelle afhandeling was echt top.
De snelle afhandeling was echt top.
Ik ben echt super tevreden met mijn keuze.
De set was nog mooier als op de site.
De set was nog mooier als op de site.
De levering was snel en ik vind de stenen mooi van kleur.
Geleverd wat gevraagd werd en prachtig…
Geleverd wat gevraagd werd en prachtig materiaal !!