Ik was per ongeluk mijn huisnummer vergeten te vermelden bij de aankoop. Er werd persoonlijk contact met mij opgenomen via whatsapp om dit na te vragen zodat ik alsnog mijn aankoop thuis gestuurd kon... Se mere
Hallo. Ik heb mijn pakketje ontvangen, het zag er wel oke uit. Maar ik krijg vandaag een brief binnen met dat er te weinig postzegels op het pakketje zaten. Nu moet ik dus extra geld gaan betalen aan... Se mere
Werden goed geholpen in Nijmegen we h ebben daarna besteld thuis. Mooie producten vriendelijk geholpen als je iets leuks zoek ga dan naar Stones& Bones top........ Vriendelijke groet Arno
Supermooie kleine dromenvanger, prachtige fuchsia roze kleur met echte veertjes! Heel mooi om als hanger te dragen bij ibiza kleding. Blij mee! Alweer 'n toffe aankoop gedaan hier! Was heel goed verp... Se mere
Stones & Bones ®️ is een fysieke winkel met eveneens online verkoop via een webwinkel. Wij verkopen spirituele artikelen. Denk hierbij aan onder andere edelenstenen, wierook, boeken en kaarten, fossielen en nog veel meer.
Kuperserf 59a , 7443HD, Nijverdal, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 24 timer

Besvarelse fra Stones & Bones®
Het zijn vriendelijk mensen. Reageren snel. Verzending is netjes en volgens afspraak. Kreeg toch nog de korting toen er wat was gegaan bij het bestellen. Armband die ik besteld had was erg mooi.

Besvarelse fra Stones & Bones®
Alles ging goed.Bestelling conform aan mijn verwachting en snel levering.

Besvarelse fra Stones & Bones®
Een goeie website waar ik al een paar jaar bestel. Snelle levering en zeer vriendelijk personeel.

Besvarelse fra Stones & Bones®
Leuk verpakt in een mooi bewaarzakje. Snel bezorgt. Blij met mijn aankoop.

Besvarelse fra Stones & Bones®
Makkelijk bestellen en snelle verzending. Artikelen netjes verpakt.

Besvarelse fra Stones & Bones®
Goede en fijne service gehad na contact gezocht te hebben. De levering was vrij snel en ook de producten waren goed en stevig verpakt. Niets kon schuiven of breken. Hele fijne winkel, ik ga hier vaker bestellen.

Besvarelse fra Stones & Bones®
Snelle en correcte levering van het bestelde product!

Besvarelse fra Stones & Bones®
Al een tijd bestel ik hier mijn dingen en het bevalt altijd goed. De spullen zijn goed en het is er altijd lekker snel. Die uitlegkaartjes bij de edelstenen vind ik ook super! Heel blij ben ik met Stones & Bones.

Besvarelse fra Stones & Bones®
Fijn als je mooie spullen besteld en dat ze dan goed aankomen

Besvarelse fra Stones & Bones®
Er was een ring beschadigd kapot gegaan tijdens transport en 1 ring te min geleverd
Er werd niet moeilijk over gedaan en er is direct gehandeld en nieuwe opgestuurd
Zeer Goede Services