Stonebutterfly Anmeldelser

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice men hjælp over telefonen. Bestilling og betaling tirsdag og fik stolene onsdag ugen efter. De er rigtig fine og lige som forventet i god kvalitet.

Giver mine varmeste anbefalinger :)

3. august 2016

5 ugers levering og dybe ridser i stolebenene

Bestilte d. 22/8 4 stole og fik mail tilbage fra virksomheden om, at jeg ville modtage min stole indenfor 14 dage. Da der var gået knap 3 uger kontaktede jeg igen virksomheden for at høre til min bestilling, og fik her af vide at varen slet ikke var på lager og ikke var blevet afsendt endnu. Begge dele var jeg ikke blevet oplyst om. Stolene blev afsendt efter lidt over 4 ugers ventetid og jeg modtog dem efter et par dage. Dog havde nogle af stolebenene tydelige og dybe ridser. Jeg er glad for mine stole, på trods af ridser, da jeg har ønsket mig nogle lignende længe, men meget utilfreds med hele korrespondancen med virksomheden, altså de manglende oplysninger og den meget lange ventetid ift. hvad virksomheden oplyste.

28. september 2015

5 stjerner herfra

Bestilte en Eames rocking chair, og blev efterhånden bekymret for om jeg var blevet snydt, da den var længe om at dukke op, i forhold til deres leveringstider på webshoppen. Jeg var i kontakt med dem flere gange, og de var alle gangene meget hurtige til at svare retur på mails. I sidste mail fik jeg så endelig oplyst, at leveringsdatoen ville være d. xx. Og det passede. Stolen blev leveret på dagen som lovet. Jeg tror desværre at den lidt sene levering (som egentlig ikke var så lang alligevel 2 1/2 uge, kommer trods alt fra England) ikke skyldtes Stonebutterfly, men deres leveringsfirma DPD, som ikke har særlig gode anmeldelser. Skal måske også lige tilføje, at stolen er virkelig flot og nem at samle :-)

10. juli 2015

Fantastisk service..

Der var sket en fejl i afsendelsen og der manglede en del til en stol jeg havde købt. Skrev til dem pr. mail og fik svar næsten med det samme om at varen der manglede ville blive sendt dagen efter. De undskylde mange gange og var super søde. Alle mennesker kan lave en lille fejl, så længe man så retter op på det med det samme, og yder en ordenlig service. Hvilket man må sige der blev gjort. Jeg er meget dårlig til engelsk og hende i kunde service gjorde meget ud af at prøve at forstå hvad jeg skrev, på en rart og rolig måde. Så rart. Derudover er jeg fuldt ud tilfreds med de stole jeg bestilte, lige så flotte som på billed.

30. marts 2015

øv øv

Have not got my eames rocking chair, which is now eight days ago I ordered the goods. doubt it will come. : /

Har ikke fået min eames gyngestol, der er nu gået otte dage siden jeg bestilte varen. tvivler på den kommer.

26. marts 2015

Bestilte en Eames replica gyngestol tirsdag og modtog den af Post Danmark fredag. Stolens kvalitet er rigtig fin til prisen, så kan varmt anbefales.

13. marts 2015
Vis anmeldelser på alle sprog. (465 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto