Hurtig og nem levering. Ved køb i butikken er det en flot butik, hvor der er pænt og ryddeligt og priserne er rimelige. Kan helt klart anbefales både at købe via hjemmesiden og selvbetjeningsbutikke... Se mere
Forfærdelig service levering og respons på henvendelser. Efter flere uger er min ordre stadig ikke kommet. Kan ikke få svar på hvornår varen bliver leveret og de vil ikke annulere ordren.
Lækre produkter som giver et spændende udvalg og til fornuftige priser. Jeg har fået rigtig god service i forbindelse med udvælgelse af vin og gin 😊
Salg af unikke og eksklusive vine
Stennevej 79, 6200, Aabenraa, Danmark
- 24 41 00 92
- kontakt@dupontsvine.dk
- stollig.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Glad og smilende kundebetjening
Glad og smilende kundebetjening. Hurtig levering. Alt var super godt.
Selvom det tog en uge at gå leveret…
Selvom det tog en uge at gå leveret vinen - er det godt at vinen er tilfredsstillende
Mvh og på gensyn
Bente
De leverer ikke
De leverer ikke! På trods af gentagne henvendelser svarer de at de vender retur hvilket de så aldrig gør. Selv nu efter gentagne henvendelser svarer de ikke mere.
Jeg bestilte i december og nu har vi juli.
Frisk hurtig kyndig stærkt udvalg
Forfærdelig service levering.
Gavekort - forsinket forsendelse
Jeg købte et gavekort, som skulle leveres via e-mail. Modtager fik først dette tilsendt flere dage efter det angivne tidspunkt.
God service og glimrende vine!!
Varm anbefaling
Hurtig og nem levering.
Kan helt klart anbefales både at købe via hjemmesiden og selvbetjeningsbutikken.
Anbefalet!
Lækre produkter som giver et spændende udvalg og til fornuftige priser.
Jeg har fået rigtig god service i forbindelse med udvælgelse af vin og gin 😊
Dejlig vin god pris
Glimrende service, alt fungerede godt. Den ene vin jeg har nydt indtil videre var virkelig god til prisen - det lover godt. Jeg kommer igen!

Besvarelse fra Dupontsvine
Jeg havde købt nogle vine
Jeg havde købt nogle vine, som så blev ødelagt i fragten. Det fik jeg meddelelse om tidlig en fredag morgen, det var et kæmpe problem da jeg skulle bruge vinen til en fest lørdag. Jeg kontaktede sælgeren, han sagde at han ville levere til mig så vi kunne bruge det til festen. Super godt gået 😊😊👍
Service i top...
Alt var fuldt tilfredsstillende