Vi har tillverkat möbler i massivt trä på samma plats sedan 1907. Detta har gett oss en mängd värdefull erfarenhet som präglar all vår verksamhet. I vår fabrik kombineras rent hantverk med modern tillverkning där yrkesstolthet, kunskap och kärlek till det massiva träet är gemensamma nämnare. Att design, produktion och montering sker på samma plats i Smålandsstenar gör att vi inte bara kan uppnå de höga krav på kvalitet och hållbarhet som kännetecknar Stolab. Det innebär också att alla är med och känner ansvar för hela processen – från den ursprungliga idén till den levererade produkten. Vår drivkraft är att ta Stolab ännu längre.

4,4

Väldigt nöjd med bordet Carl

Väldigt nöjd med bordet Carl, samt tre iläggsskivor, i färgen skogstjärn. Finishen är väldigt fin, och bordet har verkligen lyft matplatsen. Om något så kanske familjen tycker att jag är lite väl nojig med att hålla bordet rent och fint :-)
Bordet med alla delar var väl packat, och monteringen rejäl och enkel.
Det leveransbesked som gavs var dock inte tydligt, jag lyckades räkna ut att det var dag 5 en specifik vecka, och såg till att jobba hemma den dagen, det var först när jag ringde och undrade vart leveransen var som jag fick besked om att detta var utleverans datum till Schenker och att jag skulle få besked av dem när jag kunde boka leverans, ngt som ställde till det för mig då det inte var tydligt.

7. november 2025

Bra produkt, bra leverans

Allt fungerade bra och okomplicerat med beställning och leverans - precis som vid en tidigare beställning. Är otroligt nöjd med min grå Bistro kökssoffa.

7. oktober 2025

Lilla Åland barnstol Björk färg dimma 22

Jag köpte en Lilla Åland barnstol Björk höjd 33cm i färg dimma 22 från StolAbs hemsida!Allt stämde väl överens med bilderna, fin kontakt med kundtjänst, snabb leverans, fantastisk kvalitet!
Jag kan varmt rekommendera att handla varor från StolAB, ett tryggt och bra företag med fina kvalitetsmöbler.

1. marts 2024

Bra service och snabb leverans!

Jag köpte nyligen en skötselsats från Stolab.se. Personalen var påläst och hjälpsam så jag fick snabbt hjälp att hitta rätt produkt till mina möbler. Leveransen kom dagen efter jag beställt. Rekommenderar varmt Stolab för deras effektivitet och utmärkta kundservice!

20. december 2023