Stoholm Slagter Anmeldelser 15

3,5

3,5

Middel

Har lige fået mad til vores bryllup

Har lige fået mad til vores bryllup, simpelthen den bedste service fra Ulla mht sammensætning af menuen. Måske ikke det billigste, men ihvertfald det bedste. Vi har allerede bestemt at få mad derfra næste år, til 50 års fødselsdag 😃 Tak for mad.

14. marts 2026

Stor skuffelse

Deres tapasanretning har efter min mening intet med tapas at gøre. Der er kun pølser, ost og div. Frugt/grønt. Men flot anrettet. Absolut ikke pengene værd. Kan IKKE anbefales. ( jeg har ikke bestilt)

10. januar 2025

Bestilte en pålægskagemand ude ved…

Bestilte en pålægskagemand ude ved Stoholm slagter i Stoholm.
Det var virkelig, en rigtig god pålægskagemand, som hurtig blive spist, og det er ihverfald ikke sidste gang at jeg køber en pålægskagemand der uden.

21. september 2024

I lavede fisketapas til os i går

I lavede fisketapas til os i går
Vi har fået andre steder fra, men det i leverede så helt fantastisk ud og smagte vidunderligt. Og så var der endda rester til frokost dagen efter
De bedste anbefalinger fra os og vores gæster

24. august 2024

119 kr for et kilo oksefars....Det er…

119 kr for et kilo oksefars....Det er da vist i den høje ende. Og lang betjenningstid her i somme, hvor man sjældent ser et smil hos dem der ekspederer Jeg savner i den grad den gamle slagterbestyrer René ' , som altid var glad og serveviceminded.

13. august 2024

10 store ⭐️ herfra!

10 store ⭐️ herfra!!
5 ⭐️ ⭐️⭐️⭐️⭐️for det lækre mad (helstegt pattegris med tilbehør) og 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ til den søde, dygtige og tålmodige kok der kom med det hele 🤩 Her bestiller jeg med glæde igen!!

24. november 2023

Vi brugte 500 på 2 kalvesteaks…

Vi brugte 500 på 2 kalvesteaks kartoffelsalat 2 små tærter og 4 stykker majskolbe og 2 rødepølser speakere var halvt fordærvet katofelsalaten smagte af kattepis på grund af rådne løg og tærterne smagte af fryser så ud af de dyrt indkøbte sager var der kun majs og de røde pølser der var til at spise ....stedet burde lukkes har aldrig været udsat for noget lignende og skal lige siges at vi begge to her har arbejdet inden for kok og tjener faget i flere år så vi ved hvad vi snakker om hold jer fra det sted

10. august 2023

Fantastisk skær selv buffet.

Fantastisk skær selv buffet til vores fest. Maden var virkelig lækker og fuld af smag. Mørt kød og masser af det. Super god service, så her bestiller vi helt sikkert igen.
Tinna og Henrik

23. juni 2023

Stoholm slagterens café i Viborg tog 75…

Stoholm slagterens café i Viborg tog 75 kr for en grovbolle med ost og en kop kaffe.! .. Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha 🤣🤣🤣.... Må indrømme at jeg ikke engang havde fantasi til at forestille mig den høje pris før jeg bestilte ovenstående ! Hvem sagde plattenslagere.!! 👎👎👎

9. juni 2023

Lækker Nytårsmenu

Vi bestilte nytårsmenu til 389,- per kuvert. Afhentning var nemt. Der fulgte gode og tydelige instrukser med til anretning og opvarmning af maden. Det smagte fantastisk og alle 6 gæster blev mætte. Det er bestemt ikke sidste gang vi bestiller mad hos jer.

30. december 2022

Er dette din virksomhed?