Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Kleuren op nummer besteld en mooi…
Kleuren op nummer besteld en mooi pakket ontvangen
Onwijs blij!
Ik moet zeggen dat ik echt blij ben met mijn borduurpakket. Ik ging aan de slag met een foto die oprecht veel voor me betekent, en dat maakt het borduren lastig maar extra bijzonder. Elke keer dat ik ermee aan de slag ging voelde ik mezelf weer enthousiast worden. Mijn eindresultaat krijgt straks een mooi plekje in huis. Erg gelukkig!
Gewoon top :)
Mooie producten en snel geleverd!
Digitale foto's tot leven brengen
Creatieve manier om je digitale foto's tot leven te brengen. Dit voor zowel voor het proces wat toegankelijk is als voor het eindresultaat wat een leuke toevoeging is voor je decor.
Dropshipping
Dropshipping, met "liefde gemaakt in China"
-komt aan in plastic zak
-onleesbaar patroon
-geen dmc garen
-slechte kwaliteit
-review wordt niet op hun website geplaatst, staan alleen fake reviews op.
Kon zo de prullenbak in, weggegooid geld.
Bestel hier niet!!!!
Mooi product met goeie prijs kwaliteit…
Mooi product met goeie prijs kwaliteit verhouding. Leuk om cadeau te geven!
Snel geleverd en antworod op mijn…
Snel geleverd en antworod op mijn vragen per mail.
Zeer tevreden!
Een borduurset hier besteld, snelle bezorging en alles zit erbij! Ik kon gelijk aan de gang. Ook duidelijke instructies zitten er bij voor iemand die nog niet veel ervaring heeft met borduren! Al met al zeer tevreden.
Harstikke fijne ervaring met…
Harstikke fijne ervaring met StitchiStudio. Alles wat ik nodig had zat in de verpakking en het resultaat is ook super geworden. Ik herken mij dan helemaal ook niet in de reacties van andere mensen!
Nieuwe product kleuren op nummer…
Nieuwe product kleuren op nummer geprobeerd. Zeer tevreden.
AI, fake en dropshipping
Naam veranderen en hopen daar weer verder mee te kunnen gaan.
Maar blijft slecht! Op de site is alles AI, geen afbeelding is echt geborduurd. Misleidend! Ook komt het uit china in een witte zak en niet in een mooi doosje zoals op de AI foto's. Trap er niet in!
Als je echt van borduren houd, deel je je eigen geborduurde werk en geen AI plaatjes op je site
Ook de reviews zijn nep, want bij opening van eerste naam hadden ze al tientallen reviews met hoe fantastisch het eindproduct is geworden. Dat kan dus ook helemaal niet want het is een maandenlang proces om een borduurwerk af te ronden. Ook daar zie je AI afbeeldingen, zo jammer!
Stitchlystudionl stitchlistudio stitchistudio is allemaal hetzelfde
AI oplichting
AI oplichting
Bedrijf heet nu Stitchi Studio, was Stitchly Studio.
De zogenaamde reviews met foto’s hun site zijn ook duidelijk AI gegenereerde foto’s. Niet intrappen dus.
Deze Nederlandse webwinkel laat AI foto’s zien op hun website en socials en doen net alsof het eindresultaat van patronen die je bij hun koopt er zo uitzien. Als je de foto’s uitvergroot zie je 2 verticale lijnen die samengaan in 1 lijn. AI foto fout dus. Misleiding en oplichting.
Ook komen de borduurpakketten van een Chinese webwinkel. Dropshipping dus.
Stitchi Studio, was Stitchley Studio of Stitchly Studio
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.