Snelle levering! En de stickers voldoen absoluut aan de verwachtingen. Ook de previewtool waarin je het voorontwerp kunt bekijken is superhandig. Aanrader dus!

Fijn om je eigen stickers te ontwerpen. Heel Makkelijk te doen op de website en bestellen gaat snel en simpel. Snel en netjes bezorgd. Een tip is de mogelijkheid om de stickers ndat je deze hebt opge... Se mere

Ik heb vorige week stickers met mijn eigen ontwerp bij Stickerapp besteld. Er werd net geïnformeerd over wanneer de stickers gemaakt waren en vervolgens wanneer deze op de post zouden gaan. Ik heb de... Se mere

De stickers zijn van fantastische kwaliteit, en de keuzen bij StickerApp zijn on-ein-dig! Alle soorten glitters van de wereld, alle soorten mat of glanzend, echt super. Steeds tijdige levering, mooi,... Se mere

1. Klistermærkeproducent
  2. Digital printer
  3. Digitaltryk

Om StickerApp

StickerApp werd geboren toen een drukkerij in 2011 een Zweedse webdesigner ontmoette. We zijn al meer dan 10 jaar actief in het printen van gepersonaliseerde stickers.

Al onze materialen, machines en medewerkers zijn perfect op elkaar afgestemd om u een geweldige ervaring en een product te bieden waar u van houdt.

Ons team bestaat uit ambitieuze mensen die enthousiast zijn over het maken van de best mogelijke stickers met een vriendelijke website voor onze klanten. We stimuleren voortdurend onze creativiteit en verbeteren onze technologieën om de beste bron voor gepersonaliseerde stickers te worden.

4,4

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Ontwerp gemaakt met het programma'tje…

Ontwerp gemaakt met het programma'tje op de app. Ik vond het aantal lettertypes te beperkt, zou uitgebreider moeten zijn,met mogelijkheid te cursiveren. Verder een (indicatie) kleurenwaaier met kleurnummers in het programma zou handig zijn. Verder zover als mogelijk het gewenste resultaat bereikt.

4. maj 2021