Stevns Racehøns Anmeldelser

3,6

Købte i april 21 daggamle kyllinger fordelt på flere racer og farvevarianter, og de stortrives og myldrer rundt. Vi vender helt sikkert tilbage, når der en dag skal fornyelse til.

Vi har købt kyllinger dernede flere gange og de er af fin kvalitet, mange racer at vælge imellem og stor imødekommenhed.

Middel

Svarer typisk inden for 1 uge

5 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Min mand og jeg kørte fra Nordsjælland…

Min mand og jeg kørte fra Nordsjælland til Stevens for at hente kyllinger hos Kirsten. Kan kun varmt anbefale stedet, og jeg vil fremover altid købe mine kyllinger hos Kirsten. Der var nærmest åbent hus, hvor vi frit kunne gå rundt og se de forskellige forældre dyr, intet skjult. Det var en lang tur, men hele turen værd.

29. august 2022

Alle tiders salgssted

Vi har lige købt 10 faverolles kyllinger. Overalt var der pænt og rent. Uopfordret spurgte ejeren, om vi ville se avlsdyrene før køb. Fine racetypiske dyr i alle indhegningerne. God, venlig og kvalificeret snak om pasning af kyllingerne. Vi kan varmt anbefale stedet.
Lis og Birger Brønderslev, Haslev

4. maj 2021

Sunde, fine racehøns og kyllinger.

Jeg har i de sidste 4-5 år købt kyllinger hos Stevns Racehøns, og jeg har kun godt at sige om virksomheden. Kyllingerne er sunde og raske, forældrefuglene har optimale forhold og ved køb af kyllinger, får køber kyndig vejledning i pasning af dyrene.

21. marts 2021

Anbefales

Som helt ny hønseejer var det en rigtig fin oplevelse at købe daggamle kyllinger hos Stevns Racehøns. Jeg oplevede rigtig god guidening både på stedet og de guides tilgængelige på deres hjemmeside.
Jeg vil helt klart handle hos Stevns Racehøns igen. Mig og mine 9 kyllinger (på 15 uger) er godt tilfredse :)

26. oktober 2020

Sunde dyr og god betjening.

Jeg har handlet der flere gange og har hver gang fået sunde og stærke dyr med hjem. På stedet har jeg fået god betjening og vejledning. Mange af de dårlige anmeldelser her på siden lyder helt urimelige og skyldes med garanti folks egen fejlhåndtering. Det er ikke så svært at have med kyllinger at gøre, men der er nogle faldgruber. Læs lidt om hønsehold på nettet i forvejen og spørg personalet ved Stevns Racehøns til råds. Jeg bombarderede dem med spørgsmål de første par gange og fik god hjælp.

20. juli 2020

Tak for de pæne ord 🐣

Alle de racehøns vi købte er meget…

Alle de racehøns vi købte er meget hurtige døde

14. maj 2020

Besvarelse fra Stevns Racehøns

Hej Inge Volder, ser at du har fået en ny profil. Der er nu gået 1, 5 år siden din sidste din sidste Trustpilot anmeldelser af os og nu kommer du med den samme urimelige anklage IGEN. Sidst skrev vi :

Anmeldelse af Stevns Racehøns
Inge Volder
10 stjerner: Dårlig
3. jan. 2019
Hønsene dør og du får måske nye men de…
Hønsene dør og du får måske nye men de dør også og de nægter at give penge tilbage

8. jan. 2019
Kære Inge Volder, jeg er rigtig ked af at du fortsat føler dig snydt og også rigtig ærgerlig over at du hænger os ud alle vegne du kan.

Jeg synes faktisk at vi har behandlet dig rigtig pænt og givet jer nye kyllinger, til trods for at meget tydede på at problemet lå hos jer selv.

Da vi, som jeg også skrev til dig sidst, ikke oplever samme problemer med vores resterende kyllinger, er det fortsat min overbevisning at når alle kyllinger dør skyldes det problemer hos dig selv.

At give dig et tredie hold kyllinger ville ikke hjælpe dig og ville hverken være rimeligt for kyllingerne eller os.
Mvh
Kirstine Stevns Racehøns

Virkelig ubehagelig oplevelse

Virkelig ubehagelig oplevelse. Fortrød stort at jeg tog mine børn med.

23. marts 2020

Besvarelse fra Stevns Racehøns

Hej Lena, jeg er meget ked af at du ikke har haft en god oplevelse hos os. Hvad var det du ikke var tilfreds med, så vil vi meget gerne prøve at hjælpe dig? Hilsen Kirstine Stevns Racehøns

Købte 20 rugeæg

Købte 20 rugeæg, som viste sig at være ubefrugtede. Kontaktede Stevns racehøns, og der var ikke noget at komme efter. Æggene transæorteret 5min fra dem, og ud til rugehøne, og er lagt direkte under. Æggene lugtede meget fælt, da de blev ødelagt, men ingen tegn på der havde været liv. Hverken æg eller pengene retur. Hun bad mig lade hende være, da hun ikke ville ændre mening.

3. juni 2019

Besvarelse fra Stevns Racehøns

Hej Jackie, som jeg også skrev til dig, så er det ikke sandsynligt at æggene er ubefrugtede, da vi har klækket wyandotter både i denne uge og sidste uge, med fine resultater. Du siger senere at æggene var rådne, men æg rådner ikke på så kort tid, medmindre der rent faktisk er en død kylling i ægget. Som jeg også skrev, så tror jeg at dit resultat skyldes enten dårlig rugning eller opbevaring af æg, Mvh Kirstine Stevns Racehøns

Til stadighed en rigtig god oplevelse

Som helt nye udi hønsehold begav vi os fra Nordsjælland til Stevns. Valget faldt på Stevns racehøns ud fra, at vi
1. helst ville have racerene høns
2. var usikre på hvilken race vi ville ende med
Vi blev rigtig godt modtaget. Vi blev vist rundt og blev præsenteret for alle racerne - også dem, som vi på forkant ikke lige have med på vores ønskeliste. Hver race blev beskrevet med fordele og ulemper.
Følgelig endte vi med en race, som ikke var øverst på vores ønskeliste fra start - et valg, som vi ikke har fortrudt siden.
Vi er bleven bidt af en gal maran og har efterfølgende slugt info fra nettet - specielt i forløbet hvor vores dagsgamle kyllinger udviklede sig til høns eller haner. Vores maraner er efter alle standarder helt sikkert racerene.
Vi har hele tiden kunne kontakte Stevns racehøns ved alle de spørgsmål, som man som helt ny udi hønsehold måtte støde på. Hjælpsomheden har været hurtig, tålmodig og meget venlig.
Det er helt klart ikke sidste gang, at vi tager den lange tur til Stevns.

16. november 2017
Vis anmeldelser på alle sprog. (36 anmeldelser)