Steiner levede fuldstændig op til forventningerne. Vi var ti kvinder på teambuilding, og Steiners løgnehistorier var helt i top. Tak for en skøn times tid. Inger-Marie, Næstved
Vi har på Sorø Borgerskole igen i år, haft besøg af Steiner, som har fortalt historie for alle vores indskolingsbørn. Jeg falder hvert år på halen over, hvordan en enkelt mand, i mørkt tøj, foran e... Se mere
De aftaler vi laver bliver overholdt. Og jeres erfaring med at indtage rummet uanset elevernes alder gør at vi trygt kan overlade styringen af dagen til jer. Mine kolleger vender tilbage med begejstri... Se mere
Nogle historier nægter at dø Selv om nogle historier er ældgamle, kan vi stadig spejle os i dem. De rusker i os. De kan lindre. De giver perspektiv. Og får man dem levende fortalt, sidder de i os resten af livet, som de historier, der nægter at dø. Det er derfor, Steiner Steinmetz er historiefortæller. Steiner fortæller med en sjælden indlevelse og herlig stædighed. Fra klassiske myter til de vildeste løgnhistorier. De vækkes til live og bliver til fælles rejser, der binder os sammen i spænding, humor og pludselig indsigt. Hver fortælling er en invitation til at lade sig rive med af historier, der har overlevet tidens gang. Med seks stjerner i Ekstra Bladet, optrædener i Aftenshowet på DR1 og en verdensrekord i 12 timers nonstop historiefortælling, har Steiner for længst cementeret sin plads som en af landets mest erfarne historiefortællere. Han er modtager af WORDS-prisen og underholder børn og voksne over hele landet. • Professionel historiefortæller siden 2005 • Verdensrekord 12 timer nonstop historiefortælling • WORDS prisen 2014 • 6 stjerner Ekstra Bladet for “LYSTLØGNEREN” • Fortalte i AFTENSHOWET DR1 • Workshops i historiefortælling • "Fortællerangreb" på 200 skoler • Formidlingskonsulent for bl.a. Nationalmuseet • Fortæller middelalderhistorier som Mikkel Langbue
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Andre kiggede også på
Dejligt at se elever så opslugt af…
Dejligt at se elever så opslugt af fortællinger, sjove som alvorlige. Vi har haft besøget før og skal helt sikkert have det igen👍
Intelligent, lunt og morsomt
Intelligent, lunt og morsomt.
Steiner lystløgner og ordsmed var bare godt selskab og god underholdning.

Fantastisk fortæller
Steiner skaber rum for nye og anderledes oplevelser i klasserummet. Han fortæller spændende, skøre og sjove historier med stor indlevelse og formår at fange alle eleverne, så der gispes, hvines, grines og klappes!
Det er bestemt ikke sidste gang, vi har haft besøg af Steiner!

Besvarelse fra Steiner Steinmetz
Det var en sjov og hyggelig aften...
Sjovt og fantasifuldt
Lystløgneraften er et sjovt og fantasifuldt arrangement.
God stemning - sjovt at gætte med.
Der er mange gæster. Jeg har været med 2 gange og har begge gange sørget for at sidde ved et bord, så der er et sted at stille drikkevarerne. Jeg synes bænkerækkerne ser lidt for tætte ud, så man ikke har tilstrækkelig med plads.

2 drenge på 14 og 16 år
2 drenge på 14 og 16 år, hvad en fest, syndet at det var mega sjovt og finde ud af hvilken af dem som var sande....

Godt grin
Rigtig god underholdning, har moret mig gevaldigt de gange jeg har været derinde og har self. anbefalet til dem jeg kender at de skal gå ind og se det :)
Sjov aften
Det var sjovt og underholdende. Absolut ikke sidste gang vi prøver det. Kan kun anbefale det.
Fantastisk underholdning ved Steiners…
Fantastisk underholdning ved Steiners Lystløgner aftener
Forrygende fortælle-evner!
Super fed oplevelse for både elever og…
Super fed oplevelse for både elever og personale på skolen.
TAK
Fortælling under et træ
Stor indlevelse i fantastiske fortællinger for store og små. Latter og forundring, overraskelses momenter åbnede tilhørerne for fortællingerne. Ingen gik derfra uberørt, muligvis med tanken om, at det er stort at høre en god, sjov, skæv og forunderlig fortælling.
Fortællinger og historier der både er…
Fortællinger og historier der både er morsomme og tankevækkende. Kan fange alle aldersgrupper
Fint
Fint, enkelt og effektfuldt sat op med Steiner som en forrygende og ekspressiv fortæller. Vi oplevede nærvær under træet i min præstegårdshave.
Manden er jo gal!
En levende og fængende oplevelse med humor og kant. Hilsen Kongegaarden.
Mikkel Langbue på Danehof
Ordskaber.dk's fortællingsshow under navnet Mikkel Langbue er en fast og elsket del af middelaldermarkedet Danehof.
Vores publikum er altid glade for forestillingen og vi som arrangører er glade for at arbejde sammen med ordskaber.dk
Fantastisk godt arrangement
Fantastisk godt arrangement. De små var tryllebundne og de store elever fik en rigtig god dialog med Steiner om mundtlighed.
Kan absolut anbefales.