Min oplevelse med denne tandlægeklinik…
Min oplevelse med denne tandlægeklinik har været ekstremt skuffende og uprofessionel.
Jeg kontaktede klinikken for nylig for at bestille en tid, da jeg ønskede at få kontrolleret en tand efter en tidligere rodbehandling. Det burde være en helt almindelig henvendelse, men i stedet blev jeg mødt med en afvisning, som jeg stadig har svært ved at forstå.
Jeg fik oplyst, at tandlægen ikke ønsker at behandle mig, fordi hun mener, at jeg for flere år siden skulle have opført mig ubehageligt. Dette kom fuldstændig bag på mig, da jeg aldrig tidligere er blevet gjort opmærksom på nogen problemer, advarsler eller klager i forbindelse med mit patientforhold.
Efterfølgende blev jeg ringet op af tandlægen, som forklarede, at hun nægter at tage mig ind som patient, fordi hun påstår, at jeg skulle have råbt ad hende og svinet hende til på en parkeringsplads. Denne påstand er efter min opfattelse forkert og misvisende. Jeg har aldrig opført mig truende, chikanerende eller respektløst over for hende.
Den episode, der henvises til, drejer sig om en gammel privat hændelse, hvor tandlægen bakkede sin bil ind i min kærestes bil og forårsagede skade. Situationen var naturligvis ubehagelig, men den havde intet med tandlægebehandling at gøre og burde aldrig blive brugt som begrundelse for at nægte sundhedsfaglig behandling flere år senere.
Jeg finder det dybt uprofessionelt, at en privat og for længst afsluttet sag bliver blandet sammen med mit patientforhold, og at personlige følelser tilsyneladende vejer tungere end faglighed og professionalisme.
Som prikken over i’et blev der også kommenteret på, at jeg ikke kommer ofte til tandlæge. Jeg er pensionist og har begrænsede økonomiske midler, hvilket desværre gør tandlægebesøg til en stor udgift. Det opleves både usympatisk og urimeligt, at dette bliver brugt imod mig.
Alt i alt sidder jeg tilbage med følelsen af at være blevet afvist på et personligt og usagligt grundlag, uden mulighed for dialog eller en fair vurdering. Jeg forventer langt højere professionalisme af en sundhedsudbyder.
På baggrund af min oplevelse kan jeg desværre ikke anbefale denne tandlægeklinik.