Jeg spiste hos Stege Sushi den 15/08-2025, og desværre endte besøget rigtig skidt. Kort efter måltidet blev jeg syg med tydelige symptomer på madforgiftning. Det er en oplevelse, jeg aldrig ønsker a... Se mere

Deres sushi er okay, men ikke noget vi kommer efter igen til den pris. Priserne er københavnerpriser og den unge pige i kassen formåede desværre ikke at hjælpe os i mål med den ordre vi ønskede, så... Se mere

Vi har længe ønsket os japansk mad på Møn. Vi er tilflyttere fra København, og vant til mange japanske restauranter og et stort udvalg. Da der er langt til Vordingborg blev vi rigtigt glade d... Se mere

Stege Sushi er tilbage efter en lang pause, forårsagen av brand på adressen. Smilende betjening og god sushi som vi husker det. Et udvalg japanske øl og sake at vælge fra, og et lille udvalg forre... Se mere

3,0

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Bedste Sushi på Sydsjælland/Møn

Bedste Sushi på Sydsjælland/Møn

Super betjening, dygtige kokke.

30. juni 2017

Besvarelse fra Stegesushi

Hej Thomas, tak for din anmeldelse. Vi glæder os at høre at vi laver bedste sushi på Sydsjælland. Det betyder meget for os. Håb vi ses snart igen.
Stege Sushi

Rigtig lækker sushi til en god pris

Rigtig lækker sushi til en god pris, hvor der kan bestilles sushi ad libitum til 299 kr. Hurtig betjening og frisklavet sushi. En rigtig god oplevelse og noget af det bedste sushi jeg har smagt.

13. april 2017

Hej Rikke
Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade at høre at det er en god oplevelse. Det betyder meget for os. Pris er 259 kr. Vi glæder os at se dig igen.

StegeSushi på Storegade i Stege er en lille perle

Vi har længe ønsket os japansk mad på Møn.
Da der er langt til Vordingborg blev vi rigtigt glade da vi så annonceringen af en Sushi restaurant på hovedgaden.
1. besøg gjorde os meget glade. Og det har de næste ( 3-4 ) besøg også gjort.
Man får veltillavet, lækker mad. Chefen selv er sushikokken og arbejder meget omhyggeligt og ordentligt.
Friske retter bliver serveret af høflige unge mennesker.
Og deres Unagi-don med terriaki sauce ...
(En kæmpe portion 200g. grillet ål m. terriakkisauce serveret ovenpå dejlige ris, pyntet m. forårsløg og sesamfrø)
er "to die for".
BESØG DEM... DET ER SÅ DEJLIG MAD.☺

16. november 2016

Besvarelse fra Stegesushi

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at have dig som fast kunden. Vi skal nok blive ved at servere friske og lækker mad. Håb vi ses snart igen.
Stege Sushi

Vis anmeldelser på alle sprog. (28 anmeldelser)