Super heerlijke geuren voor tijdens het douchen! Een ware traktatie voor jezelf. Maar even een tip, als je de bruistablet in een klein rond bakje legt, (Rond klein bakje goed materiaal wat tegen warm... Se mere
Lees allemaal mooie reviews,maar als ik een paar druppels water op de tablet gooi gebeurt er helemaal niks
Prachtige overzichtelijke site, onwijs snel in huis en dus direct kunnen genieten onder de douche! Geuren zijn heerlijk intens, zeker een aanrader!
Het produkt zelf was wat tegen gevallen,maar na een mail kreeg ik meteen het geld terug gestort in 2 dagen .
Welkom bij Steamily! Wij helpen jou bij het creëren van een ultiem relaxmomentje! Probeer ook onze Shower Steamers en laat ons weten wat je ervan vindt.
Holland
Svarer typisk inden for 24 timer

Besvarelse fra Steamily
Het ruikt echt heerlijk je hele badkamer ruikt erna en het geeft een ontspannen gevoel zou het iedereen aanraden

Besvarelse fra Steamily
Snellere levering en netjes verpakt. Drie verschillende geuren gekocht om te proberen, maar stoom of geur komt er niet van af tijdens het douchen. Zonde van het geld. Werkt totaal niet. Een keer en nooit meer.

Besvarelse fra Steamily
Product is van goede kwaliteit doet wat het moet doen en het is puur genieten onder de douche ik heb nogal veel last van stress en na het gebruik van de stress relaleaf is die stress zo goed als weg na mijn recente besteling die ook zeer snel binnen was ben ik erachter gekomen dat ik meer sters relaleaf moet bij bestellen dus dat wordt mijn volgende besteling kort om een super fijn Product dat ook echt werkt onder de douche en zeker een aanrader

Besvarelse fra Steamily
Geweldige site alles goed te vinden en makkelijk te bestellen en zo snel in huis.Keurig verpakt ben er heel blij mee

Besvarelse fra Steamily
Ik vind de producten top zoals ik verwacht had , zeer correcte leveringstijd. Producten mooi en netjes verpakt . Doe zo verder

Besvarelse fra Steamily
De geurtjes zijn echt lekker.
En tijdens het douchen merk je meteen het resultaat. De menthol is echt lekker fris.
Aanrader

Besvarelse fra Steamily
Je ervaart een heerlijke spa in je eigen douche

Besvarelse fra Steamily
Waardeloos product. Gaf bijna geen geur af en na een lange douchebeurt was het tablet nog lang niet op.
Zou het zeker niet aanbevelen, jammer

Besvarelse fra Steamily
Doet helemaal NIETS! Je ruikt niets en na een douchebeurt al helemaal opgelost. Geen stoom, geen geur. Niet kopen dus! Weggegooid geld!

Besvarelse fra Steamily
Waste of your money!!! Don't buy. The shower did not smell at all. I bought Rose&Grapefruit. i also think it is a shein product, drop shipping.

Alles picobello in orde! 👌
Een dikke pluim!

Besvarelse fra Steamily
Heerlijke geuren tijdens het douchen. Ook na het douchen blijft je de geur een poosje ruiken. Zeer tevreden

Besvarelse fra Steamily
Ik ruik totaal niets in de douche . Keurig in een hoekje van de douche n een rond bakje gelegd . Geen geur en zeker geen stoom . Jammer want het was zeker nirt goedkoop .

Besvarelse fra Steamily
Heerlijk geurende douche tabletten van Steamly!
Tijdens het douchen ruikt de badkamer heerlijk.

Besvarelse fra Steamily
Heerlijk, betaalbaar, goede kwaliteit, snelle bezorging.
Echt een aanrader deze site!!!

Besvarelse fra Steamily
Het product werkt niet zoals ik mij dat had voorgesteld n.a.v. de filmpjes en de informatie. Wij hadden verwacht dat het meer zou geuren en meer zou doen in een doucheruimte.