Jeg er meget overrasket over den så fantastisk gode service jeg har fået. Mit Galaxy Watch 6 ur havde dårligt batteri og jeg sendte det til Stayonline for reparation da garantien netop var udløbet. St... Se mere
StayOnline A/S
Elendig service. Havde booket tid til reparation og havde taget fri fra arbejde for at aflevere en defekt Apple produkt. Da jeg dukkede op var der ingen og butikken var lukket. Ingen information til k... Se mere
Fem stjerner for god, venlig, hurtig og professionel kundebetjening! Har fået meget kompetent hjælp af Thomas gennem adskillige år. Tidligere i Hørsholm, og nu i Hillerød. Han er meget vidende og... Se mere
Gutterne i StayOnline Århus kan virkelig hjælpe en i nød ! Havde problemer med at min iPhone tit og ofte mistede Wifi/mobilnetværk hvilket var et kæmpe problem i forhold til mit arbejde. Aftalte en... Se mere
- Elektronikværksted
- Computerværksted
- Elektroværksted
- Reparation af mobiltelefoner
- Reparation af telefoner
StayOnline er IT Service Center & Autoriseret Apple Service Provider. Vi håndtere garanti & reklamationsretten uanset hvor dit Apple produkt er købt og har du tilkøbt AppleCare+, håndtere vi selvfølgelig også dette. Vi ved, hvor afhængig du er af din smartphone og computer. Derfor sætter vi en ære i at fejlfinde og reparere dit produkt så hurtigt som muligt, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vores teknikere er certificerede og gennemgår løbende træning. Vi benytter udelukkende originale reservedele, samt håndtere hårde hvidevare service, Onsite service på Apple og skadesbehandler for forsikringsselskaber. Vi er desuden Danmarks eneste certificerede TechSave Partner, som væskerenser elektronik.
Gefionsvej 6C, 3400, Hillerød, Danmark
- info@stayonline.dk
- stayonline.dk
Hurtige med høj service
Jeg var en Fredag nede med min Ipad Pro da skærmen poppede ud pga. batteriet.
De tog imod den og Mandagen efter weekenden var en ny ipad klar til afhentning.
Jeg fik en ombytning af Ipadden til en rigtig god pris. Jeg er super tilfreds og kan klart anbefale StayOnline til alle andre.
Super god og effektiv betjening
Super god og effektiv betjening. Fik diagnosticeret min MacBook og den kom op og køre igen, på 15 minutter, kvit og frit. Varm anbefaling herfra
Ekstrem god service
Jeg har modtaget en. ekstrem god service. Venlig, imødekommende og meget professionel behandling. Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger. Tak mvh Andreas
StayOnline i Hillerød
StayOnline i Hillerød
Fantastisk butik, kom ind fra gaden og wupti havde de lavet min telefon Tusind tak for jer
HUMAC var totalt handlingslammet, men Casper fra StayOnline fik løst problemet!
Jeg havde først nogen problemer med en reparation, mest af alt grundet forkert information fra HUMACs ekspedienter.
Kort sagt blev en åbenbar og synlig fejl konstateret af en HUMAC medarbejder, og i samme ombæring skulle der ses på noget med højtalerne. Det viste sig at der sad støv på højtalerne, men tastaturfejlen blev alligevel ikke betragtet som en fejl, trods denne information til at starte med. Det betød at jeg pludselig skulle betale et gebyr på 500 kr. for at få udleveret min computer. Det var jeg stærkt utilfreds med, da den kraftig lysende diode under entertasten først var blevet konstateret som en fejl, hvorved der ikke var et såkaldt diagnose gebyr.
Efterfølgende tog Casper fra StayOnline over og Apple endte med at godkende reparation af tastaturet, hvorefter gebyret blev slettet.
Alt i alt meget tilfreds med Casper service og hurtige reparation. Træls at den misforståelse der opstod i frontlokalet med HUMAC medarbejderne og deres efterfølgende dårlige håndtering, skabte unødige gnidninger.
Glad for at StayOnline har profesionelle medarbejdere ansat, som tager stort ansvar for situationen og forsøger at rette den op. Jeg håber at HUMAC vil bruge lejligheden til at træne deres medarbejdere op, så en lignende situation ikke opstår. Kan nemlig se online at flere faktisk er utilfredse over den diskrepans der er mellem HUMACs personale og teknikernes/Apples tekniske vurderinger.
Altid god service,
Fantastisk og hurtig service meget kompetente personale
Har sendt til reparation hos dem 2…
Har sendt til reparation hos dem 2 gange, og begge gange var jeg 100% tilfreds. Hurtig, nem og pålidelig.
Fik den bedste service hjalp mig…
Fik den bedste service hjalp mig igennem alt og den hurtigste service færdig på under 1 time kan varmt anbefale stayonline de ved helt sikkert det man skal vide for at fixe en computer og er utrolig serviceminded.
Fik virkelig god hjælp og vejledning…
Fik virkelig god hjælp og vejledning over telefonen.
Service ud over alle grænser.
Har idag været på besøg i butikken i Hillerød (super parkeringsforhold). Havde problem med mit ladekabel / telefonen. Det blev fixet på 2 minutter - fantastisk oplevelse med service på højeste niveau.
Apple pen genoplivet
Apple pen genoplivet - Jeg besøgte StayOnline Hillerød med en Apple pen, der havde mistet pusten, og spidsen, efter en tur på gulvet. I forudgående telefonsamtale var jeg informeret om forbehold - reparation var måske ikke mulig eller omkostninger utilsvarende. Glæden var derfor stor, da medarbejderen efter få minutter bag døren til værkstedet returnerede med en pen, der nu virker så fint som før - og den glædelige overraskelse endnu større over prisen og ønsket om en glædelig jul, jeg gik derfra med. Ønsker om hardware udfordringer ligger ikke under mit juletræ - og kommer de alligevel, vil jeg køre direkte til Gefionsvej!
Fantastisk og hurtig service.
Produktet blev fixet, men kundeservicen var alt alt for ringe.
Jeg indleverede et sæt AirPods, der var under garanti, i Humac. Humac fik kvittering og sendte den med til service. Efter 3 dage får jeg en mail om, at min reparation er uden for garanti, og jeg skal betale 799 for en ny AirPods, da den ene var død. På den side, hvor jeg kunne acceptere tilbuddet, stod der købsdato (som var inden for 2 år), men der stod også, at den ikke var under garanti.
Jeg skrev en mail retur og spurgte efter en forklaring på manglende garanti. Jeg fik intet svar. Efter halvanden dag skrev jeg igen og bad om et svar - fik intet svar. Dagen efter skrev jeg igen til Stayonline og bad dem om at bekræfte, at de havde modtaget min mail. - Intet svar.
Dagen efter modtager jeg en automatisk mail om, at der er bestilt reservedel, og jeg vil høre mere. En time senere får jeg en mail om, at reparationen er fuldført, og jeg vil få en mail fra Humac om, hvornår jeg kan afhente dem. Få timer efter får jeg en mail fra Stayonline om, at de kan afhentes der, hvor jeg indleverede dem. Da jeg ikke har hørt fra Humac, går jeg ud fra, de ikke er klar. Men da jeg kontakter Humac, får jeg at vide, at de er klar til afhentning.
Dette kunne have været 5 stjerner, hvis Stayonline bare havde svaret på deres mail og ikke efterladt mig i total uvished over et par dage."

Besvarelse fra StayOnline A/S
Hurtig og professionel udskiftning af…
Hurtig og professionel udskiftning af batteri på Macbook air.
Yderst tilfreds med betjening, resultat og pris.
Hurtig og effektiv reparation af min PC…
Hurtig og effektiv reparation af min PC i Hillerød afdelingen gjorde det muligt for mig, at arbejde videre på PC-eren i eftermiddag.
En stor tak til Thomas Thillerup for indsatsen.
MVH
Bjarne Dueholm
Super service, løste mit problem med det samme. Forklarede hvordan jeg undgår samme problem igen helt uden beregning.
Super service og god info
Flot information og meget behagelig forklaring på fejlmuligheder
Valgte ikke at oversælge