Generator Anmeldelser

2,0

Dette var uden tvivl den værste oplevelse, vi nogensinde har haft på en skoletur. Hostellet lever slet ikke op til basale standarder – hverken når det gælder service eller tryghed. Natvagten var di... Se mere

Selvom der er mange dårlige anmeldelser af hotellet er det ikke noget som jeg kan genkende. Jeg boede med min klasse på hotellet ifm. studietur. Værelserne var fine, morgenmaden var udmærket og fe... Se mere

Dette er jo skræmmende hvor ulækkert det er Der var seriøst smurt tyndskid på toiletbrættet og vi snakker ikke bare lige en lille klat der var nok et halvt kilo tyndskid Og morgenmaden var ekstremt... Se mere

1. Hotel
  2. Hostel

We are more than a hostel. More cultural experiences, more vibrant events and high-quality service in the most exciting European cities. We are Generator.

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

2,0

Værelset var meget lille til 4 personer.

Værelset var med køjesenge og meget lille til 4 personer. Der var okay rent, men vi manglede håndklæder. Maden i restauranten var ikke særlig god. Mine scrambled eggs til morgenmad var alt for salte, og ikke til at spise. Hyggeligt sted med mange aktiviteter og centralt beliggende.

6. november 2024

Dårlig oplevelse og service

Mig og min klasse var på en studietur og boede på Generator Berlin mitte. Vi kom ind til et værelse med kontaktlinser i sengen og klamme underbukser i badeværelset. Mine venner fik en bøde på 50 euro for at kaste et nøglekort ud af vinduet, så dem fra min klasse kunne komme ind. Og jeg som ikke var indblandet blev bandet af fra personalet.

30. oktober 2024

6. nøglerne virkede heller alldrig

9. september 2024

Meget klamt

Meget klamt
Vi er en efterskole afsted, 8 på vær værelse.
Det lugter meget dårligt, klamt i sengen.
Nå man ligger i sengen klør hele ens krop.
Ingen rengøring.
Morgenmaden er slet ikke spiseligt.
Ingen anbefaling her fra, tag en andet sted hen for det her er bare loort med loort på 😔

3. september 2024

Mega klamt og dårligt personale!!

Jeg var på studietur med mit gymnasie på generator i København. Det starter med kaos for at skulle tjekke ind på værelserne. Vi får udleveret kort og tjekker vores værelse. (Vi er 8 piger på et værelse)
der er en forfærdelig lugt af mug eller råddent på gangene og værelset. På sengene var der kønshår, hår, sæd, snot, og det var helt misfarvet. Samtidig var der urin pletter på vores toilet bræt og toilet.

Vi klager til personalet og de sender 3 rengørings damer op som tjekker det og selv udtrykker at det ikke er blevet rengjort ordentligt. Da vi kommer tilbage igen har de fjernet hele det øverste af vores toilet så vi ikke kan benytte vores toilet. Samt er vores senge stadig klamme denne gang med det der ligner sæd eller snot og er stadig misfarvet det ligner de bare havde støvsuget sengen eller vendt madrassen om.

Vi går ned og klager igen denne gang med et nyt personale på end tideligere og forklare dem hvad der forgår og at vi allerede har klaget samtlige gange nu.
Vi får af vide de ikke kan ordne vores toilet før næste dag men at vi kan få adgang til fælles toilettet på gangen.

Fælles toilettet lugter forfærdeligt og døren kan ikke lukke helt. Det ligger langt fra vores værelse dvs vi skal gå flere gange hen for at komme på toilet. Vi får 2 nye lagner med op men det viser sig at det er de forkerte lagner og de ikke har flere tilbage af dem der passer på sengen.

Vi endte med at måtte tage det af og ligge 2-3 lagner på vores senge for at det passede. På intet tidspunkt gjorde personalet noget der gav nytte.

Efter 2 dage får vi et nyt toiletbræt på værelset dvs på dagen vi skulle tjekke ud. Morgenmaden på hotellet var desideret uspiselig. Røræg der var så klamme at ingen ville røre dem og koldt brød der var sten hårdt med intet udvalg af pålæg. Juice der smagte af vand med et snært af appelsin. Vi ville aldrig anbefale generator hotel til nogle det er generelt så klamt og udueligt personale. Og man betaler trosalt en okay høj pris Per nat.

3. april 2024

Kan på ingen måde anbefale dette hotel

Kan på ingen måde anbefale dette hotel. Grund: spermklatter, hår, kønshår på lagenet, der lugter overalt, ingen plads i værelset, usmageligt klamt morgenmad. Da vi kom var der urinpletter på toiletbrættet og vi gik ned i receptionen og spurgte om de ikke kunne rengøre det. Da vi kommer op 2 timer efter, har de vitterligt bare taget vores toiletbræt, så man kan ikke sidde på toilettet. (Det skal lige siges at vi var 8 piger på det værelse). Vi fik et toiletbræt 2 dage efter, hvor i mellem tiden måtte vi gå hele vejen ned i receptionen for at benytte toilettet Simpelthen klamt hotel

3. april 2024

Forfærdeligt Hostel

Generator ved Landsberger Allee er et virkeligt dårligt hostel. Værelserne var beskidte. I sengene var der skrald, et brugt kondom pakket ind i toiletpapir, en afklippet negl og snavn. Der var en stor blodplet på siden af det ene sengelan og et andet var gult og, misfarvet. Der var meget støvet og på fælles badeværelserne var alle toiletter ulækre og ens knæ rammer døren når man sidder. ud af de 7 brusekabiner der er, var 3 afspærrede og virkelig beskidte, 1 havde stoppet afløb så der var heldt fyldt op med beskidt vand i hele bunden af kabinen og af de 3 resterende brusekabiner var der kun ét enkelt med forhæng der i øvrigt havde store huller i. Begge elevatorer var i stykker og afspærrede så kun trapper er tilgængelige også selvom man har værelse på 7. etage. Hold jer væk fra dette hostel!

3. oktober 2022

Elendig service

Elendig service! Mit gymnasie og jeg har netop, opholdt os på dette hotel og har været udsat for tragiske oplevelser! På et af værelserne var der sket en lille fejltagelse. En brandalarm var faldet ned ved et uheld, men intet synligt var sket. Alarmen blev sat på plads med det samme igen, og ingen regnede med at der var sket noget. Dagen efter får vi af vide at vi skal betale 2000 kr det uheld der skete??! Hvordan kan man være bekendt at gøre det. Udover det er der utrolig dårlig service. Personalet er for stressede og lader det gå ud over de besøgende.

11. november 2021

Generator Hamburg

Badeværelset i 6-mands værelserne er alt for små, og der kommer næsten intet vand ud ad brugseren. Der er intet plads ved toilettet.

22. oktober 2021