Dette var uden tvivl den værste oplevelse, vi nogensinde har haft på en skoletur. Hostellet lever slet ikke op til basale standarder – hverken når det gælder service eller tryghed. Natvagten var di... Se mere
Selvom der er mange dårlige anmeldelser af hotellet er det ikke noget som jeg kan genkende. Jeg boede med min klasse på hotellet ifm. studietur. Værelserne var fine, morgenmaden var udmærket og fe... Se mere
Dette er jo skræmmende hvor ulækkert det er Der var seriøst smurt tyndskid på toiletbrættet og vi snakker ikke bare lige en lille klat der var nok et halvt kilo tyndskid Og morgenmaden var ekstremt... Se mere
Kan på ingen måde anbefale dette hotel. Grund: spermklatter, hår, kønshår på lagenet, der lugter overalt, ingen plads i værelset, usmageligt klamt morgenmad. Da vi kom var der urinpletter på toiletbræ... Se mere
We are more than a hostel. More cultural experiences, more vibrant events and high-quality service in the most exciting European cities. We are Generator.
Storbritannien
- staygenerator.com
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Kom kun hvis du kan tåle bedskite værlser
Det virkede okay da vi kom. Men da vi så værlserne var der besikdt på lagner,dyner,og tyggegumi på badeværlset,og mega meget støv og ikke nok med det så var madrassen også virklig dårlig den siger en knæk lyd hvis man ligger vægt på et nyt sted.
Måske er det fordi den er på en metal plade som bøjer
Hvis det er der for så skift den ud må fx træ
Maden var til gengæld god.
Men jeg vil ikke anbefale det
Kan anbefales
Jeg boede med min klasse på hotellet ifm. studietur. Værelserne var fine, morgenmaden var udmærket og fejlede ikke noget, og der var en hyggelig stemning i baren om aftenen.
Morgenmaden var ikke noget særligt, men der var noget brød med pålæg, og youghurt m. Toppings.
Derudover var der både varme drikke og juice.
Hotellet ligger MEGET centralt i KBH og har en god placering tæt på Kongens Nytorv, cafeer og spisesteder, samt en metrostation.
Dette var uden tvivl den værste…
Natvagten var direkte uhøflig, arrogant og til tider aggressiv. Det var umuligt at kommunikere ordentligt, da han hverken talte forståeligt engelsk eller korrekt tysk, og samtidig havde en nedladende og ubehagelig attitude. Det skabte en meget utryg situation for en gruppe unge mennesker, som burde kunne føle sig sikre.
Området omkring hostellet virkede desuden utrygt og direkte ubehageligt, især for unge. Det er bestemt ikke et sted, man har lyst til at sende sit barn hen på skoletur.
Alt i alt en meget skuffende og uacceptabel oplevelse. Jeg kan på ingen måde anbefale dette sted til andre – slet ikke til skolegrupper.
Dårlig manager
Dårlig manager, dårlig mad og klamme værelser. Generelt bare en ekstremt dårlig oplevelse!
Generator Stockholm. Virkelig beskidt og klamt
Da vi kommer ind på værelset er der en klump med 6 brugte snus poser med blod på i sengene, brugt tygge gummi og rødt indtørret pletter på væggene i køjesengene som ligner blod. Udover det bor vi på 6 værelse men har alligevel det mindste værelse ud af alle de andre 100 elever.
skoletur til 1500Kr daglys røverig ;/
Var ikke med men hold nu fissfrans nået være puha.
vh Daniel
alt for ulækkert
jeg kom ind på mit værelse også gik jeg på toilet også lå der en kæmpe mot og der var gule plætter i min seng og der var nogen dumme tysker der larmet og kastet vand ud af vinduet, og da jeg spurte dem om de vil stoppe så begynde de og skide ud over det hele og sige skibidi mest mærkelige oplevelse i mit liv værste hostel kan ikke anbefales
Vi var på skoletur og det første vi…
Vi var på skoletur og det første vi får at vide vi var rigtig tæt på at blive smidt ud af hotellet fordi vi havde åbnet et vinduet vores wc stoppede af ingen ting morgen maden var virkelig dårlig og mega dårlig service
Det var mega dejligt kommer 100% igen
Der lå afføring i toilettet da vi kom, og fandt brugte kondomer under madrassen, også må man ikke engang ryge. Men det klammeste af det klammeste af alt er at der lå en hjemløs vil jeg skyde på i en af vores brusebade da vi kom, også løb vi væk og kom tilbage et par timer efter hvor han så var i gang med og hoppe ud af vinduet og prøvet og give ham men nåde det ikke i tide, derefter løb jeg så ned for og give ham mund til mund, men munden var væk da jeg kom derned, jeg siger jer hende i reseptionen hun tapet ogs allesammen fast til stolper og voldtog os
Manageren kom op på mit værelse og tog…
Manageren kom op på mit værelse og tog bukserne af og begyndte og skide på mit værelse, efter jeg kom ud og kiggede ligget der tyndskid ud over hele toilettet det var som om der var sprunget en bombe med tyndskid. Plus han prøvede og rizz mig op efterfølgende
Forfærdelig oplevelse
Forfærdelig oplevelse
Manageren kom stormene ind på vores værelse og råbte af os imens vi sov han kastede med vores ting og var psykopat han beskyldte os for at spytte på ham. Maden gav hele hotel værelset diarre og der var noget stads der lignede afføring i sengene og der var smurt tyndskid på vinduerne der var også skimmelsvamp i brusekabinen og det så ud til at der har været nogen der har fåsøgt og skide i badet der lugtede af afføring…..
Rigtig dårlig oplevelse virkelig klamt…
Rigtig dårlig oplevelse virkelig klamt der lå afføring i toilettet efter jeg kom ind på mit værelse jeg har selv fået diarré af deres klamme mad dårlig service af manageren
Værelserne lugter af afføring børn om natten der smadrer vores dør
Dette er jo skræmmende hvor ulækkert…
Og morgenmaden var ekstremt klam mig og min kammerat fik begge to diarré. Og manageren er forfærdelig tager ikke tingene seriøst,
Hvis man kunne give dem 0 stjerner…
Hvis man kunne give dem 0 stjerner havde de fået det. Uhøflig betjening, varme øl, dårlige wraps. Dette er bare begyndelsen på den værste hotelophold jeg nogensinde har været på. Vores værelse var ikke opryddet… vi kunne ikke tjekke os ind, fordi min brors pas ikke var der. Der lagde hår og pletter på lagenet. ALDRIG BOOK ER OPHOLD DER!
Kunne ikke tjekke mig ind uden pas som…
Kunne ikke tjekke mig ind uden pas som det eneste hotel I kbh. Informerer mig om jeg ikke kan få pengene tilbage fordi jeg har booked via booking.com
Ingen hygiejne
Ingen hygiejne
Pletter på puder og håndklæder
Meget dårlig mad
Der er musik 24/7 nede fra baren af…
Der er musik 24/7 nede fra baren af hvis du har værelse ud til det. Klam plet på hovedpuden og klamme pletter på håndklædet. Dårlig morgenmad. Dårlig aftensmad
Meget dårlig oplevelse
Vi havde en studietur med mit gymnasie på Generator i København.
På anden dagen virkede vores lås ikke så en fra mit værelse, sad og ventede på receptionen i minimum en halv time. Vi fik et nyt værelse, da de blev nødt til at brække døren op med et koben og sagde derefter, til mine veninder og jeg, at vi skulle lukke døren ordentligt så de ikke fik dårlige anmeldelser.
Vi går så op på vores nye værelser hvor der er beskidt overalt, med blandt andet snavs på alle madrasserne og der lå bussemænd på den ene hovedpude.
Vi gik så ned og klaget da vi ikke synes det var i orden, vi ved godt det er billigt hostel, men det ikke en undskyldning for der ikke bliver gjort ordentligt rent.
Vi fik så derefter et andet værelse nede af gangen hvor der var lige så beskidt og misfarvet, dynerne var alle gule. Derudover lugtede det også forfærdeligt overalt. På min ene venindes lan, var der gamle menstruations pletter og på min var der noget gult væske. Der var derudover også skrald under madrasserne.
Jeg synes det ærgerligt, at vores dårlige oplevelse på Generator endte med at ødelægge vores humør på vores Læbenhavnerturen vi nu havde glædet os så meget til.
I 2023 var jeg også på klasse tur på Genrator hostel i Berlin, hvor der også var menstruations pletter og jeg endte med at blive meget syg og dårlig af morgenmaden.
Der er absolut ingen hygiejne på Generator så man skal virkelig ikke være sart hvis man ville sove der.
Personalet gør heller ikk nogen gavn og man kan ikke kontakte dem.
Generator Hamborg dårlig oplevelse
Vi boede på et privat værelse til 6 personer på 1. sal. Dårligt indrettet, yderst slidt og beskidt og ikke særligt indbydende. Efter en overnatning knækkede brusehovedet af og vasken på værelset var stoppet fra ankomst. Da de ikke har håndværkere tilknyttet i weekends, fik vi tilbudt et nyt værelse til 8 personer uden merpris. Det var god service nu når vi skulle flytte værelse.
Bedre værelse på 4. sal. ; dog virkede strømstik ved flere senge ikke.
1 ud af to elevatorer duede ikke - det er december og masser af gæster, så dårlig service og lang ventetid.
Udenfor Generator vrimler det med hjemløse, handel med hash og narkotika mv. og i receptionen lugtede det af hash. Det er utrygt at gå derude og vi ville ikke lade vores børn gå alene, da de hjemløse tiggede hver gang og gik meget tæt på os. Vi følte os alle utrygge og kan ikke forstå, at Generator ikke ønsker et bedre renommé ift at trække gæster til.
Vi har boet der flere gange men det går den helt forkerte vej både ift priser, standard på værelser og området udenfor hotellet. Vi er ikke sikre på, at vi kommer der igen.