Montage volgens afspraak monteurs lieten de werkplek netjes achter en er werd samen overlegd wat de beste oplossing was om het leidingwerk weg te werken. Tweede Airco door dit bedrijf geplaatst.
Se, hvad kunderne siger
Naar volle tevredenheid geholpen.. van het aanvragen van offerte tot plaatsing van de airco. Monteurs waren erg vriendelijk en legde alles goed uit namen ook de tijd voor je. En zijn uiteindeli... Se mere
Virksomheden har svaret
Goede communicatie. Punctueel. Vriendelijke monteurs, die met ons meedachten. Werkten zeer netjes en snel. Zag er vakkundig en plezierig uit om ze te zien werken. Na vertrek geen stofje in huis te... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Bij Staycoolairco.nl bieden we hoogwaardige airconditioninginstallaties, reparaties en onderhoudsdiensten voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Laat ons u helpen om de perfecte temperatuur te bereiken en te behouden, het hele jaar door.
Kontaktoplysninger
Aan de Bogen 11, 6118 AS, Nieuwstadt, Holland
- 046 202 1430
- info@staycoolairco.nl
- staycoolairco.nl
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Montage volgens afspraak en bekwame monteurs
Top ervaring
Vanaf het offertegesprek tot en met het plaatsen van de airco heeft dit bedrijf een meer dan perfecte indruk achtergelaten. Klantvriendelijk, professioneel, accuraat en snel. Een echte aanrader. Chapeau!
The job was done very quickly and the…
The job was done very quickly and the man who installed it took great care to keep everything clean. He was super friendly, polite, and professional. We’re very happy with the service and contact with the company!

Besvarelse fra Staycool airconditioning
Naar volle tevredenheid geholpen.
En zijn uiteindelijk vertrokken zonder troep achter te laten.
heb inmiddels al 2 airco's door hun laten plaatsen.
Beiden keren tot volle tevredenheid

Besvarelse fra Staycool airconditioning
Zeer tevreden over het uitgevoerde onderhoud.
Al enige tijd aan het zoeken voor onderhoud aan mijn split-unit. Veel bedrijven verlenen deze service alleen als de airco ook bij hen is gekocht. Staycool airconditioning voert gewoon deze service uit. Twee monteurs; een voor de binnenunit en een voor de buitenunit. Beide monteurs hebben hun werk naar volle tevredenheid uitgevoerd. Vooral de binnenunit bleek erg vies te zijn. Na alles keurig te hebben opgeruimd zijn de mannen vertrokken. Ik ben sterk geneigd voor een onderhoudscontract te gaan bij dit bedrijf.

Uitstekende ervaring
Uitstekende ervaring met de monteur van deze firma. Uiterst vriendelijk en behulpzaam. Werkte snel door en gaf goede adviezen over hoe nu verder. De monteur was voorzichtig met de ‘rommel’ en liet alles schoon achter.

Superfriendly
Superfriendly employee that visited us for our service contract. Really a company to remember and to add to your favourits! Compliments!

Perfect
Goede communicatie. Punctueel. Vriendelijke monteurs, die met ons meedachten.
Werkten zeer netjes en snel.
Zag er vakkundig en plezierig uit om ze te zien werken.
Na vertrek geen stofje in huis te vinden.
Kortom, ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen.

Prima keuze
Bedrijf goed bereikbaar, vriendelijke monteurs, werken heel netjes. Goede prijs. Duidelijke afspraken. Kortom, zeer tevreden met mijn keuze voor Staycool.

Fijn bedrijf
Goede service. goed onderhoudt. Hele fijne en samen werking, nu weer 3 jaar geleden dat ze de airco hebben geplaatst, en als er vragen zijn , dan worden erg goed geholpen. Dit bedrijf is een aanrader voor iedereen. Wij zijn in elk geval heel erg blij met ze.en de volgende airco voor de boven verdiepen zal ik met plezier bij hun kopen.

Kwaliteitsorganisatie
Goede service. Geïnteresseerde gekwalificeerde crew. Goed georganiseerd bedrijf.

Zeer snelle reactie
Zeer snelle reactie. Telefonisch goed contact, zeer vriendelijk.Niet opdringerig. Houd zich aan de afspraken.

Besvarelse fra Staycool airconditioning
Stay cool is steak concurrerend bedrijf.
In de fase van offerte aanvrage was dit bedrijf uitermate klantgericht qua advisering en meedenken.
Bedrijf getuigt van brede ervaring waar potentiële klant van kan profiteren.

Na 1 jaar storing
Na 1 jaar storing, koelvloeistof was op.....
Uiteraard naar bedrijf gebeld. Konden niet komen want programma was vol.
Ondanks onderhoudscontract kwamen ze niet....
Dus een niet werkende airco met tropische temperaturen.
Dat is pas gode service....

Aanrader!!
Eigenaar nam de tijd en dacht goed mee om een passende airco te vinden.
Het plaatsen gebeurde door 2 fijne monteurs, die na het plaatsen de tijd namen om een goede uitleg te geven.

2 maal single split airco
Na een fantastisch en vooral persoonlijk passend advies van Ralph konden 3 weken later de airco's al geplaatst worden. Ik ben zeer tevreden over de manier van werken van Ralph en Marvin. Alles is deskundig, netjes en met oog voor detail geplaatst! Ondanks dat het voor hen allemaal logisch is namen ze de tijd om mij bij vragen de technische aspecten uit te leggen. Ik kan dit iedereen aanraden!

onderhoud airco
Een medewerker die de jaarlijkse onderhoud deed was heel vriendelijk en behulpzaam. hij werkte heel netjes.

Geweldig bedrijf
Geweldig bedrijf, super service en goede prijs kwaliteitsverhouding
Een echte aanrader

Goede service en nazorg
Reeds diverse airco's laten plaatsen, ook voor vrienden en bekenden. Gewoon goede uitleg en service.
Jaarlijks onderhoud indien gewenst.
Staycool is zeer zeker aan te bevelen.
Weer een goede service én een goede en…
Weer een goede service én een goede en netjes verzorgde onderhoudsbeurt van onze airco mogen ontvangen. Top job 💪
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.