Star twin MotorsAnmeldelser

4,7

Erg fijne ervaring. Voor het eerst bij StarTwin in de werkplaats geweest met mijn particulier gekochte streetfighter. Er werd de tijd genomen om de werkzaamheden en bijzonderheden te bespreken bij... Se mere

Na een lange zoektocht, een Fantastische Ducati Monster 900 S ie aangeschaft bij deze zaak Geweldig geholpen, en voorzien van de geheel complete historie van haar, Direct op pad gegaan met deze door S... Se mere

Ze nemen de tijd om goed uitleg te geven over een eventueel nieuwe aanschaf van een motor. Proefritten worden snel ingeregeld, zelfs alsje spontaan binnen wandeld. Ook na aanschaf is de service pretti... Se mere

Vrijdag 22-5 geweest bij het bedrijf en 3 well nut gekocht, euro 11,20. De zondag op hun site gekeken omdat ik nog meer andere dingen nodig had voor de motor. Kwam toevallig de well nut... Se mere

1. Ducati-forhandler
  2. Motorcykelforhandler
  3. Forhandler af brugte motorcykler

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon". Dat is het uitgangspunt van Star Twin Motors BV. Als 5-sterrenspecialist willen wij je niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht je vragen hebben of kun je een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor jou klaar.

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

21 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Netjes geholpen

Netjes geholpen. Er wordt de tijd voor je genomen. Ik was er op zaterdag tegen sluitingstijd en wordt netjes en rustig geholpen tot na sluitingstijd. Erg mooie en fijne winkel om te zijn.

5. april 2025

Bedankt voor het meedenken Star Twin

Ik kwam voor een hoger ruitje voor mijn Multistrada, die is er even opgezet terwijl ik een lekker bakkie koffie kreeg en een gezellig praatje.
Is ondertussen de motor ff gecheckt en blijken de remblokjes bijna op. Of ze vervangen mogen worden, nou graag want onze motortrip is in zicht. En inderdaad ze waren aardig versleten.
Bedankt voor het meedenken!

18. juli 2024

Fantastic service and friendship!!!

Fantastic service and friendship!!!! Placed my order on Monday, shipped out on Tuesday and arrived in Thailand Friday!!! Too bad UPS here in Phuket is the worst and will get the parcel only on Monday. But kudos to Wieger and team at Startwin!! My trusted spare parts pusher hahahah Thank you.

25. maj 2024

Zeer fijn geholpen

Zeer fijn geholpen. Voor het eerst een ducati gekocht en bij startwin de desmo beurt laten doen. Motor voelde direct veel beter aan ondanks dat de motor er eigenlijk nog niet aan toe was.

7. marts 2024