Opgelicht door fakewebsite Startekbv.com
Ja ik ben ook opgelicht door Startekbv.com door op 15/3/26 geld over te maken naar ene Dia Martine met een Belgisch banknummer. Het bestelde product nooit ontvangen. Ik kwam op de professioneel ogende website terecht via een google zoekopdracht naar een specifieke zitmaaier. De website toont zeer veel positieve, naar nu blijkt, nepbeoordelingen over de kwaliteit van hun producten, echter niets gaat over service of levering. Wel roemt startek uitvoerig de eigen serviceverlening. Na bestellen en betalen krijg je direct geruststellende, goed uitziende e-mails. Maar concreet wordt niet duidelijk wanneer je de aankoop krijgt. Op 25/3/26 wegens in gebrekestelling startek gesommeerd mij het aankoopbedrag terug te betalen. Direct daarna op dezelfde dag nog excuusbericht ontvangen met de toezegging dat alles in orde zou komen. Daarna geen enkele reactie meer van het zgn ‘team Startek’ gehad. Op 8/4/26 heb ik Startekbv laten weten dat ik opgelicht ben door hen en dit bij diverse organisaties ga melden.