Oplichters
Oplichters, zo gauw je je order betaald hebt. Zijn ze verdwenen, laat staan jouw bestelling te verzenden. Skammers zijn het.
Har besvaret 25 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
3 mei bestelling geplaatst ze zijden dat tie verzonden is nou ik heb nog steets niks ontvangen
Stardrones/Adam zo heet die gast
Lever de service waar de klanten voor betalen en stop met klanten oplichten
Je hebt mijn mail en nummer dus je kunt zelf contacht leggen
Mvg ben van der meer
OPLICHTERS! Bestelling geplaatst en onmiddellijk betaald via overschrijving. Daarna niets meer ontvangen.
Geen levering, geen factuur en geen enkele reactie meer op mails of contactpogingen. Ondertussen lijkt de website zelfs offline te zijn gegaan.
Voor mij voelt dit op dit moment aan als pure oplichting.
Er is ook totaal geen transparantie: geen duidelijke btw-gegevens, geen normale klantenservice en geen communicatie nadat de betaling ontvangen was.
Ik raad iedereen sterk af om hier nog bestellingen te plaatsen of vooraf geld over te schrijven.
Mijn ervaring: betaald, niets ontvangen en volledig genegeerd.
Te mooi om waar te zijn lees de revieuws hieronder, en ik kan alleen maar mee gaan in de verhalen. PURE OPLICHTERS. 3 jaar actief op marktplaats, maar sinds 3 weken goede reviews. Beetje vreemd is het niet, zelfde verhaal als de betaalmogelijkheden op de site. Een goede site bied Klarna of betalen na ontvangst aan. En dan de prijzen, te mooi om waar te zijn( blijkt dus weer). Trap er niet in, en gebruik je gezonde verstand deze tijd.
Let op! dit zijn oplichters!
Op het eerste gezicht ziet het er allemaal redelijk betrouwbaar uit, er zijn diverse reviews, KVK lijkt te kloppen.. tot dat je een bestelling plaatst.
De bestelling zou zijn verzonden maar een Track&Trace nr werd niet gegeven. De klantenservice is alleen via Whatsapp te bereiken en houden je aan het lijntje door te zeggen dat de bezorger telefonisch contact zou hebben opgenomen, totdat je vraagt om bewijs aan te leveren dat ze de bestelling ook echt hebben verstuurd, dan blijft het stil.
Niks bestellen dus!
Stardrones.nl
Starlight drones
kvk: 96675101
Waarschuwing: bestel niet bij Stardrones.nl. Het zijn oplichters!!
Mijn ervaring met Stardrones.nl is zeer negatief en ik raad iedereen af hier een bestelling te plaatsen. Op het eerste gezicht lijkt de website betrouwbaar, mede door de reviews op Trustpilot en Marktplaats. Helaas heb ik sterk het vermoeden dat deze reviews niet echt zijn en alleen bedoeld zijn om de indruk te wekken dat alles betrouwbaar en professioneel verloopt.
Vanaf het begin klopten er meerdere zaken niet. Je wordt voortdurend aan het lijntje gehouden en zodra je met bewijsstukken komt waaruit blijkt dat informatie niet klopt, reageren ze niet meer.
Ze sturen zogenaamd updates van de vervoerder via links en sms-berichten, maar daarbij kom je terecht in een valse omgeving die niet eens de officiële domeinnaam van de vervoerder gebruikt. Ook de sms’jes die zogenaamd van de vervoerder afkomstig zijn blijken niet te kloppen. Wanneer je vervolgens zelf contact opneemt met het transportbedrijf blijkt het track & trace-nummer niet te bestaan of niet overeen te komen. Ook hun Marktplaats-account is inmiddels geblokkeerd en advertenties zijn verwijderd.
Via WhatsApp probeert hun zogenaamde “klantenservice” je aan het lijntje te houden, waardoor je blijft hopen dat je bestelling alsnog geleverd wordt, terwijl zij ondertussen doorgaan met deze vermoedelijke frauduleuze werkwijze. Zodra je kritische vragen stelt of om duidelijk bewijs vraagt, blijft een reactie vaak uit. Het telefoonnummer dat hiervoor gebruikt werd is: 06-16818312.
Daarnaast ben ik zelf langsgegaan op het adres dat op de website vermeld staat. Daar werd bevestigd dat Stardrones.nl daar niet gevestigd of ingeschreven staat.
Het is jammer dat men op deze manier zo respectloos met anderen omgaat en misbruik maakt van het vertrouwen van klanten. Voor mij zijn er meerdere duidelijke signalen dat dit om oplichting gaat. Wees dus voorzichtig en bestel hier niet.
Interessante prijzen! Ik heb meerdere pogingen gedaan om een drone op te halen maar dit moment wordt steeds opgeschoven en beloftes worden niet nagekomen. Daarnaast geven de beperkte hoeveelheid betaalmethodes op de website de indruk dat dit bedrijf niet transperant is en mogelijk niet zuiver handeld. Wees kritisch en alert, de goede reviews zijn mogelijk fake.
Bestelling geplaatst met vriendelijke verzoek om te betalen bij afhalen.
Ze zeggen een beleid te voeren om klanten beter van dienst te kunnen zijn door ze alleen vooraf te laten betalen en daarom sneller te kunnen handelen bij het afhalen.
Na diverse mails gestuurd waarin ik heb gezegd dat ik eerder ben opgelicht en voorzichtig ben geworden heb ik niets meer gehoord van ze. Ik heb in de laatste mail mijn bestelling geannuleerd. Ik heb nooit betaald. Ik vertrouw het niet.
Ze bieden producten aan tegen extreem lage prijzen. Te mooi om waar te zijn. En vanaf vandaag zijn die extreem laag geprijsde artikelen nog goedkoper geworden.
Betalen gaat tegenwoordig in een split second. Je gaat mij niet wijs maken dat je dit doet om je klanten beter van dienst te zijn.
Daarbij komt nog dat ze adverteren met vandaag besteld morgen in huis. En als je af wilt halen ligt het 3 a 4 dagen later pas klaar. Je moet wel vooraf betalen. Anders is er geen mogelijkheid dat ze iets voor je doen.
Volgens de recensies handeld dit bedrijf pas 3 weken in drones op marktplaats. En op Trustpilot zijn ze zeker niet langer bekend.
Stardrones, als jullie reageren op deze review. De oplossing: denk mee met jullie klanten. Laat je klanten betalen op de manier die zij prettig vinden. Welke betaalmethode ook.. alles in is luttele seconden overgemaakt tegenwoordig. Ook bij afhalen.

Besvarelse fra Stardrones
Het bedrijf staat ingeschreven in een hotel.. Pas op met dit soort gasten. Stond er net en het hotel heeft uitgezocht deze zijn niet ingeschreven in het hotel en hebben geen winkel om te bezoeken.

Besvarelse fra Stardrones
Goede kwaliteit pakket in perfecte staat aangekomen echt een aanrader!
het kwam snel en goed binnen en het is met goede materiaal gekomen
Zag de advertentie voorbij komen via Marktplaats , vervolgens gelijk besteld snel track and trace gekregen en volgende dag geleverd.
Læs mere om andre typer anmeldelser.