Bestelde artikel retour gestuurd. Krijg geen geld terug maar een tegoedbon. Bij sturen van mail geen reactie terug mogen ontvangen.
Mijn bestelling begon met ontzettend veel problemen wegens de leverancier, waardoor alles veel langer duurde dan verwacht. De communicatie hierin was echter ontzettend helder en behulpzaam , dus het b... Se mere
EDIT: tekst onderaan was mijn eerste review, veranderd van 1 naar 4 sterren. Uiteindelijk toch mijn geld teruggekregen, retourpakketje was op een verkeerde locatie geleverd. Kan gebeuren. Graag... Se mere
Ik laat alleen een reactie achter op a Trustpilot als het óf heel slecht is, óf supergoed, Stand Tall valt in de laatste categorie. Wat een geweldige webshop. Ik had 3 artikelen besteld, waa... Se mere
Scandinavian inspired fashion for tall women.
3061TJ, Rotterdam, Holland
- Info@standtallstore.eu
- standtallstore.eu
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 måned
Een zeer vlotte correspondentie
Een zeer vlotte correspondentie. Onmiddellijk antwoord op mijn vraag hoe ik moest retourneren en een kleinere maat bestellen. Top service! 🤩

Besvarelse fra STAND TALL.
Snelle levering en goede communicatie
Snelle levering en goede communicatie. Helaas heb ik hem moeten retourneren maar ook dat wordt snel opgelost

Besvarelse fra STAND TALL.
Broek was veel te klein (ik bestelde…
Broek was veel te klein (ik bestelde mijn normale maat L, maar zelfs een maat groter zou veel te klein zijn). Ik probeer het terug te sturen maar geen enkel contact mogelijk.

Besvarelse fra STAND TALL.
Bedrijf zelf is goed qua verzending etc…
Bedrijf zelf is goed qua verzending etc maar er wordt beloofd dat het past als je ‘tall’ bent. Ik ben 1.78 en heb een jumpsuit in maat M besteld (normaal maat s). Ze hebben het merk voor vrouwen met lange benen gemaakt. De bovenkant was nog steeds te kort helaas. Beetje zonde nu verzendkosten en retour kosten kwijt te zijn. Als ik dit had geweten dan had ik natuurlijk niet besteld ;)

Besvarelse fra STAND TALL.
Stand tall classis jumpsuit black
ik had een jumpsuit besteld , maar helaas kwam deze beschadigd binnen. Heb toen een mailtje gestuurd en toen is alles opgelost en een nieuwe jumpsuit besteld!
Super vriendelijk en snelle levering!
Voor meiden met lange benen
Fijn om een site te hebben waar je kleding voor lange meiden kunt bestellen
Helaas was de maat niet goed maar was super mooi pak
Nu hopen dat ze haar maat snel binnen krijgen
slechte kwaliteit
Helaas is de broek die ik heb besteld van slechte kwaliteit. Na een uur dragen al halen in de naden.
Verder wel snelle levering.

Besvarelse fra STAND TALL.
Goede kwaliteit broeken en ontzettend…
Goede kwaliteit broeken en ontzettend lang! Klantenservice is ook top!

Aanrader voor lange meiden
Snelle levering en kleding van goede kwaliteit. Zelf ben ik 1,85 en alles past perfect. Zowel de mouwen van topjes, broekspijpen en zelfs een jumpsuit zijn lang genoeg.

Geen goede kwaliteit
Het bedrijf het stand tall, ik ben 1.81 en de broek was voor mij te kort. Daarnaast zag de broek er ook heel anders uit dan op de website, ik heb geprobeerd contact op te nemen, maar krijg geen reactie. Een gemiste kans!

Besvarelse fra STAND TALL.
Snelle levering en vriendelijk contact
Snelle levering en vriendelijk contact. Heel blij met de broeken!

Mooie broeken
Mooie broeken en zijn erg lang. Had even moeite met het retour formulier maar werd goed geholpen :))

Besvarelse fra STAND TALL.
Super blij met mijn zwarte pantalon!
Super blij met mijn zwarte pantalon!
In eerste instantie kreeg ik een pantalon met een productiefout maar dit werd super goed opgelost door Sophie. Daarnaast zit de broek erg mooi. Zeker een aanraden voor de lange meiden!!

Aanrader!!!
Heb nu 3 broeken van Stand Tall en draag eigenlijk niks anders meer. Een 4de onderweg! Super dikke aanrader! 😊