Banner for Stadsrevisionen Danmark

Stadsrevisionen Danmark Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 66 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Mange kunder rapporterer en meget positiv samlet oplevelse og fremhæver det professionelle samarbejde. Folk roser konsekvent personalet for deres kompetence, hjælpsomhed og evne til at forklare komplekse forhold på en letforståelig måde, hvilket skaber en personlig og engagerende serviceoplevelse. Kunderne sætter pris på de hurtige svartider, effektive processer og den gnidningsfri, stressfri oplevelse fra start til slut. De føler sig trygge og stoler på virksomheden, idet de værdsætter det pålidelige partnerskab og grundigheden i håndteringen af deres økonomiske anliggender.

Det, folk taler mest om

Staff

Brugere beskriver positive interaktioner med personalet, og mange fremhæver medarbejdernes professionalisme,... Se mere

Service

Anmeldere nævner positiv feedback om service, hvor mange fremhæver en høj grad af engagement og tryghed i... Se mere

Customer service

Kunder udtrykker stor tilfredshed med kundeservicen, og fremhæver den som professionel, imødekommende og... Se mere

Response time

Kunder deler positive meninger om responstiden, hvor mange fremhæver hurtige og effektive svar på spørgsmål.... Se mere

User experience

Mennesker rapporterer positive oplevelser med brugeroplevelsen, idet mange fremhæver en overskuelig og... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Stadsrevisionen fra start til slut. De har været professionelle, imødekommende og hurtige til at besvare mine spørgsmål. Hele processen har været overskuel... Se mere

Vi har gjort brug af Stadsrevisionen til at omlægge en enkeltmandsvirksomhed til APS. Efter initierende samtale med Alexander blev vi enige om at de ville pådage sig opgaven, til fast aftalt pris, h... Se mere

Jeg vil gerne give Stadsrevision en stor tak for en virkelig god indsats. De trådte til med meget kort varsel og gav os masser af opmærksomhed og støtte - det har været en kæmpe hjælp. En særlig... Se mere

Vi vil gerne udtrykke vores store tilfredshed med det professionelle samarbejde. Fra første kontakt har vi oplevet en høj grad af faglighed, engagement og troværdighed. Teamet er altid imødekommen... Se mere

1. nr. 3 af de 6 bedste virksomheder i Revisionsfirma
  2. nr. 3 af de 5 bedste virksomheder i Bogholder
  3. nr. 3 af de 5 bedste virksomheder i Revisor
  4. nr. 1 af de 1 bedste virksomheder i Statsautoriseret revisor
  5. nr. 4 af de 5 bedste virksomheder i Finansrådgiver
  6. nr. 1 af de 2 bedste virksomheder i Skatterådgiver

Om Stadsrevisionen Danmark

Stadsrevisionen Danmark – Hele Danmarks lokale revisor

Stadsrevisionen Danmark er hele Danmarks lokale revisor med et digitalt speciale i små og mellemstore virksomheder. Vi forener moderne teknologi med klassiske dyder som personlig rådgivning, tillid og høj faglighed. Hos os vægtes den tætte relation, god service og proaktiv rådgivning højt.

Vores organisation samler nogle af landets dygtigste bogholdere, revisorer, advokater og skatteeksperter, der arbejder tæt sammen for at skabe værdi og tryghed. Som kunde får du din egen personlige revisor og bogholder – vi tror på, at specialister leverer bedre end generalister. Vores tilfredshedsgaranti betyder, at ingen forlader samarbejdet utilfredse.

Vi har hjulpet tusindvis af virksomheder i hele Danmark med bogføring, lønadministration, årsregnskab, skatterådgivning og revision – altid med fokus på gennemsigtighed, kvalitet og personlig service. Vi arbejder sikkert og dokumenteret efter gældende standarder, med faste aftaler, gennemsigtige priser og høj tilgængelighed.

Vi understøtter systemer som e-conomic, Dinero, Billy, Uniconta, Business Central og SAP, opsætter digitale workflows med fx OCR, Pleo og Corpay One, og integrerer bank, webshop og rapportering. Vi sikrer bogføringslovens krav, effektive procedurer og solid økonomisk styring – fra daglig bogføring til årsafslutning og erklæringer.

Stadsrevisionen Danmark – digitalt, personligt og professionelt.
En af Danmarks bedst bedømte regnskabsvirksomheder.

• Bogføring, løn, moms og rapportering
  • Årsregnskab og indberetning til Erhvervsstyrelsen
  • Revision, udvidet gennemgang og særlige erklæringer
  • Skat og selskabsret – omdannelse, fusion/spaltning, udbytte m.m.

4,7

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 2 uger

66 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Omdannelse og fremtidig bogføring

Jeg har samarbejdet med Stadsrevisionen om at omlægge min virksomhed fra en EMV til et ApS. Jeg har under hele forløbet oplevet god rådgivning.
Jeg har følt mig meget tryg i denne proces, og Stadsrevisionen har, gennem hele forløbet, levet op til deres løfter. Derudover har jeg også valgt at stadsrevisionen også skal stå for firmaet bogføring fremover. Jeg kan varmt anbefale Stadsrevisionen.

15. september 2023

Super glad

Jeg vil gerne dele vores oplevelse med Stadsrevisionen på vegne af Michelsen Byg & Firestop ApS. Vi har haft fornøjelsen af at samarbejde med Stadsrevisionen i over 1,5 år nu, og vi er ekstremt tilfredse med deres service. Faktisk har vi for nylig udvidet vores samarbejde for at inkludere flere arbejdsopgaver i forbindelse med at vores virksomhed vokser.

Som en virksomhed, der specialiserer sig i professionel passiv brandslukning og brandsikring af byggeri til større byggeprojekter, er det afgørende for os at have pålidelige partnere, der kan hjælpe os med økonomisk rådgivning og regnskabsmæssige opgaver.

Stadsrevisionen har leveret på alle fronter.

De har en erfaren bogholder og en senior revisor i deres team, begge med en imponerende viden og kompetencer. Vi har endnu ikke oplevet nogen fejl i deres arbejde, og det giver os stor tryghed.

Nogle af de opgaver, de har håndteret for os inkluderer:

Omdannelse af vores personlige virksomhed til ApS.
Udarbejdelse af årsregnskaber for både drift og holdingselskab samt selvangivelser.
Håndtering af omkring 15 lønsedler for vores medarbejdere hver måned.
Løbende bogføring af op til 2500 bilag.
Bankafstemning, momsopgørelser og lignende.
Generel økonomisk rådgivning.
Udarbejdelse af likviditetsbudgetter og andre nøgletalsanalyser.
Håndtering af alle finansielle opgaver for vores søsterselskab.
Vi ønsker også at nævne, at vores kontaktpersoner hos Stadsrevisionen, Alexander, Eva og Joshua, har været ekstremt professionelle og hjælpsomme i hele vores samarbejde.

Samlet set er vi meget tilfredse med Stadsrevisionen, og vi kan varmt anbefale deres tjenester til andre virksomheder.

De har virkelig været en pålidelig partner for os, og vi ser frem til at fortsætte vores samarbejde i fremtiden.

13. september 2023
Stadsrevisionen Danmark-logo

Besvarelse fra Stadsrevisionen Danmark

Kære Ragnar

Mange tak, for at du vil dele din oplevelse med os.
Det glæder os at høre, at du har været tilfreds med vores assistance gennem de seneste år.

Jeg håber at alting går godt i forretningen ved Dig hos Firestop ApS. Det er en meget flot udvikling der har været i dit firma, siden opstarten af vores samarbejde og det er en fornøjelse og ganske spændende at være en del af.

Vi sætter en stolthed i at gøre vores bedste hver dag og derfor er der ingen tvivl om at det betyder meget når virksomhedsejere som har erfaring med at bruge os, vil dele sine oplevelser som klient hos Stadsrevisionen.

Vi ved, hvor betydningsfuldt det er at få rådgivning i øjenhøjde, at overholde de aftaler og deadlines man aftaler og desuden at man gør sig umage med de opgaver man tager ansvar for.

Jeg sørger for at give dine roser og feedback videre til dine personlige rådgivere.

Du må endeligt huske at du altid kan ringe eller skrive direkte til din revisor ved spørgsmål, ris eller ros.
Alternativt kan du via +45 7060 4004 kontakte vores reception i tidsrummet 08:00 - 21:00 alle hverdage.

Tak for din tillid og din støtte.
Vi vil gøre vores, for fortsat at bære det ansvar du har givet os med stolthed i fremtiden.

De bedste Hilsener

Joshua Anton Rix
// Stadsrevisionen

Enormt effektive og pålidelige

Kan varmt anbefale StadsRevison! Jeg fik et godt overblik over mit årsregnskab. Meget behagelige og ligetil. Nemme at komme i kontakt med. Vil klart beholde dem som samarbejdspartner fremadrettet, de er enormt effektive og pålidelige.

12. september 2023

Stadsrevisionen kan uden tvivl…

Stadsrevisionen kan uden tvivl anbefales til en hver ny eller gammel virksomhed!

Jeg har været selvstændig som kosmetisk behandler og drevet klinik i knap 3 år nu, og har haft uprofessionelle oplevelser med tidligere revisor, gang på gang har der været rod i mine indberetninger og årsopgørelse mm.

Indtil jeg startede samarbejde med stadsrevisionen! De har fra startet lyttet til mine tidligere oplevelser og hvilke ønsker jeg har til mit samarbejde. De har leveret et yderst fantastisk stykke arbejde for min virksomhed. de har formået at rydde op i alt fra den dag jeg blev selvstændig! Tak for at redde min forretning! Med jeres kompetente rådgivere, hurtig service, og fornuftige priser! 🙌🏼

1. september 2023

Skuffende Oplevelse med Stadsrevisionen

Selvom mit første indtryk af Stadsrevisionen og vores aftale ved opstart virkede meget professionelt og leverede det ønskede produkt, kan jeg desværre ikke give en positiv vurdering af min samlede oplevelse. Jeg blev en del af deres sagssystem og blev herefter mødt af udsættelser, aftaler som ikke blev afholdt og fejl.

Mine gentagne spørgsmål om vigtige detaljer som skatteindberetninger blev mødt med generiske svar som "det er der styr på" og "vi har kun revisorer med minimum 9 års erfaring". Desværre fik jeg aldrig konkrete svar på spørgsmål som "Hvornår er der indberettet til skat?", hvilket skabte frustration og usikkerhed.

Min oplevelse med Stadsrevisionen var præget af manglende gennemsigtighed og kommunikation. Jeg håber, at dette feedback kan bidrage til forbedringer i deres service i fremtiden.

4. august 2023
Stadsrevisionen Danmark-logo

Besvarelse fra Stadsrevisionen Danmark

Hej Anders,

Tak for at tage dig tid til at dele dine tanker om dit forløb.

Jeg vil gerne beklage, hvis du har følt, at vores svar på dine henvendelser har været utilstrækkelige, og at du kun har fået forklaret, at "vi kun har revisorer med +8 års erfaring" og "der er styr på det." Dette tager jeg naturligvis alvorligt, og jeg har derfor gennemgået sagsforløbet nøje.

Udover dine samtaler med den revisor, der har været tilknyttet din sag, hvor der er blevet afholdt 8 længerevarende telefonopkald og 2 Google Meets i perioden fra 13/04/23 til 04/08/23, har du også fået forklaret detaljerne omkring dine skatteberegninger og udarbejdelsen af dine årsregnskaber for 2021 og 2022 som vi blev sat til at få styr på, baseret på den bogføring, du selv har leveret.

Du og jeg drøftede muligheden for at finde en passende kompensation, selvom vi har udført vores arbejde korrekt baseret på det materiale, du har fremsendt.

Desværre blev det vanskeligere at finde en løsning, da responsen fra dig var, at “Hvis ikke jeg får det fulde beløb tilbage, skriver jeg en negativ anmeldelse på Trustpilot.” Dette gør det vanskeligt at finde en fælles løsning, da samarbejdsvilligheden har været begrænset.

Jeg er bestemt ikke modstander af, at finde en fornuftig løsning, vi begge kan stille os tilfredse med, i så fald, er du mere end velkommen til at række ud til mig direkte.

Med venlig hilsen,
Alexander Freese
Adm. direktør

Vi har i vores ejendomsselskab fået…

Vi har i vores ejendomsselskab fået hjælp af en seniorprofil hos stadsrevisionen til at klargøre vores bogholderi o lign til årsregnskabsaflæggelse.

Vores årsregnskab kræver en skatteteknisk specialist da vi har store skattetekniske fordele fra tidligere driftsår.

Det har været en sublim oplevelse, hvor vi efter mere end 20 års drift må sige at være tilfredse og glade for skiftet til stadsrevisionen.

16. juli 2023

Professionelle og kompentente ⭐

Jeg blev af flere i mit netværk anbefalet at skifte til Stadsrevisionen og har ikke et sekund fortrudt.

Deres personlige kundeservice og know-how er fremragende og jeg vil bestemt anbefale andre at tage en snak med dem, hvis de også står med overvejelserne om at skifte!

8. august 2023

Tusinde Tak !!!

kompetente rådgivere, hurtig service, fornuftige priser! for mit vedkomende har det været rart jeg fik tilknyttet en fast rådgiver til at lave mine årsregnskaber.

(dejligt der stadig findes old school virksomheder hvor en aftale er en aftale!)

tusinde tak for hjælpen! Hilsen Tabib

30. juli 2023

Højt niveau og 100% gennemsigtighed

Stadsrevisionen leverede en helt fantastisk service, til en god pris!

De hjalp os med nogle afgørende rettelser til vores årsregnskab på en utrolig hurtig og effektiv måde. Det var en sand fornøjelse at samarbejde med dem, da de viste en enestående professionalisme og ekspertise inden for deres felt.

Bestemt ikke sidste gang vi samarbejder med Stadsrevisonen.

30. juli 2023

Virksomhedsomlæggelse

Jeg har samarbejdet med Stadsrevisionen om at omlægge min virksomhed fra en EMV til et ApS. Jeg har under hele forløbet oplevet, at der har været tid til at tale detaljerne igennem, og Stadsrevisionen har formået at holde et helhedsoverblik over min virksomhedsøkonomi, og kommet med kompetent rådgivning i forhold til en optimering af virksomhedens økonomi.
Jeg har følt mig meget tryg i denne proces, og Stadsrevisionen har, gennem hele forløbet, levet op til deres løfter. Jeg kan varmt anbefale Stadsrevisionen

25. juni 2023

Pligtopfyldende og professionelle

Jeg er medejer af Danmarks største skole for faglærte vinduespudsere, Vinduespudserskolen.dk hvor vi har hjulpet flere hundrede mennesker med at uddanne sig de sidste 24 måneder. Vi bruger officielt Stadsrevisionen internt såvel som partner til vores elever.

Vi anbefaler Stadsrevisionen som hjælper de fleste af vores elever med alt fra selskabsstiftelse, bogføring, daglig administration, lønadministration, kontrakter, profit&loss rapporter, momsregnskaber og årsregnskaber.

Vi oplever et højt serviceniveau, en fornuftig prisstruktur og en stor faglighed. I vores øjne er stadsrevisionen den oplagte partner for SMV’er.

25. maj 2023

Stor anbefaling til Stadsrevisonen

Stor anbefaling til Stadsrevisonen herfra - kompentente folk som snakker ens eget sprog, som man forstår. Især når man blot har sit eget lille firma, hvor man desværre ikke er i stand til at kunne håndtere regnskaber, bogføring osv selv,

Tak for en kæmpe hjælp!

21. maj 2023