Banner for Stadsrevisionen Danmark

Stadsrevisionen Danmark Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 66 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Mange kunder rapporterer en meget positiv samlet oplevelse og fremhæver det professionelle samarbejde. Folk roser konsekvent personalet for deres kompetence, hjælpsomhed og evne til at forklare komplekse forhold på en letforståelig måde, hvilket skaber en personlig og engagerende serviceoplevelse. Kunderne sætter pris på de hurtige svartider, effektive processer og den gnidningsfri, stressfri oplevelse fra start til slut. De føler sig trygge og stoler på virksomheden, idet de værdsætter det pålidelige partnerskab og grundigheden i håndteringen af deres økonomiske anliggender.

Det, folk taler mest om

Staff

Brugere beskriver positive interaktioner med personalet, og mange fremhæver medarbejdernes professionalisme,... Se mere

Service

Anmeldere nævner positiv feedback om service, hvor mange fremhæver en høj grad af engagement og tryghed i... Se mere

Customer service

Kunder udtrykker stor tilfredshed med kundeservicen, og fremhæver den som professionel, imødekommende og... Se mere

Response time

Kunder deler positive meninger om responstiden, hvor mange fremhæver hurtige og effektive svar på spørgsmål.... Se mere

User experience

Mennesker rapporterer positive oplevelser med brugeroplevelsen, idet mange fremhæver en overskuelig og... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Stadsrevisionen fra start til slut. De har været professionelle, imødekommende og hurtige til at besvare mine spørgsmål. Hele processen har været overskuel... Se mere

Vi har gjort brug af Stadsrevisionen til at omlægge en enkeltmandsvirksomhed til APS. Efter initierende samtale med Alexander blev vi enige om at de ville pådage sig opgaven, til fast aftalt pris, h... Se mere

Jeg vil gerne give Stadsrevision en stor tak for en virkelig god indsats. De trådte til med meget kort varsel og gav os masser af opmærksomhed og støtte - det har været en kæmpe hjælp. En særlig... Se mere

Vi vil gerne udtrykke vores store tilfredshed med det professionelle samarbejde. Fra første kontakt har vi oplevet en høj grad af faglighed, engagement og troværdighed. Teamet er altid imødekommen... Se mere

1. nr. 3 af de 6 bedste virksomheder i Revisionsfirma
  2. nr. 3 af de 5 bedste virksomheder i Bogholder
  3. nr. 3 af de 5 bedste virksomheder i Revisor
  4. nr. 1 af de 1 bedste virksomheder i Statsautoriseret revisor
  5. nr. 4 af de 5 bedste virksomheder i Finansrådgiver
  6. nr. 1 af de 2 bedste virksomheder i Skatterådgiver

Om Stadsrevisionen Danmark

Stadsrevisionen Danmark – Hele Danmarks lokale revisor

Stadsrevisionen Danmark er hele Danmarks lokale revisor med et digitalt speciale i små og mellemstore virksomheder. Vi forener moderne teknologi med klassiske dyder som personlig rådgivning, tillid og høj faglighed. Hos os vægtes den tætte relation, god service og proaktiv rådgivning højt.

Vores organisation samler nogle af landets dygtigste bogholdere, revisorer, advokater og skatteeksperter, der arbejder tæt sammen for at skabe værdi og tryghed. Som kunde får du din egen personlige revisor og bogholder – vi tror på, at specialister leverer bedre end generalister. Vores tilfredshedsgaranti betyder, at ingen forlader samarbejdet utilfredse.

Vi har hjulpet tusindvis af virksomheder i hele Danmark med bogføring, lønadministration, årsregnskab, skatterådgivning og revision – altid med fokus på gennemsigtighed, kvalitet og personlig service. Vi arbejder sikkert og dokumenteret efter gældende standarder, med faste aftaler, gennemsigtige priser og høj tilgængelighed.

Vi understøtter systemer som e-conomic, Dinero, Billy, Uniconta, Business Central og SAP, opsætter digitale workflows med fx OCR, Pleo og Corpay One, og integrerer bank, webshop og rapportering. Vi sikrer bogføringslovens krav, effektive procedurer og solid økonomisk styring – fra daglig bogføring til årsafslutning og erklæringer.

Stadsrevisionen Danmark – digitalt, personligt og professionelt.
En af Danmarks bedst bedømte regnskabsvirksomheder.

• Bogføring, løn, moms og rapportering
  • Årsregnskab og indberetning til Erhvervsstyrelsen
  • Revision, udvidet gennemgang og særlige erklæringer
  • Skat og selskabsret – omdannelse, fusion/spaltning, udbytte m.m.

4,7

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 2 uger

66 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Stadsrevisionen leverer enestående…

Stadsrevisionen leverer enestående revisionsydelser med ekspertise og integritet. Deres dedikerede team sikrer pålidelige løsninger og høj kundetilfredshed. Et klart valg for virksomheder, der søger kvalitet og tillid inden for revision.

Kæmpe anbefaling til stadsrevisionen.dk

Kæmpe anbefaling brugt jer i 3 år nu 5 stjerner

Kære Kunde

Mange tak, for at du vil dele din oplevelse med os.
Det glæder os at høre, at du har været tilfreds med vores assistance siden vi åbnede dørene - Tiden er gået hurtigt, men det er faktisk kun siden d. 24.03.2022 så ikke helt tre år endnu.

Jeg håber at alting går godt i forretningen ved jer.

Vi sætter en stolthed i at gøre vores bedste hver dag og derfor er der ingen tvivl om at det betyder meget når virksomhedsejere som har erfaring med at bruge os, vil dele sine oplevelser som klient hos Stadsrevisionen.

Vi ved, hvor betydningsfuldt det er at få rådgivning i øjenhøjde, at overholde de aftaler og deadlines man aftaler og desuden at man gør sig umage med de opgaver man tager ansvar for.

Jeg sørger for at give dine roser og feedback videre til dine personlige rådgiver, Allan & Preben.

Du må endeligt huske at du altid kan ringe eller skrive direkte til din revisor ved spørgsmål, ris eller ros.
Alternativt kan du via +45 7060 4004 kontakte vores reception i tidsrummet 08:00 - 21:00 alle hverdage.

Tak for din tillid og din støtte.
Vi vil gøre vores, for fortsat at bære det ansvar du har givet os med stolthed i fremtiden.

// Stadsrevisionen

En trusted advisor og foretrukne revisor

Stadsrevisionen er ikke bare en pålidelig partner inden for juridisk rådgivning og regnskab; de er også livsreddere.

Deres evne til at håndtere komplekse finansielle og juridiske spørgsmål med lethed har været afgørende for mig og min virksomhed.

At vide, at jeg kan regne med dem til at klare alle aspekter af mine behov, fra bogføring til retlige spørgsmål, har virkelig lettet min byrde og givet mig ro i sindet.

Stadsrevisionen er mere end bare en serviceudbyder; de er en uundværlig partner, der går langt for at sikre deres kunders succes.

Kære Rasmus

Mange tak, for at du vil dele din oplevelse med os.
Det glæder os at høre, at du har været - og er - tilfreds med vores samarbejde.

Jeg håber at alting går godt i firmaet hos jer.
Det er spændende at følge med i jeres hurtige udvikling og vi er glade for det tætte samarbejde som har udviklet sig med tiden.

Jeg sørger for at give dine roser og feedback videre til dine personlige rådgiver, Alexander & Allan.

// Stadsrevisionen

Jeg får løbende hjælp og rådgivning fra…

Jeg får løbende hjælp og rådgivning fra min revisor om økonomien i privaten såvel som erhverv. Det er en stor fordel for mig. Han har hjulpet mig i godt og vel to år og det er jeg glad for. Jeg agter fortsat at anbefale StadsRevisionen

Kære Lise

Mange tak, for at du har delt din oplevelse med os.
Det glæder os at høre, at du har været tilfreds med vores assistance i 2022 & 2023.

Jeg håber at alting går godt i forretningen ved Dig.
Vi er meget glade for, at du i sin tid kontaktede os, så vi kunne påtage os ansvaret for for dit bogholderi, regnskab & og den løbende rådgivning.

Jeg sørger for at give dine roser og feedback videre til dine personlige rådgivere, Alexander & Daniel.

Cecilie Foss
// Stadsrevisionen

StadsRevisionen har været en uvurderlig…

StadsRevisionen har været en uvurderlig partner for min virksomhed. Deres ekspertise, professionalisme og proaktive tilgang har været afgørende for vores succes. Jeg kan varmt anbefale dem til enhver virksomhed, der leder efter en pålidelig og engageret revisor.

1. april 2024

Stadsrevisionen er et firma som…

Stadsrevisionen er et firma som virkelig tager hånd om deres kunder og følger op på dem - de søger for at få kunden til at føle sig som en del af deres " familie ".
De hjalp os med at få lavet regnskab, som var gået over fristelsen, de gjorde virkelig et godt stykke arbejde.
De har mine varmeste anbefalinger.

Kære Mick

Mange tak, for at du vil dele din oplevelse med os.
Det glæder os at høre, at du har været tilfreds med vores assistance gennem de seneste år.

Jeg håber at alting går godt i forretningen ved Dig.
Vi er meget glade for, at du i sin tid kontaktede os, så vi kunne påtage os ansvaret for genoptagelsen af dit selskab og "Samle op" på det forsinkede regnskab.

Jeg sørger for at give dine roser og feedback videre til dine personlige rådgivere, Eva & Alexander.

Kan varmt anbefales!

Fik hjælp til mit årsregnskab for mit holding.

Meget professionelt hjælp, som det kræver når man skal holde et overblik over et selskab der har mange aktier.

Kan varmt anbefales!

Kære Jonas

Mange tak, for at du vil dele din oplevelse med os.

Jeg håber at alting går godt i firmaet hos Dig. Vi er glade for at vi har kunnet være behjælpelige med at udarbejde dit årsregnskab og sørge for at tallene stemmer.

Jeg sørger for at give dine roser og feedback videre til din personlige rådgiver, Eva.

// Stadsrevisionen

Respekterer ikke at vi har…

Respekterer ikke at vi har reklamebeskyttelse.

1. september 2023

Hej Jan,

Det lader til, at der er sket en misforståelse.
Jeg har gennemgået vores kundesystem og kan ikke finde dig registreret som kunde hos os.

Jeg bemærker dog, at den email du har tilknyttet her på trustpilot, har været tilknyttet et selskab som erhvervsstyrelsen har anmodet skifteretten om at tvangsopløse.

I forbindelse med denne situation, har du modtaget en service meddelelse fra os, hvor vi oplyser om, at dit selskab er sendt til tvangsopløsning på grund af manglende indsendelse af årsregnskab.

Dette er en service meddelelse som vi sender uopfordret for at give selskabsejere mulighed for at reagere og få deres selskab genoptaget, inden det lukkes af skifteretten.

Jeg beklager, hvis denne meddelelse er blevet misforstået.

Frisørkæde og Engroshandel

Frisørkæde og Engroshandel

Vi har i to år samarbejdet med et fast tilknyttet team af specialister hos Stadsrevisionen.

En senior bogholder har ansvaret for vores + 20 lønninger og momsregnskabet, vi benytter en revisor til mere komplekse spørgsmål ang. skat og en statsautoriseret revisor udarbejder en udvidet gennemgang på både driftselskabet og holdingselskabets årsregnskab.

Det som gør forskellen i samarbejdet med Stadsrevisionen målt imod de større revisionsfirmaer vi tidligere har brugt, er den proaktive indsats og den korte leveringstid.

24. februar 2024

Kære Khaled

Mange tak, for at du vil dele din oplevelse med os.

Jeg håber at alting går godt i forretningen ved Dig og at din familie desuden har det godt.
Vi er meget glade for, at du i sin tid kontaktede os, så vi kunne påtage os ansvaret jeres regnskaber mm. Det er en fornøjelse at arbejde med virksomhedsejere med så store ambitioner som jer og vi er glade for at kunne bidrage i det omfang vi kan.

Jeg sørger for at give dine roser og feedback videre til dine personlige rådgivere.

Dårlig vejledning

Tilbage i november kontaktede jeg Stadsrevisionen for at få hjælp til at danne et selskab, som skulle handle med såkaldte "skins", samt generel rådgivning om emnet. Jeg kom i kontakt med Alexander, der er ejer af firmaet. Alexander var venlig og god til at sælge ideen om, at alt var under kontrol. Efter flere samtaler besluttede jeg at følge hans råd om at oprette et engelsk selskab, da jeg havde haft svært ved at finde en løsning hos andre revisionsfirmaer.

Jeg spurgte ind til oprettelsen af en bankkonto, da et engelsk selskab ikke kan oprette en dansk erhvervskonto. Alexander foreslog mig en mulighed jeg underskrev kontrakten og fik dannet mit engelske selskab. Processen forløb forholdsvis glat, med kun små forsinkelser.

Problemer opstod, da jeg skulle oprette min erhvervskonto. Jeg forsøgte at bruge den bank, som Alexander havde foreslået, men opdagede, at den ikke opfyldte mine behov. Da jeg forsøgte at give udtryk for min utilfredshed overfor Alexander, afviste han mine bekymringer med henvisning til, at mange andre brugte denne bank, og at problemet lå hos mig.

Det er frustrerende for mig, da jeg kun valgte at betale for deres service på grund af Alexanders forslag. Hvis jeg havde vidst, at banken ikke ville opfylde mine behov, ville jeg have søgt andre muligheder. Desuden forklarede Alexander, at han ikke havde forstand på erhvervskonti og lignende, og at dette blot var en ekstra service. Selvom det måske var en ekstra service, er det stadig ikke acceptabelt at give forkert rådgivning og mislede mig for at få mig til at skrive under på kontrakten hurtigt.

Nu står jeg tilbage med et 5-cifret beløb mindre og et engelsk selskab, som jeg ikke kan drive på grund af manglende erhvervskonto.

9. november 2023

Hej Jeppe,

Mange tak for at tage dig tid til at skrive dine tanker omkring dit forløb hos os.

Jeg er enig i, at dit sagsforløb har været beklageligt, især da du kontaktede os med henblik på at få oprettet et udenlandsk selskab, hvorfra du kunne drive din forretning med salg af Counter-Strike skins.

Vi gennemgik i den forbindelse den løsning, vi tidligere har implementeret for flere andre kunder, nemlig oprettelsen af et engelsk selskab. Jeg understregede, at mange af vores kunder vælger at benytte forskellige online banker tilknyttet deres selskaber, men at vi som regnskabsvirksomhed ikke har indflydelse på, om en bank vælger at tilbyde dig en konto. Dette blev du informeret om, og du tilkendegav, at du var indforstået med denne forudsætning, inden vi gik videre med den løsning, vi i fællesskab fandt frem til.

Jeg gjorde det også klart, at vi som udgangspunkt ikke tilbyder refunderinger, da vores arbejde primært består i at bistå med oprettelsen af det engelske selskab i samarbejde med vores advokatselskab i U.K., hvilket du også accepterede.

Trods dette indgik vi i skriftlig kommunikation om at finde en løsning, da vi ikke ønsker, at nogen skal have et utilfredsstillende samarbejde med os. Vi diskuterede muligheden for en delvis kompensation, men dette afviste du kategorisk og beskyldte mig for at have “manipuleret” dig til at træffe en beslutning.

Jeg må understrege, at jeg står uforstående overfor denne anklage, da jeg under alle vores samtaler har understreget, at dette kun var en løsning, du skulle vælge, hvis du:

Var indforstået med aftalens vilkår.
Følte, at det var den rigtige løsning, som ville hjælpe dig og din virksomhed frem.

Jeg vil gerne afslutte med at sige, at jeg stadig er åben for at finde en løsning, der kan vende situationen til noget positivt, og du er naturligvis velkommen til at kontakte mig direkte.

Adm. direktør

Jeg har 4 gange forsøgt at få kontakt…

Jeg har 4 gange forsøgt at få kontakt med en af deres medarbejdere Joshua som stod som kontakt person på en stillingsannonce. Hver gang lovede de han ville ringe tilbage - dette skete aldrig. Useriøst og kan ikke anbefales.

19. december 2023

Goddag line,

Vi beklager naturligvis at du har haft denne oplevelse, og det er selvfølgelig ikke vores interesse at skabe dårlige oplevelser eller fremstå uprofessionelle, og dertil vil jeg gerne have lov og beklage for den fornemmelse du står tilbage med.

Jeg har kigget i sagshistorikken omhandlende kommunikation til og fra ansøgere, og kan ikke finde noget skriftligt forsøg på kontakt til Joshua, dog er der registreret et par opkald, som er blevet besværet, ligeledes hvor informationen er givet videre at vi har ansat den person vi søgte.

Vi er kede af, at vores åbne jobposition allerede var blevet besat da du ansøgte og du er naturligvis velkommen til at søge igen på et senere tidspunkt hvis du måtte have interesse.

Jeg håber at dette skaber afklaring, alternativt er du velkommen til at kontakte mig direkte.

Alexander@stadsrevisionen.dk

Adm. direktør

Jeg kom i kontakt med stadsrevisionen…

Jeg kom i kontakt med stadsrevisionen for næsten 1 år siden nu.
Jeg har været yderst tilfreds med servicen som jeg får fra alle de medarbejder jeg har været i kontakt med i løbet af det år.

Stor ros til firmaet og til medarbejder.

Jeg har i sinde at forblive deres kunde i fremtiden også.

14. februar 2024

Kære Simon

Jeg håber at alting går godt i forretningen ved Dig.
Vi er glade for, at du i sin tid udviste tilliden til at bære ansvaret for den relativt omfattende skattesag som blev starten på vores samarbejde, og at du siden hen har ønsket at fortsætte samarbejdet.

Jeg sørger for at give dine roser og feedback videre til dine personlige rådgivere, Gro, Eva & Alexander.

// Stadsrevisionen

Jeg har desværre haft fornøjelse af at…

Jeg har desværre haft fornøjelse af at arbejde sammen med Stadsrevisionen i løbet af det sidste år, og jeg kan med sikkerhed sige, at det har været en absolut forfærdelig oplevelse. Jeg har sjældent stødt på en virksomhed, der er så uprofessionel og inkompetent som dem.

De er utroligt langsomme til at behandle dokumenter og opdateringer, hvilket har ført til forsinkelser og frustration på vores side. Jeg har gentagne gange måtte ringe og minde dem om at tage handling på de ting, vi har brug for.

Alt i alt er Stadsrevisionen en skuffelse af en virksomhed, der burde undgås. De er gode sælgere men deres produkt er ikke op til standarderne.

2. august 2023