Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Stadsrevisionen fra start til slut. De har været professionelle, imødekommende og hurtige til at besvare mine spørgsmål. Hele processen har været overskuel... Se mere

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Stadsrevisionen Danmark er hele Danmarks lokale revisor med et digitalt speciale i små og mellemstore virksomheder. Vi forener moderne teknologi med klassiske dyder som personlig rådgivning, tillid og høj faglighed. Hos os vægtes den tætte relation, god service og proaktiv rådgivning højt.
Vores organisation samler nogle af landets dygtigste bogholdere, revisorer, advokater og skatteeksperter, der arbejder tæt sammen for at skabe værdi og tryghed. Som kunde får du din egen personlige revisor og bogholder – vi tror på, at specialister leverer bedre end generalister. Vores tilfredshedsgaranti betyder, at ingen forlader samarbejdet utilfredse.
Vi har hjulpet tusindvis af virksomheder i hele Danmark med bogføring, lønadministration, årsregnskab, skatterådgivning og revision – altid med fokus på gennemsigtighed, kvalitet og personlig service. Vi arbejder sikkert og dokumenteret efter gældende standarder, med faste aftaler, gennemsigtige priser og høj tilgængelighed.
Vi understøtter systemer som e-conomic, Dinero, Billy, Uniconta, Business Central og SAP, opsætter digitale workflows med fx OCR, Pleo og Corpay One, og integrerer bank, webshop og rapportering. Vi sikrer bogføringslovens krav, effektive procedurer og solid økonomisk styring – fra daglig bogføring til årsafslutning og erklæringer.
Stadsrevisionen Danmark – digitalt, personligt og professionelt.
En af Danmarks bedst bedømte regnskabsvirksomheder.
Købmagergade 7, 1151, København , Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 2 uger
Stadsrevisionen leverer enestående revisionsydelser med ekspertise og integritet. Deres dedikerede team sikrer pålidelige løsninger og høj kundetilfredshed. Et klart valg for virksomheder, der søger kvalitet og tillid inden for revision.
Kæmpe anbefaling brugt jer i 3 år nu 5 stjerner

Besvarelse fra Stadsrevisionen Danmark
Stadsrevisionen er ikke bare en pålidelig partner inden for juridisk rådgivning og regnskab; de er også livsreddere.
Deres evne til at håndtere komplekse finansielle og juridiske spørgsmål med lethed har været afgørende for mig og min virksomhed.
At vide, at jeg kan regne med dem til at klare alle aspekter af mine behov, fra bogføring til retlige spørgsmål, har virkelig lettet min byrde og givet mig ro i sindet.
Stadsrevisionen er mere end bare en serviceudbyder; de er en uundværlig partner, der går langt for at sikre deres kunders succes.

Besvarelse fra Stadsrevisionen Danmark
Vi er netop skiftet til Stadsrevisionen og har ikke fortrudt et sekund. God kommunikation med folkene derinde og de laver deres arbejde til UG
Jeg får løbende hjælp og rådgivning fra min revisor om økonomien i privaten såvel som erhverv. Det er en stor fordel for mig. Han har hjulpet mig i godt og vel to år og det er jeg glad for. Jeg agter fortsat at anbefale StadsRevisionen

Besvarelse fra Stadsrevisionen Danmark
StadsRevisionen har været en uvurderlig partner for min virksomhed. Deres ekspertise, professionalisme og proaktive tilgang har været afgørende for vores succes. Jeg kan varmt anbefale dem til enhver virksomhed, der leder efter en pålidelig og engageret revisor.
Super tilfreds!
Stadsrevisonen udgjorde et meget professionel stykke arbejde. Jeg kan trygt anbefale dem.
Stadsrevisionen er et firma som virkelig tager hånd om deres kunder og følger op på dem - de søger for at få kunden til at føle sig som en del af deres " familie ".
De hjalp os med at få lavet regnskab, som var gået over fristelsen, de gjorde virkelig et godt stykke arbejde.
De har mine varmeste anbefalinger.

Besvarelse fra Stadsrevisionen Danmark
Fik hjælp til mit årsregnskab for mit holding.
Meget professionelt hjælp, som det kræver når man skal holde et overblik over et selskab der har mange aktier.
Kan varmt anbefales!

Besvarelse fra Stadsrevisionen Danmark
Super hurtig og god service. Der er ikke langt fra ord til handling :)
Respekterer ikke at vi har reklamebeskyttelse.

Frisørkæde og Engroshandel
Vi har i to år samarbejdet med et fast tilknyttet team af specialister hos Stadsrevisionen.
En senior bogholder har ansvaret for vores + 20 lønninger og momsregnskabet, vi benytter en revisor til mere komplekse spørgsmål ang. skat og en statsautoriseret revisor udarbejder en udvidet gennemgang på både driftselskabet og holdingselskabets årsregnskab.
Det som gør forskellen i samarbejdet med Stadsrevisionen målt imod de større revisionsfirmaer vi tidligere har brugt, er den proaktive indsats og den korte leveringstid.

Besvarelse fra Stadsrevisionen Danmark
Tilbage i november kontaktede jeg Stadsrevisionen for at få hjælp til at danne et selskab, som skulle handle med såkaldte "skins", samt generel rådgivning om emnet. Jeg kom i kontakt med Alexander, der er ejer af firmaet. Alexander var venlig og god til at sælge ideen om, at alt var under kontrol. Efter flere samtaler besluttede jeg at følge hans råd om at oprette et engelsk selskab, da jeg havde haft svært ved at finde en løsning hos andre revisionsfirmaer.
Jeg spurgte ind til oprettelsen af en bankkonto, da et engelsk selskab ikke kan oprette en dansk erhvervskonto. Alexander foreslog mig en mulighed jeg underskrev kontrakten og fik dannet mit engelske selskab. Processen forløb forholdsvis glat, med kun små forsinkelser.
Problemer opstod, da jeg skulle oprette min erhvervskonto. Jeg forsøgte at bruge den bank, som Alexander havde foreslået, men opdagede, at den ikke opfyldte mine behov. Da jeg forsøgte at give udtryk for min utilfredshed overfor Alexander, afviste han mine bekymringer med henvisning til, at mange andre brugte denne bank, og at problemet lå hos mig.
Det er frustrerende for mig, da jeg kun valgte at betale for deres service på grund af Alexanders forslag. Hvis jeg havde vidst, at banken ikke ville opfylde mine behov, ville jeg have søgt andre muligheder. Desuden forklarede Alexander, at han ikke havde forstand på erhvervskonti og lignende, og at dette blot var en ekstra service. Selvom det måske var en ekstra service, er det stadig ikke acceptabelt at give forkert rådgivning og mislede mig for at få mig til at skrive under på kontrakten hurtigt.
Nu står jeg tilbage med et 5-cifret beløb mindre og et engelsk selskab, som jeg ikke kan drive på grund af manglende erhvervskonto.

Besvarelse fra Stadsrevisionen Danmark
Jeg har 4 gange forsøgt at få kontakt med en af deres medarbejdere Joshua som stod som kontakt person på en stillingsannonce. Hver gang lovede de han ville ringe tilbage - dette skete aldrig. Useriøst og kan ikke anbefales.

Besvarelse fra Stadsrevisionen Danmark
Jeg kom i kontakt med stadsrevisionen for næsten 1 år siden nu.
Jeg har været yderst tilfreds med servicen som jeg får fra alle de medarbejder jeg har været i kontakt med i løbet af det år.
Stor ros til firmaet og til medarbejder.
Jeg har i sinde at forblive deres kunde i fremtiden også.

Besvarelse fra Stadsrevisionen Danmark
Jeg har desværre haft fornøjelse af at arbejde sammen med Stadsrevisionen i løbet af det sidste år, og jeg kan med sikkerhed sige, at det har været en absolut forfærdelig oplevelse. Jeg har sjældent stødt på en virksomhed, der er så uprofessionel og inkompetent som dem.
De er utroligt langsomme til at behandle dokumenter og opdateringer, hvilket har ført til forsinkelser og frustration på vores side. Jeg har gentagne gange måtte ringe og minde dem om at tage handling på de ting, vi har brug for.
Alt i alt er Stadsrevisionen en skuffelse af en virksomhed, der burde undgås. De er gode sælgere men deres produkt er ikke op til standarderne.
Vi har haft et hjælpsomt og effektivt samarbejde, og håber at kunne fortsætte dette i fremtiden.