Banner for Stadsrevisionen Danmark

Stadsrevisionen Danmark Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 66 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Mange kunder rapporterer en meget positiv samlet oplevelse og fremhæver det professionelle samarbejde. Folk roser konsekvent personalet for deres kompetence, hjælpsomhed og evne til at forklare komplekse forhold på en letforståelig måde, hvilket skaber en personlig og engagerende serviceoplevelse. Kunderne sætter pris på de hurtige svartider, effektive processer og den gnidningsfri, stressfri oplevelse fra start til slut. De føler sig trygge og stoler på virksomheden, idet de værdsætter det pålidelige partnerskab og grundigheden i håndteringen af deres økonomiske anliggender.

Det, folk taler mest om

Staff

Brugere beskriver positive interaktioner med personalet, og mange fremhæver medarbejdernes professionalisme,... Se mere

Service

Anmeldere nævner positiv feedback om service, hvor mange fremhæver en høj grad af engagement og tryghed i... Se mere

Customer service

Kunder udtrykker stor tilfredshed med kundeservicen, og fremhæver den som professionel, imødekommende og... Se mere

Response time

Kunder deler positive meninger om responstiden, hvor mange fremhæver hurtige og effektive svar på spørgsmål.... Se mere

User experience

Mennesker rapporterer positive oplevelser med brugeroplevelsen, idet mange fremhæver en overskuelig og... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Stadsrevisionen fra start til slut. De har været professionelle, imødekommende og hurtige til at besvare mine spørgsmål. Hele processen har været overskuel... Se mere

Vi har gjort brug af Stadsrevisionen til at omlægge en enkeltmandsvirksomhed til APS. Efter initierende samtale med Alexander blev vi enige om at de ville pådage sig opgaven, til fast aftalt pris, h... Se mere

Jeg vil gerne give Stadsrevision en stor tak for en virkelig god indsats. De trådte til med meget kort varsel og gav os masser af opmærksomhed og støtte - det har været en kæmpe hjælp. En særlig... Se mere

Vi vil gerne udtrykke vores store tilfredshed med det professionelle samarbejde. Fra første kontakt har vi oplevet en høj grad af faglighed, engagement og troværdighed. Teamet er altid imødekommen... Se mere

1. nr. 3 af de 6 bedste virksomheder i Revisionsfirma
  2. nr. 3 af de 5 bedste virksomheder i Bogholder
  3. nr. 3 af de 5 bedste virksomheder i Revisor
  4. nr. 1 af de 1 bedste virksomheder i Statsautoriseret revisor
  5. nr. 4 af de 5 bedste virksomheder i Finansrådgiver
  6. nr. 1 af de 2 bedste virksomheder i Skatterådgiver

Om Stadsrevisionen Danmark

Stadsrevisionen Danmark – Hele Danmarks lokale revisor

Stadsrevisionen Danmark er hele Danmarks lokale revisor med et digitalt speciale i små og mellemstore virksomheder. Vi forener moderne teknologi med klassiske dyder som personlig rådgivning, tillid og høj faglighed. Hos os vægtes den tætte relation, god service og proaktiv rådgivning højt.

Vores organisation samler nogle af landets dygtigste bogholdere, revisorer, advokater og skatteeksperter, der arbejder tæt sammen for at skabe værdi og tryghed. Som kunde får du din egen personlige revisor og bogholder – vi tror på, at specialister leverer bedre end generalister. Vores tilfredshedsgaranti betyder, at ingen forlader samarbejdet utilfredse.

Vi har hjulpet tusindvis af virksomheder i hele Danmark med bogføring, lønadministration, årsregnskab, skatterådgivning og revision – altid med fokus på gennemsigtighed, kvalitet og personlig service. Vi arbejder sikkert og dokumenteret efter gældende standarder, med faste aftaler, gennemsigtige priser og høj tilgængelighed.

Vi understøtter systemer som e-conomic, Dinero, Billy, Uniconta, Business Central og SAP, opsætter digitale workflows med fx OCR, Pleo og Corpay One, og integrerer bank, webshop og rapportering. Vi sikrer bogføringslovens krav, effektive procedurer og solid økonomisk styring – fra daglig bogføring til årsafslutning og erklæringer.

Stadsrevisionen Danmark – digitalt, personligt og professionelt.
En af Danmarks bedst bedømte regnskabsvirksomheder.

• Bogføring, løn, moms og rapportering
  • Årsregnskab og indberetning til Erhvervsstyrelsen
  • Revision, udvidet gennemgang og særlige erklæringer
  • Skat og selskabsret – omdannelse, fusion/spaltning, udbytte m.m.

4,7

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 2 uger

66 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Nemt at blive enige om aftalegrundlag

Nemt at blive enige om aftalegrundlag. Nem introduktion. Nemt 1. netmøde med revisor. Fik endda oplyst en fejl jeg havde lavet der betød ca. 10000 kr. mere netto til mig.

16. marts 2026

Kære Ib,

Tusind tak for den fine anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at både opstart og første møde med revisor har været en nem og god oplevelse. 😊

Og dejligt at vi kunne hjælpe med at finde de ekstra kroner.

Stor tak for tilliden, vi ser frem til et godt samarbejde!

Mai Nguyen
HR & Client Operations Specialist
Stadsrevisionen Danmark ApS

Det har været et smertefrit forløb hele…

Det har været et smertefrit forløb hele vejen fra den første samtale med Søren til stiftelsen af selskaber og med Sara ombord har der været fuld fokus på mig som kunde.

17. marts 2026

Kære Nikolaj

Tusind tak for den dejlige anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at forløbet har været smertefrit fra start til slut. Det er præcis den oplevelse, vi ønsker at give alle vores kunder. 😊

Stor tak for tilliden, vi ser frem til fortsat at hjælpe dig!

Mai Nguyen
HR & Client Operations Specialist

God oplevelse med Stadsrevisionen

God oplevelse med Stadsrevisionen. Har brugt dem over en længere årrække og fået regnskabsassistance fra deres Statsautoriserede revisorer. 5 stjerner herfra

17. marts 2026

Hej Oliver
Tusind tak for de flotte ord

Vi sætter stor pris på din tillid – og på de 5 stjerner!

Stadsrevisionen Danmark ApS

Hannibal Blytt var en fornøjelse at…

Hannibal Blytt var en fornøjelse at arbejde sammen med! Altid en tryg og god oplevelse at arbejde med Stadsrevisionen! Kæmpe anbefaling:)

19. februar 2026

Kære Sissel,
Tusind tak for den fine anmeldelse!
Det glæder os virkelig at høre, at samarbejdet med Hannibal og resten af Stadsrevisionen har været en god og tryg oplevelse. 🙌😊

Stadsrevisionen Danmark ApS

De får vores allerstørste anbefalinger.

Vi ved, vi altid kan regne med Stadsrevisionen, når vi har brug for hjælp.

Vi er superglade for, at de altid er hurtige til at svare, og samarbejdet fungerer altid bare flydende. Vi føler os i trygge hænder, lige meget om det har noget med bogføring, revision eller andre rådgivende spørgsmål.

De får vores allerstørste anbefalinger.

Jeppe,
Markeity ApS

20. februar 2026

Kære Jeppe
Tusind tak, for de virkelig flotte ord og den stærke anbefaling!
Det betyder enormt meget for os, at I føler jer trygge i samarbejdet – uanset om det handler om bogføring, revision eller rådgivning.

Vi er superglade for tilliden og ser frem til at fortsætte det gode samarbejde med Markeity ApS. 🙌😊

Alle pengene værd

Vi har lige netop fået gennemført vores virksomheds første årsregnskab med Stadsrevisionen, som Amazon sælger er regnskabet ikke lige just standard, men Hannibal gjorde det til en fornøjelse, kommunikation, viden og service var i Top! Ligefrem en fornøjelse.
Hannibal sørgede for det ikke føltes hverken tungt, tørt eller uhyggeligt, fuld tryghed og effektivitet.
Top anmeldelser vel fortjent.

16. februar 2026

Kære Nes
Tusind tak for den flotte anmeldelse!
Det glæder os enormt, at dit første årsregnskab blev en god oplevelse, og at Hannibal gjorde processen tryg, effektiv og overskuelig.
Vi sætter stor pris på din tillid og de pæne ord! 🙌😊

Stadsrevisionen Danmark ApS

Kan varmt anbefale Sarah fra…

Kan varmt anbefale Sarah fra Stadsrevisionen. Hun udarbejdede mit årsregnskab og hun er kompetent, hurtig, effektiv og hjælpsom! Ligeledes kan jeg varmt anbefale Eva, som hjalp mig med en mindre opgave, opsætning af løn. Igen kompetent, hurtig, effektiv og imødekommende – samlet set god service!

Kære Jens
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse med både Sarah og Eva.

Vi sætter stor pris på din feedback – og på din tillid.

Stadsrevisionen Danmark ApS

Jeg har kun positive ting at sige om…

Jeg har kun positive ting at sige om Stadsrevisionen. De har været revisor for mig, de sidste par år og der har aldrig været noget negativt.

8. februar 2026

Besvarelse fra Stadsrevisionen Danmark

Tusind tak for din positive anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med os gennem de sidste par år.
Det betyder meget for os. 😊

Anbefaling

Jeg ringede ind for noget vejledning og snakkede så med Søren. Selvom jeg ikke er kunde, var han meget flink til at hjælpe med de spørgsmål jeg lige havde. Allerede langt mere vejledning end jeg har oplevet steder jeg har været kunde. Klar anbefaling her fra!

Hej Karl
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os, at du havde en god oplevelse med Søren – også selvom du ikke er kunde hos os endnu.
Vi sætter stor pris på din anbefaling og står altid klar til at hjælpe.

Stadsrevisionen Danmark ApS

jeg er lige startet op med virksomhed…

jeg er lige startet op med virksomhed og havde en meget god og behagelig samtale med søren.
meget hjælpsom og forstående ifht. hvor jeg er i opstarten, glæder mig til et godt samarbejde og en anbefaling herfra.

Hej Kasper
Tusind tak for din fine anmeldelse! Det glæder os, at du har haft en god og tryg samtale med Søren.
Vi ser frem til et stærkt samarbejde og er glade for din anbefaling. 😊

Kanon kundeservice fra direktøren

Alexander fra Stadsrevisionen har givet mig en særdeles god behandling, med den helt rette rådgivning til min nystartede virksomhed - uden at prakke mig dyrere produkter på. Tilfredse kunder prioriteres højere end ren omsætning. Det har været en oprigtig og nærværende dialog fra hans side, som kun kan anbefales.
Jeg er meget tilfreds med forløbet og ser frem til at benytte Stadsrevisionen fremadrettet.

3. februar 2026

Besvarelse fra Stadsrevisionen Danmark

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse, Lars.

Det betyder rigtig meget for os at høre, at du har følt dig godt behandlet, og at rådgivningen har været både relevant og nærværende.
Hos Stadsrevisionen prioriterer vi netop ærlig rådgivning og langvarige relationer højere end kortsigtet omsætning, så det glæder os virkelig, at det også er den oplevelse, du har haft.
Alexander og resten af teamet ser frem til at støtte dig i den videre udvikling af din virksomhed, og vi er glade for at få lov til at være en del af rejsen.

Tak fordi du valgte os – og fordi du anbefaler os videre.

Stadsrevisionen Danmark ApS

Professionel, rettidig og værdiskabende rådgivning – år efter år

Jeg har været kunde hos Stadsrevisionen Danmark i tre år, og de har igen i år leveret et virkelig solidt stykke arbejde.
De har stået for mit årsregnskab og mit årlige revisormøde, hvor vi grundigt gennemgik året, der er gået. Alt blev lavet i god tid, og processen var både struktureret og tryg fra start til slut.
Noget af det, jeg sætter allermest pris på, er den løbende og kvalificerede rådgivning, jeg har fået gennem årene. Det er tydeligt, at de ikke bare laver regnskab, men faktisk forstår min forretning og tænker fremad.
Jeg er tilknyttet både en revisor og en bogholder, og samarbejdet fungerer rigtig godt. Der er styr på detaljerne, kommunikationen er klar, og jeg føler mig altid godt klædt på til de beslutninger, jeg skal træffe.
Jeg kan varmt anbefale Stadsrevisionen Danmark til virksomheder, der ønsker kompetent sparring, ordentlig kvalitet og overholdte deadlines.

2. februar 2026

Hej Jonas

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Vi er glade for, at du oplever vores arbejde som både professionelt, rettidigt og værdiskabende år efter år. Det betyder meget for os, at du føler dig tryg i processen, og at vores rådgivning gør en reel forskel for din forretning.

Tak for tilliden gennem de sidste tre år – vi ser frem til det fortsatte samarbejde.

Stadsrevisionen Danmark ApS

Over al forventning -jeg kyssede mange…

Over al forventning -jeg kyssede mange frøer, men kun Stadsrevisionen blev til mit økonomiske eventyr!

Jeg brugte virkelig lang tid på at finde en revisor, som passede til mig, og efter otte samtaler og tilbud valgte jeg Stadsrevisionen. Som kunstner med varierende branchekoder og forskellige regler for hver af mine opgaver har det været sådan en skøn lettelse at få så kompetente medarbejdere med på mit hold.

Jeg vil altid varmt anbefale Stadsrevisionen - især Søren, som har rådgivet mig med alverdens indsigt og blik for markedets muligheder. Mai håndterede min onboarding og matchede mig med min revisor Sarah, som både er empatisk, humoristisk og så fagkyndig, at hun faktisk allerede har lært mig en masse.

Det er beroligende at være i så gode hænder hos Stadsrevisionen. Jeg er taknemmelig for deres menneskelighed i et område, som for mig ellers plejer at være lavet af uro, angst og tørre kiks.

30. januar 2026

Hej Benita
Tusind tak for din helt fantastiske anmeldelse!

Det betyder virkelig meget for os at høre, at du efter en længere søgeproces føler, at du har fundet det rette match. Vi ved, hvor vigtigt det er at have en revisor, der forstår både de kreative rammer og de mange særlige regler, der følger med kunstneriske erhverv – og derfor glæder det os ekstra meget, at du oplever netop den tryghed og kompetence hos os.

Søren, Mai og Sarah bliver uden tvivl glade for dine ord. Vi sætter stor pris på, at du fremhæver deres indsats – både den faglige rådgivning og den menneskelige tilgang, som vi lægger stor vægt på i hele Stadsrevisionen.
At vi kan hjælpe med at skabe ro, overblik og måske endda et lille økonomisk eventyr, gør vores arbejde meningsfuldt.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og for din varme anbefaling.

Kan varmt anbefales

Jeg har netop været til mit første revisormøde, og jeg må sige, at man virkelig føler sig godt taget imod. Hos Stadsrevisionen møder man dygtige revisorer, der tager sig tid og går op i detaljen.

De er professionelle, pålidelige og nemme at virker nemme at samarbejde med, og man mærker tydeligt, at de brænder for deres fag...

Kan indtil videre varmt anbefales.

26. januar 2026

Hej Frederik
Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det betyder meget for os at høre, at du har følt dig godt taget imod til dit første møde. Vi gør en stor indsats for at skabe en tryg og professionel rådgivningsoplevelse, hvor der er tid til detaljerne – så det glæder os, at det netop er sådan, du har oplevet det.
Vi ser frem til det fortsatte samarbejde og står altid klar, hvis du har spørgsmål eller behov for sparring.

Tak fordi du ville dele din oplevelse – og for den varme anbefaling!

Hej,
Tusind tak for din positive anmeldelse!
Hos Stadsrevisionen lægger vi stor vægt på et højt serviceniveau, og det glæder os derfor meget at høre, at du har haft en god oplevelse hos os.

Stadsrevisionen Danmark ApS

Selskabsstiftelse på under et døgn

Selskabsstiftelse på under et døgn - professionel kommunikation, hurtigt svar. Skal du have oprettet firma uden problemer? Så er det her stedet.

20. januar 2026

Hej Victor
Tusind tak for din positive anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du har oplevet en hurtig og effektiv proces med stiftelse af dit selskab

Stadsrevisionen Danmark ApS

Super fin behandling hos…

Super fin behandling hos stadsrevisionen fik lavet årsregnskab som allerede er færdigt her i midten af Januar, så jeg er godt forberedt. Samme behandling som ved de større revisionshuse jeg tidligere har brugt, bare til bedre priser

26. januar 2026

Hej
Tusind tak for din positive anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du har oplevet en hurtig og effektiv proces med håndteringen af dit årsregnskab.

Tusind tak for anbefalingen!

Stærk & professionel levering båret af Sarah

Jeg oplevede et ansvarsfuldt samarbejde hvor særligt revisionen med Sarah i spidsen, gav kvalificeret sparring når det var nødvendigt, vendte hurtigt tilbage på uafklaret spørgsmål, svarede på "skæve" tidspunkter og sikrede overholdelse af deadlines. Det opleves trygt og professionelt at være kunde hos Stadsrevisionen, særligt når Sarah har ansvaret.

11. januar 2026

Hej Lean,

Tak for din flotte anmeldelse!

Vi er utrolig glade for at høre, at du har oplevet et ansvarsfuldt og professionelt samarbejde med os. Det betyder meget for os, at vores sparring og hurtige respons har gjort en forskel for dig, og at deadlines blev overholdt.

En særlig tak for dine ord om Sarah – vi er stolte af hendes indsats og engagement i at skabe tryghed og kvalitet for vores kunder.

Jeg er i gode hænder

Jeg bruger Stadsrevisionen Danmark til hjælp med økonomi generelt, hvor jeg ikke selv altid har haft det fulde overblik. Det har været en stor lettelse at få tingene forklaret i et sprog, der er til at forstå, og få hjælp til, hvad der konkret skal gøres.

Jeg er samtidig i gang med et forløb omkring lukning af et selskab og opstart af et nyt. Selvom processen ikke er afsluttet endnu, har oplevelsen indtil videre været rigtig god og tryg.

Joshua og Alexander har været nemme at arbejde sammen med, gode til at skabe overblik og tydelige omkring næste skridt, også når man selv er i tvivl. Der er styr på kommunikationen, og man føler sig hjulpet hele vejen.

Alt i alt et professionelt og jordnært samarbejde, som jeg sagtens kan anbefale.

10. januar 2026

Hej Mads
Tusind tak for din grundige og positive anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du har følt dig tryg og godt hjulpet hele vejen rundt.

Tusind tak for anbefalingen!

Professionelt, gnidningsfrit og kompetent

Jeg har haft stor glæde af samarbejdet med Stadsrevisionen, som har hjulpet mig med at få ryddet godt og grundigt op i mit bogholderi. Opgaven var mere omfattende end først forventet, men sådan er det jo, når man bevæger sig ud på ukendt område. Heldigvis blev det hele løst hurtigt, og det er en stor lettelse, at vi nu kan komme videre med omdannelsen af min virksomhed.

En kæmpe tak til Søren og Sara for deres hjælp, overblik og imødekommende måde at arbejde på

18. december 2025

Kære Mikkel
Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.
Vi er rigtig glade for at høre, at samarbejdet har været værdifuldt, og at vi har kunnet hjælpe med at få skabt orden og overblik i dit bogholderi.

Søren og Sara bliver meget glade for dine ord.

Tak fordi du valgte Stadsrevisionen – vi ser frem til det fortsatte samarbejde.

Stadsrevisionen Danmark