Super snelle reactie , alleen door slordigheid van dhl kreeg ik mijn pakket niet op Tijd, maar zonder twijfel werd mijn pakketje opnieuw gestuurd , alleen kwam het door de feestdagen te laat aan ,ik... Se mere
Virksomheden har svaret
Snelle verzending, fijne producten, zeer tevreden dus. Muurwisser en doek werken perfect. Mooi design, ook de vloerwisser ziet er prachtig uit. Staat mooi in onze nieuwe badkamer. Enige kleine nade... Se mere
Kwalitatief mooie wisser van zware kwaliteit. Bijgeleverde dubbelzijdige tape werkt echter niet, dat kostte mij bijna de glazen douchedeur (toen de houder met wisser erin los schoot). En nee, het... Se mere
Virksomheden har svaret
Eindelijk een website die levert wat hij beloofd!! De doeken zijn geweldig! Ze drogen fantastisch en laten mijn ramen en spiegels streeploos achter!! Ik kan ze iedereen aanbevelen! Superblij mee ☺️☺️
De badkamer is misschien niet de grootste kamer in huis maar je brengt er meer tijd door dan je denkt. De badkamer moet een plek zijn waar lichaam en geest tot rust kunnen komen. Met de producten van sswoss kunt je genieten van comfort en welzijn.
Gerdesiaweg, 3061RA, Rotterdam, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Goede afspraak betreft levering.
Ik dacht wat de swoss doen doet dat kan niet. Ik heb hem nu in gebruik en ben blij dat ik hem besteld heb. Ook nog voor een leuke actie prijs. Heb mijn beide dochters er 1 gegeven maar kom erachter dat 2 in huis hebben toch wel fijn is. Dus... nog maar 2 besteld voor de leuke actie 1+1 In 1 woord GEWÉLDIG!!!

Besvarelse fra sswoss
Tijd, maar zonder twijfel werd mijn pakketje opnieuw gestuurd , alleen kwam het door de feestdagen te laat aan ,ik had toen elders anders gekocht, had de spullen met spoed nodig voor schoonmaak huis ,

Besvarelse fra sswoss
Doek valt me tegen, gebruik weer gewoon de handdoek.
Handvat trekker had iets langer gekunt

Besvarelse fra sswoss
zag er heel mooi uit en voldoet aan de eisen

Besvarelse fra sswoss
Snel en vlug opgestuurd de volgende dag had ik ze al ik huis deze zijn beter dat jamaico veel opnemender top product gr Mevr W Barelds-Zieleman

Besvarelse fra sswoss
Onwijs fijn doeken, had ik dit maar jaren eerder ontdekt. Bedankt voor snelle levering.

Besvarelse fra sswoss
Bestelling werd snel en keurig verpakt geleverd. Voldoet aan de verwachting. Had al eerder een droogdoek besteld. Werkt super!!

Besvarelse fra sswoss
Deze SSWOSS doeken werken écht TOP! Wij wonen in een oud en vochtig huis en ik gebruik ze voor in de badkamer maar ook voor alle vochtige ramen en ze nemen werkelijk héél véél vocht op! TOP!!!
Marlies. 👍🏽👍🏽👍🏽

Besvarelse fra sswoss
Alles voldoet aan de afspraak
Op tijd aangeleverd en het werkt ook prima zoals beschreven zelfs mijn bril wordt er mooier van

Besvarelse fra sswoss
Ben altijd wat sceptisch bij dit soort producten. Maar heb zeker geen spijt! Echt streeploos droog. Ik gebruik ze ook voor de keuken (stenen aanrechtblad en rvs kookplaat). Helemaal super!
Ook supersnel geleverd.

Besvarelse fra sswoss
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.