Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We hadden gekozen voor een roadtrip voor 5 dagen en 3 bestemmingen. We waren aangenaam verrast. We zijn op locaties geweest waar we zelf niet aan gedacht zouden hebben Hotels waren zeer goed in... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik ben net terug van een achtdaagse roadtrip via Srprs.me met drie bestemmingen. Bestemming 1 en 3 waren totaal nieuw voor mij en bestemming 2 was in de buurt van een van mijn favoriete steden. Ik von... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De surprise.me reis was super leuk. We zaten in een prachtig hotel, dichtbij het centrum en naast een metro station zodat alles binnen handbereik was. De vluchten waren ook perfect. We gingen vroe... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Behoorlijk teleurgesteld met de accommodatie die uiteindelijk voor ons is uitgekozen. Behoorlijk wat geld betaald voor een accommodatie met een 'speciaal randje'. Bleek weinig speciaals te zijn aan de... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Rejsearrangør

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Make a date with the unexpected and take a city trip without knowing where exactly it will take you. Take your travel guide, cut it into confetti and completely immerse yourself in the many spontaneous travel moments that are bound to come. This way, any discovery is guaranteed to trigger a WOW moment. On this page you’ll find countless of personal accounts of one-of-a-kind experiences from literally thousands of voyagers who all embraced the srprs.adventure and went for it. Aside from our notorious desk chairs races, usually held during lunch breaks, we seriously work our butts off to deliver an ace product, as well as top notch service. We know we have done our jobs well when we see this shine through in the reviews.

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 20 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Top!

Top!! Dit was alweer de 4de trip met srprs.me en wat leuk dat we naar Antwerpen gingen! Perfecte locatie, parkeerplaats voor onze auto naast het hotel in de parkeerkelder. Ook dicht bij metro en tram voor alle gemakken. Mooi en fijn hotel met goed ontbijt. We hebben genoten

16. august 2025

Prachtig concept

Prachtig concept. Veel spanning en goed verzorgd. De vluchten zijn in orde en de hotel liggen op goede locaties waardoor bestemmingen voor je open gaan. De service is heel gemakkelijk

16. juli 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Het verrassing aspect is leuk de kater…

Het verrassing aspect is leuk de kater als je bedenkt dat je de meest luxe kamer boekt des te groter. We zaten in hotel chateau de wallerand waar een comfort kamer €220 per nacht kost incl ontbijt. Wij hebben betaald €800 want moesten ook nog ergens bij betalen voor het ontbijt. We wachten nu al 2 weken op een reactie maar niets meer gehoord. Kun je beter de verassing door een vreemde laten boeken. Zeer slechte oplossing van het geheel. Er is ergens €350 verdampt. Eens maar nooit meer wees gewaarschuwd. Had graag een foto toegevoegd van de kamer prijzen maar dat kan hier niet. Check de website daar maar dan zie je het vanzelf..

4. juli 2025

Foodlovers trip Praag

Het was een verrassend leuke trip naar Praag!
Alles was zeer goed geregeld en we hebben waar voor ons geld gekregen. Zelfs een extraatje, want ontbijt was wel inbegrepen, terwijl we dit niet hadden geboekt. Bedankt Sprs.me!

4. juli 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Sunny Island Escape was top!

Ontzettend leuke Sunny Island Escape gehad! Nadat we op Schiphol wisten waar we heen gingen ontvingen we in de mail gelijk alle tickets en info voor het hotel en bestemming. Hop het vliegtuig in en hele week genoten! We zouden het zo weer doen!

23. juni 2025

Auto trip

2e keer op trip met de auto, wat een top ervaring en unieke plekken die ik heb mogen bezoeken. Zeker de moeite waard!

7. april 2025

Super ervaring

Ik was eerst zenuwachtig omdat ik niets had kunnen regelen, maar ik heb mij onterecht zenuwachtig gemaakt.
Alles was zeer goed geregeld, zowel de heenreis als het hotel, mooi hotel, mooie kamer en zeer goed bed.
Ik ben een ervaring rijker.

14. juni 2025

Weer een leuke verrassing

2e keer dat we een srprs.me boeken en 2x geweldige citytrip gehad. Geen gedoe op voorhand, enkel je valies pakken. We zijn 2x in steden terecht gekomen waar we zelf nooit aan gedacht zouden hebben, maar die geweldig goed zijn meegevallen. Ook de hotels waren top.

3. juni 2025

City break RIGA

Wat een surprise, iets wat we nooit zelf zouden kiezen nl RIGA in Letland .
Prachtige kleine stad met ontelbare terrasjes in alle straten . Mooi hotel , lekker ontbijtje , verzorgde kamers …
Alles zoals het gevraagd was …

Srprs.me doet waar het voor staat .
Dikke pluim 👍

27. maj 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Niet twijfelen maar doen!

Ik ben al meerdere keren weg geweest met srprs me! Ik hou van de verrassingen en als je vragen hebt kan je altijd ergens terecht. Het personeel is super meedenkend en vriendelijk! En soms hebben ze zelfs iets extra's geboekt! Laatst met mijn dochtertje kregen we een puzzel! Absoluut een aanrader! Zowel met mijn dochtertje van 5 als alleen met vriendinnen het is altijf leuk! Ik weet zeker dat ik vaker ga! :)

29. maj 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goed uitgezochte reis en hotel

Het verrassingselement dat je pas op Schiphol hoort waar je heen gaat is heel leuk! Fijn dat we wel van te voren een soort weerbericht hebben ontvangen.
Het hotel was ook goed uitgezocht, mooi en schoon en in een veilige nette buurt en dichtbij een metro.

2. juni 2025

Pure geld verspilling

Sprs.me vraag of ik een review wil schrijven en daarmee kans kan maken op een giftcard.

Nou de review wil ik zeker geven maar die giftcard mogen ze houden.

We hebben nu 1 keer een roadtrip meegemaakt en dat is er 1 te veel geweest!
Wij hebben deze 5 dagen ervaren als een enorme geldverspilling want 5 dagen voor €850 is niet normaal.

Ze garanderen dat je tussen de 2 a 4 uur rijdt tot je bestemming maar onze eerste bestemming was maar net iets meer dan anderhalf uur rijden.
De eerste accommodatie waar we kwamen was ook een gevalletje massa is kassa dus de teleurstelling was compleet.
De tweede accommodatie heeft onze ervaring nog iets van een positief gevoel gegeven maar in het algemeen genomen was deze roadtrip waardeloos!
Waren de accommodaties omgedraaid geweest hadden wij deze 5 dagen zeker niet volgemaakt.

Wij reden in 1 lijn naar boven om daarna voor de tweede accommodatie in bijna dezelfde rechte lijn weer terug te rijden.
Een vakantiegevoel is er niet als je tussentijds thuis je planten kunt gaan water geven.

De prijzen die ze vragen voor hun roadtrips zijn buiten proporties! Tegenwoordig kun je zelf via internet ook zien hoe duur een accommodatie kost. Als je dan ziet welk bedrag er nog overblijft die ze zelf in hun zak steken voel je je echt opgelicht; zeker voor wat je van hun krijgt.
Een app die vaker weigert dan zijn werk doet, de standaard pdf’s en mails die door een geautomatiseerd programma verstuurd wordt die zo globaal en algemeen zijn dat die voor heel erg veel reizigers gebruikt kunnen worden maar ook de plank volledig misslaan.

De beste tip die wij kunnen geven:
Wil je een verrassingsreis maken vraag dan iemand die je vertrouwt en die jouw wensen kent om een reis voor je samen te stellen met een vastgesteld bedrag dan weet je zeker dat je een top vakantie krijgt die het ook waard is.

12. maj 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Met m’n koffers gepakt m’n comfortzone uitgestapt

Na flink getwijfeld te hebben, heb ik uiteindelijk toch besloten om mijn koffers te pakken en m’n comfortzone uit te stappen. Ik ben normaal iemand die alles tot in de puntjes uitzoekt en regelt. Loslaten is dus best een ding. Zeker als ik alleen op vakantie ga. Maar srprs.me begeleidt je goed in het hele proces, zowel via de mail als in de app.

Het weerbericht voorspelde matig weer, dat ook nog eens flink wisselde tijdens ze laatste week voor vertrek. Maar het bood genoeg voer voor speculatie met vrienden. Chatgpt gokte op Milaan, maar het werd Nice. Een prachtige stad, die ik zeker nog een keer wilde bezoeken, maar nooit gezien had als optie voor een stedentrip.

De reis verliep vlot, het hotel was heel makkelijk te bereiken met openbaar vervoer en lag vlak tegen het centrum. De stad zelf is mooi, en biedt genoeg om je twee dagen te vermaken. Pluspunt: het weer viel 100% mee! De paraplu en regenjas konden in de tas blijven, de zonnebrand mocht eruit.

Natuurlijk betaal je meer dan als je dit zelf zou boeken. Maar je betaalt ook voor de beleving, de verrassing. De begeleiding heeft een persoonlijke touch. De keren dat ik contact met ze zocht via whatsapp had ik vrij snel een reactie terug.

Ik zou zeker nog een keer bij ze boeken. Jammer dat de Solo City Adventure geen onderdeel (meer) uitmaakt van hun standaard pakket, en dat de Solo Together een maximum leeftijd van 40 jaar kent. Maar er zit vast iets anders tussen wat me bevalt. 😎

7. maj 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zalige, kwalitatieve ervaring mét kinderen

Zelf was ik reeds zeer aangenaam verrast dankzij een vorige ervaring met een volwassen vriendin, tijd om het eens te proberen met twee kinderen (10 en 16 jaar). Weken naar uitgekeken en geraden en gegokt, toen de dag daar was, allereerst zeer tevreden van de fijne bestemming (ietwat anders dan de meest 'populaire' bestemmingen), keuze luchtvaartmaatschappij én ook van het hotel.
De kinderen smeken nu al om ook volgende paasvakantie op dezelfde manier in te vullen :-)

13. april 2025

Onvergetelijk weekend

Hartelijk dank aan de organisatie voor onze geweldige reis naar Krakau! De vijfde keer dat ik een srprs.me-reis had geboekt. Deze manier van reizen werkt zo verslavend. De vijfde editie was een mooi weekend met veel gezelligheid, maar ook een uitstapje naar Auschwitz. We hebben een onvergetelijke tijd gehad. Nog een extra bedankje aan het adres van srprs.me voor de verjaardagsballon in de hotelkamer voor mijn zus haar verjaardag. Nu al zin in mijn volgende srprs.me-reis!

11. april 2025
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.