Uitstekende service en snelle levering! Ik heb de Graco Ultra QuickShot besteld. Zondag besteld en dinsdag al netjes geleverd als een complete set in de originele verpakking, precies zoals afge... Se mere

Eigenlijk alles zeer positief, Informatie, advies, reactie, Toch een vrij lage score omdat de belofte "voor 17 U bested. De dag nadien in huis" helemaal de mist inging. Ik ontving de fijnspuittip na h... Se mere

Prima webshop, producten op tijd geleverd en als je een vraag hebt staan ze je ook netjes te woord. Graco latex spuit aangeschaft en hij doet het super.

Bestelling door dhl als bezorgd maar niks geleverd Na telefonisch overleg met spuittips zonder gedoe wordt bestelling alsnog geleverd

1. Butik med entreprenørmaskiner og -udstyr

Bij Spuittips.nl is jouw succes ons succes. We streven ernaar om je verfprojecten efficiënter, effectiever en aangenamer te maken. Of je nu ervaren bent of begint met schilderen, we staan klaar om je te ondersteunen met hoogwaardige spuittips en uitstekende service. Wat bieden we aan? Bij Spuittips.nl vind je een uitgebreid assortiment spuittips van topkwaliteit die geschikt zijn voor verschillende toepassingen en verfsoorten. Of je nu een professionele schilder bent die werkt aan grote industriële projecten, een autolakspuiter die streeft naar perfectie of een enthousiaste doe-het-zelver die zijn huis wil opknappen

4,5

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har ikke besvaret negative anmeldelser

4,5

31 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

prima bedrijf vriendelijk geholpen en…

prima bedrijf vriendelijk geholpen en goede services snel in huis.

15. juni 2025

Besvarelse fra Spuittips.nl

We zijn enorm blij dat we je naar tevredenheid hebben geholpen! We hopen je de volgende keer weer van dienst te mogen zijn.

Duidelijke website, snelle verzending

Via google goed vindbaar, waardoor ik snel bij het juiste product uit kwam. De levering was ook snel, bijna direct verzonden.

16. juni 2025

Besvarelse fra Spuittips.nl

Bedankt voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen je de volgende keer weer van dienst te mogen zijn!

Besvarelse fra Spuittips.nl

Wat vervelend dat je bestelling vertraging heeft opgelopen! We begrijpen hoe frustrerend dit kan zijn en bieden onze oprechte verontschuldigingen aan. We nemen contact met je op, zodat we dit naar alle tevredenheid kunnen oplossen.