Uitstekende service en snelle levering! Ik heb de Graco Ultra QuickShot besteld. Zondag besteld en dinsdag al netjes geleverd als een complete set in de originele verpakking, precies zoals afge... Se mere
Eigenlijk alles zeer positief, Informatie, advies, reactie, Toch een vrij lage score omdat de belofte "voor 17 U bested. De dag nadien in huis" helemaal de mist inging. Ik ontving de fijnspuittip na h... Se mere
Prima webshop, producten op tijd geleverd en als je een vraag hebt staan ze je ook netjes te woord. Graco latex spuit aangeschaft en hij doet het super.
Bestelling door dhl als bezorgd maar niks geleverd Na telefonisch overleg met spuittips zonder gedoe wordt bestelling alsnog geleverd
Bij Spuittips.nl is jouw succes ons succes. We streven ernaar om je verfprojecten efficiënter, effectiever en aangenamer te maken. Of je nu ervaren bent of begint met schilderen, we staan klaar om je te ondersteunen met hoogwaardige spuittips en uitstekende service. Wat bieden we aan? Bij Spuittips.nl vind je een uitgebreid assortiment spuittips van topkwaliteit die geschikt zijn voor verschillende toepassingen en verfsoorten. Of je nu een professionele schilder bent die werkt aan grote industriële projecten, een autolakspuiter die streeft naar perfectie of een enthousiaste doe-het-zelver die zijn huis wil opknappen
Industrielaan 24, 5406XC, Uden, Holland
- +31413 - 72 86 86
- info@spuittips.nl
- spuittips.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser
snelle levering
Mooie verkoopprijzen en snel geleverd…
Mooie verkoopprijzen en snel geleverd in België
Enige adres waar ik mijn Graco spuitips…
Enige adres waar ik mijn Graco spuitips bestel.
100% originele producten, topkwaliteit.
Betrouwbaar en snel geleverd.
Absoluut aan te raden.
Het aangekochte product is TOP ,alleen…
Het aangekochte product is TOP ,alleen jammer van de ontbrekende onderdelen van het aangekochte product.
uitzonderlijke service
uitzonderlijke service, directe communicatie en zeer flexibel om mee samen te werken.
Aangename prijzen en uitgebreid assortiment.
Ik doe een maandelijkse bestelling om bij te vullen.
Niet bezorgde bestelling
Bestelling door dhl als bezorgd maar niks geleverd
De man heeft verstand van zaken en is…
De man heeft verstand van zaken en is niet te beroerd om even mee te denken en moeite te doen!
Prima levering
prima bedrijf vriendelijk geholpen en…
prima bedrijf vriendelijk geholpen en goede services snel in huis.

Besvarelse fra Spuittips.nl
Duidelijke website, snelle verzending
Via google goed vindbaar, waardoor ik snel bij het juiste product uit kwam. De levering was ook snel, bijna direct verzonden.

Besvarelse fra Spuittips.nl