Sprawna Recepta Anmeldelser 46

1,5

Jestem zadowolona. Dostałam receptę w około 20 minut od opłaty. Nie wiem skąd tyle negatywnych komentarzy? Podejrzewam, że to kwestia leków które są zamawiane. Przyznam, że opinie przeczytałam już p... Se mere

Potrzebowałam 4 dni l4 żeby wyzdrowieć z przeziębienia a lekarz odmówił z powodu 'częstych zwolnień' a l4... w zeszłym roku od neurologa na kręgosłup na 4 tyg... pierwsze w tamtym roku... otrzym... Se mere

Nie polecam !!! Dostałam info, że wizyta online ma się odbyć o 14:15, zanim nastała ta godzina dostałam info o odmowie wystawienia recepty, mimo, że lek jest brany przewlekle pod kontrolą lekarza... Se mere

OSZUŚCI , NIKT NIE ZADZWONIŁ, MIMO TEGO WYSLANA WIADOMOŚĆ : "W trakcie teleporady nie uzyskano informacji umozliwiajacych ocene stanu zdrowia i wplywu dolegliwosci na zdolnosc do pracy. W zwiazk... Se mere

1,5

Dårlig

Det tager typisk over 1 måned at svare

OSZUSCI

OSZUSCI, PO WYKUPIENIU RECEPTY NIE ZOSTAŁA MI PRZEPISANA, ORAZ ZWRÓCILI TYLKO 20ZŁ A BYŁO KUPOWANE ZA 50ZŁ NIE POLECAM I ODRADZAM!

3. april 2026

Oszusci

Oszusci , zaplacilam za recepte w zamian dostalam informacje ze lekarz mi nie pr,episze ozempicu ( ktory biore od roku ) .Nikt nie prosil m ie o dokumentacje tylko zostalam zablokowana .urwali kontakt i tyle w te.acie
Pieniadze przepadly

24. februar 2026

Dramat oszustwo !!!żadnego kontaktu czy…

Dramat oszustwo !!!żadnego kontaktu czy teleporady zwolnienia brak. Wysłałem w załączniku test z grypą A. Kasa skasowana a konkretnie kontaktu brak w emailu lekarz napisał że konsultacja zrealizowana. KPINA JAKAŚ!!!

14. februar 2026

OSZUŚCI

zdrowia i wplywu dolegliwosci na zdolnosc do pracy.
W zwiazku z powyzszym zwolnienie lekarskie nie zostalo wystawione."

13. februar 2026

Nie polecam

Pieniądze przelałam, kodu recepty się nie doczekałam, na zwroconą uwagę w mailu odpisali ze lekarz podjął decyzję o odmowie wystawienia recepty. Zdecydowanie nie polecam

12. februar 2026

Naciągacze

Skasowali pieniądze nie wykonując usługi, po złożeniu reklamacji cisza, udają że niea tematu
Nie polecam, stosują oszukańcze praktyki, naciągacze i oszuści.

6. februar 2026

Uwaga oszuści .

Uwaga oszuści .
Zapewniają że otrzymasz receptę.
Po konsultacji lekarz żąda różnych potwierdzeń choroby ,ostatnich recept z ostatnich 3 miesięcy .
Później się rozłącza i nie ma już kontaktu .
Recepty nie wystawia .Pieniądze przepadają .

7. februar 2026

Scam!

Mimo zgłoszonych dolegliwości bólowych, przesłanej pełnej dokumentacji medycznej potwierdzającej opisaną dolegliwość, odmowa zwolnienia lekarskiego. Kpina z pacjentów! Zgłaszam wyłudzenie - bo ani porady medycznej, ani zwolnienia, ani recepty - NIC!

3. februar 2026

Szkoda czasu i pieniędzy.

Szkoda czasu i pieniędzy.. miałam czekać na e konsultacje .. niby ekspres..jasne lekarz nie zadzwonił tylko odmówił l4 ..a 100 przygarnięta kilku takich naiwnych i parę stówek wpadnie na godzinę

Uwaga oszuści

Uwaga oszuści, proszę się trzymać z daleka . Opłacona recepta, 0 kontaktu, 0 odpowiedzi na maila, zabrali pieniądze a recepty jak nie było tak nie ma.

Dramat

Kontakt tylko mailowy. Zwolnienie wystawione tylko na 1 pracodawcę. Pomimo zapewnień nie wystawiono na 2 pracodawce. Moje ostatnie prośby już bez odpowiedzi. W konsekwencji musiałem wziąć 4 dni bezpłatnego urlopu! Omijajcie szerokim łukiem.

27. januar 2026

Nie polecam

Nie polecam. Nieuczciwy serwis. Brak kontaktu z lekarzem. Otrzymałem odmowę mimo opłaty z konkretnym uzasadnieniem objawów. Brak możliwości reklamacji usługi

1. februar 2026