Jestem zadowolona. Dostałam receptę w około 20 minut od opłaty. Nie wiem skąd tyle negatywnych komentarzy? Podejrzewam, że to kwestia leków które są zamawiane. Przyznam, że opinie przeczytałam już p... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Potrzebowałam 4 dni l4 żeby wyzdrowieć z przeziębienia a lekarz odmówił z powodu 'częstych zwolnień' a l4... w zeszłym roku od neurologa na kręgosłup na 4 tyg... pierwsze w tamtym roku... otrzym... Se mere
Virksomheden har svaret
Nie polecam !!! Dostałam info, że wizyta online ma się odbyć o 14:15, zanim nastała ta godzina dostałam info o odmowie wystawienia recepty, mimo, że lek jest brany przewlekle pod kontrolą lekarza... Se mere
Virksomheden har svaret
OSZUŚCI , NIKT NIE ZADZWONIŁ, MIMO TEGO WYSLANA WIADOMOŚĆ : "W trakcie teleporady nie uzyskano informacji umozliwiajacych ocene stanu zdrowia i wplywu dolegliwosci na zdolnosc do pracy. W zwiazk... Se mere
Har besvaret 37 % af deres negative anmeldelser
Det tager typisk over 1 måned at svare
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Oszuści
Oszuści. Napisali na koniec perfidnego meila o treści :"żarcik proszę pana"
OSZUSCI
OSZUSCI, PO WYKUPIENIU RECEPTY NIE ZOSTAŁA MI PRZEPISANA, ORAZ ZWRÓCILI TYLKO 20ZŁ A BYŁO KUPOWANE ZA 50ZŁ NIE POLECAM I ODRADZAM!
Niestety
Niestety, kontaktu z lekarzem brak, odmowa recepty bez podania przyczyny. Brak wywiadu z pacjentem.
Oszusti
Oszusti . Piszą że można zamówić 3 opakowania i dostajesz jedno. Nie polecam
OSZUŚCI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
OSZUŚCI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dostałam niby e-zwolnienie, które nie dotarło w ogóle do pracodawcy, a kontakt z nimi mega utrudniony!!!!!!!!!!!
To zwykli oszusci
To zwykli oszusci, usluga nie została zrealizowana a na zadania zwrotu pieniedzy odsyłaja standardowe formułki.
Oszusci
Oszusci , zaplacilam za recepte w zamian dostalam informacje ze lekarz mi nie pr,episze ozempicu ( ktory biore od roku ) .Nikt nie prosil m ie o dokumentacje tylko zostalam zablokowana .urwali kontakt i tyle w te.acie
Pieniadze przepadly
Dramat oszustwo !!!żadnego kontaktu czy…
Dramat oszustwo !!!żadnego kontaktu czy teleporady zwolnienia brak. Wysłałem w załączniku test z grypą A. Kasa skasowana a konkretnie kontaktu brak w emailu lekarz napisał że konsultacja zrealizowana. KPINA JAKAŚ!!!
OSZUŚCI
zdrowia i wplywu dolegliwosci na zdolnosc do pracy.
W zwiazku z powyzszym zwolnienie lekarskie nie zostalo wystawione."
Pieniądze przelałam, kodu recepty się nie doczekałam, na zwroconą uwagę w mailu odpisali ze lekarz podjął decyzję o odmowie wystawienia recepty. Zdecydowanie nie polecam
Adres Sprawna recepta powiązany jest z…
Adres Sprawna recepta powiązany jest z FutureMed (bez s) w skład zarządu wchodzi 21 i 29 latek. Lekarze obcojęzyczni. Usługa zapłacona . Zakończona po 45 sek. Rezultatów brak .
Naciągacze
Skasowali pieniądze nie wykonując usługi, po złożeniu reklamacji cisza, udają że niea tematu
Nie polecam, stosują oszukańcze praktyki, naciągacze i oszuści.
Nie polecam.Pieniadze wyrzucone w…
Nie polecam.Pieniadze wyrzucone w błoto,brak kontaktu ,brak recepty .
Wypadałoby zwrócić pieniądze ,oszuści.
Uwaga oszuści .
Uwaga oszuści .
Zapewniają że otrzymasz receptę.
Po konsultacji lekarz żąda różnych potwierdzeń choroby ,ostatnich recept z ostatnich 3 miesięcy .
Później się rozłącza i nie ma już kontaktu .
Recepty nie wystawia .Pieniądze przepadają .
Pieniądze wzięli zwolnienia nie wystawili
Pieniądze wzięli zwolnienia nie wystawili nie zrobili nic lekarz nawet nie zadzwonił
Scam!
Mimo zgłoszonych dolegliwości bólowych, przesłanej pełnej dokumentacji medycznej potwierdzającej opisaną dolegliwość, odmowa zwolnienia lekarskiego. Kpina z pacjentów! Zgłaszam wyłudzenie - bo ani porady medycznej, ani zwolnienia, ani recepty - NIC!
Szkoda czasu i pieniędzy.
Szkoda czasu i pieniędzy.. miałam czekać na e konsultacje .. niby ekspres..jasne lekarz nie zadzwonił tylko odmówił l4 ..a 100 przygarnięta kilku takich naiwnych i parę stówek wpadnie na godzinę
Uwaga oszuści
Uwaga oszuści, proszę się trzymać z daleka . Opłacona recepta, 0 kontaktu, 0 odpowiedzi na maila, zabrali pieniądze a recepty jak nie było tak nie ma.
Dramat
Kontakt tylko mailowy. Zwolnienie wystawione tylko na 1 pracodawcę. Pomimo zapewnień nie wystawiono na 2 pracodawce. Moje ostatnie prośby już bez odpowiedzi. W konsekwencji musiałem wziąć 4 dni bezpłatnego urlopu! Omijajcie szerokim łukiem.
Nie polecam. Nieuczciwy serwis. Brak kontaktu z lekarzem. Otrzymałem odmowę mimo opłaty z konkretnym uzasadnieniem objawów. Brak możliwości reklamacji usługi
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.