Som medlem av Sportpartner så har jeg fått adgang/nådd ut til andre til medlemmer som har interesse for tennis og fotball. Som Nordmann bosatt i København, så har medlemskapet hjulpet meg til å... Se mere
Min oplevelse har udelukkende været positiv! Det er en fantastisk platform, hvor man gratis kan finde sportsrelaterede Personer. Hjemmesiden er brugervenlig, nem at navigere på, og det er tydeligt... Se mere
Flabet kundeservice🤢 I en ellers ret simpel sag som et ønske om at framelde mig deres nyhedsmail - noget der ikke bare lige gøres på selve mailen som hos alle andre, er min oplevelse af deres kundes... Se mere
Hold jer langt væk fra disse.. Jeg købte en måned for 149,00 kr - ikke et abonnement. De er efterfølgende blevet ved at trække 149,00 kr fra min konto hver måned i nu tre måneder, på trods af at jeg... Se mere
UK: Sportpartner is the App for finding a local sportsbuddy. NL: Sportpartner is de App voor het vinden van een sportmaatje uit de buurt
Beech avenue 54-80, 1119PW, Schiphol Rijk, Holland
- sanne@sportpartner.com
- sportpartner.com
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Ok platform til at finde løbevenner
Super godt sted at møde nye mennesker…
Super godt sted at møde nye mennesker til vandretur,
Løb, cykle olign.
Kan kun anbefale denne platform
Fungerer åbenbart som dating portal!!
De fleste herinde og de henvendelser jeg får er dating relateret og har intet med at dyrke noget sport/ aktivitet sammen.!!
Falske profiler
Hold jer langt væk! Profilerne er falske og skrevet på meget dårlig dansk!
Hold jer langt væk fra disse..
Hold jer langt væk fra disse..
Jeg købte en måned for 149,00 kr - ikke et abonnement. De er efterfølgende blevet ved at trække 149,00 kr fra min konto hver måned i nu tre måneder, på trods af at jeg utallige gave har forsøgt at komme i kontakt med dem - og efter at jeg har fået nyt dankort.
De er utroværdige..
Som medlem av Sportpartner så har jeg…
Som Nordmann bosatt i København, så har medlemskapet hjulpet meg til å utvide mitt sosiale nettverk som igjen har gjort det lettere å integrere seg i det Danske Sosiale Miljøet.
Kan på det sterkeste anbefale Sportpartner for de som ønsker å holde seg aktive samt utvide sitt sosiale nettverk.
Jeg har været medlem i mange år og jeg…
Jeg har været medlem i mange år og jeg fik lov til at møde forskellige mennesker med forskellige interesser og jeg må indrømme at jeg venter stadig at møde den person der vil ændre mit liv for evigt.
Spændende.
Jeg har ikke haft nogen negative…
Jeg har ikke haft nogen negative oplevelser.
Jeg er ikke den flittigste bruger, men det jeg har oplevet har været positivt.
Fantastisk gratis sportsplatform – kan klart anbefales!
Hjemmesiden er brugervenlig, nem at navigere på, og det er tydeligt, at der er lagt stor indsats i at gøre det til en god oplevelse for brugerne. Jeg har aldrig haft problemer med at finde det, jeg leder efter, og alt fungerer gnidningsfrit.
Det bedste er, at det hele er gratis! Jeg kan kun anbefale Sports Partner til alle, der søger en pålidelig online platform til sportsbehov.
Det er godt med en datingside med fokus på motion
Det er godt med en datingside, der har fokus på sport/motion/sundhed. Desværre er der ikke så mange aktive brugere. Jeg har dog haft et par gode samtaler, som desværre ikke endte med en kæreste.
Jeg fik et brev fra en slettet bruger
Jeg fik et brev fra en slettet bruger! Sikkert computerskabt, for at lokke mig ind på siden...!
siden er for lukket
Fin hjemmeside
Fin hjemmeside. Jeg har dog ikke brugt den meget.
Jeg har kun mødt behagelige mennesker…
Jeg har kun mødt behagelige mennesker på sportparttner
Seriøs partner platform
Oprettelse af profil med fokus på sportsaktiviteter og hobbies uden for mange personlige oplysninger.
synes der er mange mulig heder for og…
synes der er mange mulig heder for og møde hinanden på kryds og tværs køn og sports. men har nu ikke selv brugt muligheden
Gode kontakter friske bekendtskaber med…
Gode kontakter friske bekendtskaber med lyst på livet
Siden funkgerer super godt
Har kun haft gode oplevelser
Har kun haft gode oplevelser
Har svært ved at sige andet, så fra min side kan jeg kun anbefale jer.
SP er et godt initiativ som der ikke…
SP er et godt initiativ som der ikke findes tilsvarende - hvis man bruger SP aktivt finder man det man søger