Foreningen Sport 'n' charity Anmeldelser 25

2,9

Købt et sponsorat en enkelt gang - og er blevet kimet ned ugentlig siden da. Bedt dem om at slette mit nummer - men blevet mødt med føglende svar "Nej - vi må ringe til hvem vi vil, fordi vi... Se mere

Hvor svært kan det være at respektere når virksomheder udtrykkeligt har frabedt sig uopfordrede reklamehenvendelser? Ugentlige opkald 2 uger i træk. Det er jo direkte stupidt at forestille sig at d... Se mere

Sport ´N´ Charity hjælper kræftramte børn tilbage til livet via genoptræning og hjælper børnene med at minimere deres risiko for ikke at udvikle en anden form for sygedom eller handicap som de skal kæ... Se mere

2,9

Middel

Svarer typisk inden for 1 uge

Købt et sponsorat en enkelt gang - kæmpe fejl

Købt et sponsorat en enkelt gang - og er blevet kimet ned ugentlig siden da.

Bedt dem om at slette mit nummer - men blevet mødt med føglende svar

"Nej - vi må ringe til hvem vi vil, fordi vi er en velgørende organisation"

Gør jeg selv den tjeneste at donere til alle andre end Sport 'n' charity.

20. januar 2026

Besvarelse fra Foreningen Sport 'n' charity

Tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse.

Først og fremmest vil vi gerne sige undskyld. Det er vores fejl, at dit ønske om at få slettet dit nummer ikke blev håndteret korrekt fra starten. Det burde selvfølgelig være respekteret med det samme.

Den formulering, du citerer i din anmeldelse, er ikke i tråd med vores værdier eller måde at arbejde på, og den tager vi klar afstand fra. Som velgørende organisation har vi et særligt ansvar for at kommunikere ordentligt og respektfuldt – også når nogen siger nej tak.

Vi kan bekræfte, at dit nummer nu er slettet permanent fra vores database, og du vil ikke blive kontaktet igen.

Vi beklager oprigtigt den irritation og dårlige oplevelse, du har haft, og vi tager din feedback med os for at sikre, at det ikke sker igen.

Vildledning og suspekt konstruktion

Gad vide om foreningens donorer, medlemmer og støtter er klar over, at størstedelen af deres donationskroner går til at skabe overskud i det eksterne telemarketingfirma ResultatKultur - som ejes af foreningens medstifter.

Telemarketingfirmaet så dagens lys i august 2022, mens Sport 'n' Charity blev stiftet i maj 2023. Telemarketingfirmaet indgår i medstifters holdingselskab.

Velgørende organisationers (for)mål er ikke at skabe profit. Det er et telemarketingfirmas til gengæld. I runde tal går 2,5 mio. kr. af de i alt 4,5 mio. donerede kr. til medstifters eget firma.

Et firma med vokseværk og positive årsresultater fra start. Årsresultatet for 2024 viste en stigning på 1.630,876 % mod forrige års resultat.

***********

Svar på Sport 'n' Charitys svar:

Naturligvis bruger I telemarketing. Det gør alle. Det er åbenlyst ikke dét kritikken går på. En kritik I vælger at ignorere i jeres svar.

Det er ejerforholdet.

At drive en non-profit og samtidig kanalisere størstedelen af donationskronerne over i medstifters eget profitskabende eksterne firma ér vildledende og suspekt, og strider imod foreningens formål.

Donorer, støtter og medlemmer skal vide, at størstedelen af deres kroner går til at skabe profit i medstifters firma. Penge som skulle gå til de kræftramte børn - ikke ned i hans/jeres lommer.

En non-profit må godt tjene penge og skabe overskud (profit), men overskuddet skal bruges i overensstemmelse med foreningens formål og forblive internt. Her går pengene ud af huset til medstifters EKSTERNE firma, som har separat regnskab og profitskabelse, som ikke går til de kræftramte børn.

Med andre ord, I tjener penge på velgørenhed - uanset hvor kreativt I forsøger at skjule det.

Det lange vildledende pølsesnak af et svar nu - som på ingen måde imødekommer kritikken - understreger denne pointe.

22. maj 2025

Kære Lone

Vi er kede af, at du oplever vores konstruktion som suspekt, men vi vil gerne afklare nogle misforståelser.

Foreningen Sport ’n’ Charity blev stiftet for at hjælpe børn med kræft til et bedre liv gennem gratis idrætsrehabilitering. For at realisere den vision har vi fra starten investeret markant i en salgsfremmende indsats via telemarketing. Denne investering har været helt afgørende for, at vi på kort tid har kunnet skabe indtægter og dermed allerede nu hjælpe over 140 børn.

Som det fremgår af vores offentlige regnskaber:

Investeringen i telemarketing er en bevidst strategi for at skabe hurtig indtægtsvækst, og effekten vil bidrage positivt i de kommende år.

Administrationsomkostningerne udgør nu blot 3,9 % af de samlede indtægter – et klart tegn på effektiv skalering og sund økonomistyring.

Vi arbejder efter en treårig målsætning, hvor midlerne fordeles ca. 64 % til oplysnings- og programarbejde, 30 % til salgsfremmende aktiviteter og 6 % til administration.

Det er altså ikke korrekt, at vi “vildleder” – tværtimod er vi fuldt gennemsigtige i vores regnskaber og prioriteringer. Uden en professionel indsats for at skaffe midler ville vores programmer ganske enkelt ikke eksistere.

Vi forstår, at telemarketing kan vække debat, men vi står fast på, at det er en effektiv investering, der allerede i dag gør en reel forskel for børn med kræft.

Har du yderligere spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os direkte på info@sportncharity.dk

Foreningen Sport ’n’ Charity

Fantastisk koncept til kræftramte bærn

Fantastisk koncept!

26. august 2025

Kære Helle

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! Det glæder os rigtig meget, at du synes om vores koncept og støtter op om kræftramte børn.

Din opbakning betyder mere, end du aner – både for os og for de børn og familier, vi hjælper

Foreningen Sport ’n’ Charity

Jeg afviste sælgeren hårdt og brutalt og fortrød lige så voldsomt…

Jeg afviste sælgeren hårdt og brutalt sælgeren i telefonen uden at høre, hvad han ville. Jeg tænkte: Åh nej, endnu et callcenter, der vil sælge elaftaler. Det orkede jeg ikke, så jeg afviste ham fuldstændig. Jeg havde dog lige nået at opfatte, hvor han ringede fra og gik derfor ind på deres hjemmeside. Som far til et tidligere ramt kræftramt blev jeg selv ramt af en voldsomt tyngende dårlig samvittighed. Jeg skrev til dem samme aften og sagde undskyld, for jeg ved også også, hvor utaknemmeligt det må være for de unge phonere og hvor demotiverende 50 afvisninger på en dag må være, når de bare passer deres arbejde, og jeg burde have været høflig og sagt nej tak i en pæn tone. De blev virkelig glade over min refleksion og skrev endda tilbage. På den måde viste de også, at de faktisk er en seriøs forening. Sammenlagt betød det selvfølgelig, at jeg meldte mig ind i foreningen for at hjælpe andre kræftbørn. Jeg ved præcis, hvor frygteligt det er at se at et sundt og rask barn blive forvandlet til en fugleunge uden et gram fedt eller en muskel på kroppen. Foreningen laver jo genoptræning gennem sport, og jeg fik en fodboldtrøje med navn som kvittering for medlæemsskabet.

5. august 2025

Besvarelse fra Foreningen Sport 'n' charity

Tusind tak for din meget ærlige og rørende anmeldelse 🙏 Det betyder rigtig meget for os, at du deler din oplevelse – både den første reaktion og den efterfølgende refleksion. Vi ved godt, at det kan være hårdt at blive ringet op uventet, og vi har stor respekt for, at du tog dig tid til at vende tilbage og sætte ord på dine tanker.

Som du selv beskriver, er vores unge phonere en vigtig del af arbejdet for at sikre, at flere kræftramte børn kan få den genoptræning gennem sport, som de har så hårdt brug for. Det giver dem kæmpe motivation at møde mennesker, der – som dig – forstår vigtigheden af indsatsen.

Vi er dybt taknemmelige for dit medlemskab og for den støtte, du nu giver til andre familier i en svær tid. Og vi håber, at fodboldtrøjen kan minde dig om, at du gør en reel forskel

Bliver ved og ved og ved med at ringe!

Jeg har nok 3-4 gange fået et salgsopkald fra Sport 'n' charity, og hver gang bedt dem om aldrig at kontakte mig over telefonen.

Men de bliver ved og ved med at ringe. Og jeg har været enormt klar i tale om, at de absolut aldrig nogensinde skal kontakte mig, men de fortsætter bare.

Så mærkeligt at bede nogen om aldrig at ringe til en og et par uger efter har man dem i telefonen igen. Det er så dybt useriøst og telefonsalg af den værste slags.

21. august 2025

Kære Jacob

Tak fordi du deler din oplevelse med os. Vi er oprigtigt kede af at høre, at du har haft en så frustrerende oplevelse med gentagne opkald fra vores side – det er bestemt ikke meningen, og det skal ikke ske.

Vi respekterer naturligvis altid et klart ønske om ikke at blive kontaktet telefonisk, og vi beklager meget, hvis det ikke er blevet overholdt korrekt i dit tilfælde. Vi tager din feedback alvorligt og vil sørge for, at du bliver fjernet fra vores ringelister, så du ikke oplever flere uønskede opkald fremover.

Vores mission er at støtte kræftramte børn gennem sport og genoptræning, men vi ved også, at det kun kan ske, hvis vi møder folk med respekt. Tak fordi du gør os opmærksom på fejlen, så vi kan blive bedre.

Tak for støtten

Som mor til et barn der har været ramt af leukæmi er jeg virkelig glad for Sport ’n’ Charity, min datter fik en trænings taske og et program, mens hun var i behandling, i taskes findes div. Udstyr som både kan bruges i sengen og på de gode dage.

Min datter er idag færdigbehandlet, men har flere senfølger, derfor går hun fast til genoptræning tingene fra tasken er blevet en fast del af Albertes genoptræning, fordi de er sjove at bruge.

Vi sætter stor pris på det arbejde foreningen har gjort for os, vi oplever at kunne få råd til at bruge udstyret og at der ikke bliver pålagt os noget, Alberte træner ud fra hendes egen muligheder og det fungere bare.

For hende har forløbet været enormt motiverende.

15. april 2024

Kære Kirstine

Tusind tak fordi du har taget dig tid til, at skrive en anmeldelse. Vi er meget glade for at have Alberte med i vores træningsforløb.

Foreningen Sport 'n' Charity

Rigtig god hjælp i en svær tid

Rigtig god hjælp når det er svært i efterforløbet efter barn med kræft

15. april 2025

Kære Sara

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er meget glade for at kunne hjælpe jer.

Fantastisk tiltag!

I forbindelse med min datters kræftforløb modtog vi en taske med træningsudstyr fra Sport ‘n’ charity. Det er utroligt lækkert udstyr, og der er træningsprogram og videoguides og det hele. Virkelig et fantastisk tiltag som har gjort en forskel på både min datters fysik, men givet hende glæde i løbet af dagen, da øvelserne ofte har et legende element.

20. marts 2025

Kære Simon

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er meget glade for at kunne hjælpe din datter.

Foreningen Sport 'n' Charity

Bliver ved med at ringe selvom vi…

Bliver ved med at ringe selvom vi aldrig har vist interesse

27. marts 2025

Kære Jonathan Jørgensen

Så skal vi sørge for, at det bliver slettet i vores system.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Møgirriterende

Jeg tager mobilen efter 2 sekunder, men der bliver lagt på så snart jeg svarer.
Det er møgirriterende, og nummeret er nu blokeret.
Spild venligst ikke min tid igen!

17. marts 2025

Uønskede opkald, og umiddelbart vildledende omkring fordeling/forbrug af penge.

Som så mange andre har nævnt, så ringes der aggressivt til alt og alle, også dem der aktivt frabeder sig. Selvom det er lovligt at ringe når man er en velgørende forening, kan man jo overveje om det er det værd. Generende er det, og det må være lidt belastende for jer at jeres nummer er registreret som spam opkald på alle hjemmesider, og af telefonens eget system.
Ydermere kigger jeg på jeres diagram, hvor i skriver at 64% af pengene går til oplysnings- og programarbejde, men når man læser jeres 2023 regnskab, så ser omsætningen 823.000kr, og der er brugt 287.000kr på den post, og 203.000kr på salgsfremmende - Og 93.000kr på administration.
Ligegyldigt hvordan jeg jonglerer med tallene, så kan jeg aldrig få dem til at passe med jeres forklaring på hjemmesiden.

27. februar 2025

Kære René

Tak for din feedback. Vi sætter pris på din interesse for gennemsigtighed og vil gerne give lidt mere indsigt i vores økonomi og arbejdsmetoder.

Vi forstår, at vores første årsregnskab kan give anledning til spørgsmål. Det er vigtigt at bemærke, at vores første regnskabsperiode gik fra den 12. maj 2023 til den 31. december 2023. Dette giver et skævt billede, da en stor del af vores indtægter fra 2023 først er blevet anvendt i 2024.

Pr. 31.12.2023 havde foreningen et overskud på ca. 240.000 kr. Disse midler er i 2024 blevet brugt på oplysnings- og programarbejde, hvilket betyder, at fordelingsnøglen på vores hjemmeside stemmer overens med vores faktiske udgifter over tid.

Vores revisor er i øjeblikket ved at færdiggøre regnskabet for 2024, og vi ser frem til at præsentere dette i forbindelse med vores generalforsamling. Vi ønsker fuld transparens og håber, at dette kan give en bedre forståelse af, hvordan vi fordeler vores midler for at støtte børn med kræft.

Vedrørende telemarketing bestræber vi os altid på at følge gældende regler og bedste praksis.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os direkte.

Et forening med hjerte!

En forening er støtter kræftramte børn med at komme tilbage efter behandling. Vi har selv et barn på 4 år som har modtaget sin taske med diverse udstyr til genoptræning. Efter 9 ugers indlæggelse, rolatir med gangbesvær & oceaner af muskelsvind, er det lykkedes at komme tilbage til at kunne alt det en 4 årig skal kunne. Jeg håber at der vil komme mere støtte til jeres super forening, så flere kræftramte børn med udfordringer, kan blive samlet op motorisk. Tak til jer!

12. februar 2025

Kære Trine
Tusind tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på. Det er skønt at læse, at jeres barn har succes med vores træningsforløb. Alt det bedste til jer. De bedste hilsner Foreningen Sport 'n' Charity

Det burde ikke være så svært at…

Det burde ikke være så svært at overholde lovgivningen. I ringer og ringer, selvom det er ulovligt.

Nu er I blokeret og meldt til Forbrugerombudsmanden.

Held og lykke!

4. februar 2025

Kære Mint Company

Ud fra jeres navn kan vi ikke finde jer i vores system og vi vil meget gerne sikre os, at vi ikke kontakter jer igen, hvis I ikke ønsker det.

I må derfor meget gerne sende os en mail info@sportncharity.dk, hvor I oplyser det nummer hvor på vi har haft kontaktet jer.

Så skal vi sørge for, at det bliver slettet i vores system.

Vi ser frem til at høre fra jer.

Foreningen Sport 'n' Charity

Hvor svært kan det være at respektere…

Ugentlige opkald 2 uger i træk.
Det er jo direkte stupidt at forestille sig at der kommer noget godt ud af ringe til folk der har frabedt sig dette.
Det er rigtigt at I lovede ikke at ringe mere, det lovede I også i sidste uge, nu må vi se.

19. december 2024

Kære Jens
Som oplyst på telefonen tidligere idag, hvor du kontaktede os, har vi noteret at din virksomhed ikke ønsker at blive kontaktet fremover.

Prøver ihærdigt at slette negative…

Prøver ihærdigt at slette negative anmeldelser.
Først fordi jeg ikke kontakter dem,
Så vil de ha rettet i den, så da det bliver gjort, prøver i dælme at skrive at det er rettet mod et andet domæne, selvom det tydeligvis er jer.

Så efter 3 forsøg, får i her en ny, så folk kan se i gør alt for at slette negative.

26. november 2024

En positiv virksomhed

Hej...jeg vil gerne give min positive anmeldelse af virksomheden, først og fremmest fordi de arbejder for en god sag.
Dernæst, har jeg oplevet personalet som imødekommende og forstående.

14. november 2024

Kære Ole
Tusind tak fordi du tog dig tid til at lave en anmeldelse. Det sætter vi stor pris på.

Foreningen Sport 'n' Charity

De ringer rundt under påskud af at…

De ringer rundt under påskud af at hjælpe kræftramte børn. Hvor end det lyder nobelt så er min virksomhed reklame beskyttet og det SKAL de respektere trods en søforklaring om deres jurister mener det er okay. Juristerne kunne man så bare ikke snakke med. Underligt nok

11. november 2024

Kære Anders
Foreningen Sport 'n' Charity er en godkendt velgørenhedsorganisation. Jf markedsføringsloven må vi derfor gerne kontakte virksomheder som er reklamebeskyttet. Vi har noteret at din virksomhed ikke ønsker at blive kontaktet fremover.

Denne forening virker til at snyde og…

Denne forening virker til at snyde og bruge kræftramte børn til at tjene penge. Foreningen kan ikke redegøre for hvordan deres penge bliver brugt og hvordan pengene kommer børnene til gode. Alle mine alarmklokker ringer...

I år 2024 har de brugt 1,7 millioner på deres programarbejde med 88 børn dvs. 19.000kr per barn. Hvad får et barn ud af denne støtte på 19.000kr? Er det bare adgang til en digital platform og en bunke legetøj? Alt i alt er det meget uklart, hvad de 1,7 millioner reelt bliver brugt på?

Hvad mere er så udgør de 1,7 millioner til programarbejde kun 35 % af deres samlede udgifter. Til sammenligning var Red Barnets hjælp til børn 80% af deres udgifter.

22. oktober 2024

Kære Karl Emil Koch

Det er meget beklageligt, at du har fået den opfattelse af vores forening.

Du kan finde vores seneste årsrapporter samt generalforsamlingsreferater her; https://sportncharity.dk/aarsrapport-referat/

Du kan endvidere se vores vedtægter her;

Fordelingen af de indsamlede midler;

Samt vores indsamlingstilladelse her;

Vi ville have sat stor pris på, at du havde kontaktet os direkte og fået svar på dine spørgsmål, fremfor en et stjernet anmeldelse her på Trustpilot.

Foreningen Sport 'n' Charity

Jeg har nu på 3 dage fået 7 opkald fra…

Jeg har nu på 3 dage fået 7 opkald fra denne forening. Det er under AL kritik at jagte kunder på den måde og det får mig til at tvivl på det hele er oprigtig!!!!!!!!!!!!!!! RING VENLIGT IKKE MERE!!!!!!!!!!!!!!!!!

2. oktober 2024

Kære Trine

Det er beklageligt, at du har fået mange opkald fra os. Vi ønsker på ingen måde at jagte vores potentielle støtter. Ud fra dit navn kan vi ikke finde dig i vores system og vi vil meget gerne sikre os, at vi ikke kontakter dig igen, hvis du ikke ønsker det.

Du må derfor meget gerne sende os en mail info@sportncharity.dk, hvor du oplyser det nummer hvor på vi har haft kontaktet dig. Så skal vi sørge for, at det bliver slettet i vores system.

Vi ser frem til at høre fra dig.