Sport24team Anmeldelser 5

2,5

2,5

Under middel

Fodboldtøj

Bestilte fodboldtøj til min søn. Fik at vide at der var ca. 4 ugers leveringstid.
Efter 4 uger var gået, kontakter jeg dem selv og får at vide at det vil komme på mandag. Der kommer ingenting om mandagen og jeg kontakter dem igen, hvor de beklager med det ene og det andet. Tøjet kommer et par dage efter, men ikke det hele. Strømper mangler og vil komme i uge 48/49, nu må vi se om det holder.
Der er desværre fejl på tøjet, de har simpelhen ikke skrevet min søns efternavn korrekt. De får det hele retur, så må de prøve igen, men hvor er det skuffende og det er videregivet til klubben. Der skal andre leverandører på banen, surt for Sport24 at jeg har en del at skulle have sagt mht. til hvor vi får tøj fra. Vil sige at vi er mange som er skuffet over jeres fejl og mangler.

Pengene er naturlighvis trukket og de hæver det fulde beløb, også selvom de ikke levere det hele 1. gang.

26. november 2023

3 måneders venten. Ingen varer

Jeg bestilte håndboldtøj til min datter midt december (3 måneder siden). Det var tænkt som julegave. Men det er ikke modtaget endnu. Jeg har ikke fået information i perioden, men har selv måtte skrive og rykke. Jeg har fået besked om 2 forsinkelser, og nu har jeg lige fået mail om, at ordren er annulleret (efter igen igen at have rykket dem).
Bestil ikke fra dem!!!

11. marts 2022

Bestilte et sæt fodboldtøj for 2 måneder siden - stadig ikke modtaget!!

Jeg bestilte min søns fodboldtøj (et sæt med strømper, shorts og T-shirt med tryk) på hjemmesiden den 30. august 2019. Efter ca. 4 uger rykkede jeg for at få det. Det var med stor beklagelse og de skulle nok hurtigt levere. Der gik to dage, så lå der en pakke i postkassen. Der var godt nok kun shorts i pakken og på mit dankort blev der trukket det fulde beløb på 500 kroner.
Det var da vildt skuffende. Jeg måtte klage min nød pr. mail og insistere på, at jeg ville have resten af det sæt fodboldtøj, som jeg oprindeligt bestilte. Stor beklagelse igen og det skulle der nok blive rettet op på hurtigst muligt. I dag er det to måneder siden jeg bestilte det sæt fodboldtøj, men jeg har stadig ikke modtaget andet end et par shorts. Pengene ER trukket for længst. Jeg venter stadig. Det er godt nok en farce. Hvad sker der? Skal jeg selv komme og hente tøjet eller hvad skal der til? Jeg har ikke tålmodighed til flere beklagelser. Jeg vil egentlig bare gerne have, hvad jeg har betalt for. Jeg er bekymret for om min søn når at vokse ud af tøjet inden vi overhovedet ser det tøj.

11. november 2019
Et par dage efter denne anmeldelse, så fik jeg det resterende tøj.
Nu har jeg så modtaget ALT.

30. oktober 2019

Har kun positivt om sport24. Inden bestilling sendte jeg et par spørgsmål til dem, som de var hurtige til at svare på. Varene kom hurtigere end lovet, så det var også positivt. Ved levering havde et par shorts dog den forkerte farve (det var en STOR ordre), men intet problem at bytte, da man både kan bytte online eller i fysisk butik.
Kan helt klart anbefals :)

20. oktober 2013

Er dette din virksomhed?