Vi holdt guldbryllup på Bakkegården d. 20.09.25, hvor vi fik mad fra Thy spisehus og de serverede også - det var en fantastisk oplevelse vi fik også brunch næste morgen, de kan virkelig lave mad og se... Se mere
Min kone og jeg besøgte spisehuset Thy fra fredag til lørdag i denne uge. Skønt ophold - rene og pæne værelser - med en helt skøn middag ! fine råvarer arrangeret på en smuk måde og så velsmagen... Se mere
Vi har ved flere lejligheder fået leveret lækkert og velsmagende mad fra Spisehuset Thy, og denne gang til sønnens konfirmation. Konfirmanden havde specifikke ønsker til menuen, som han selv havde... Se mere
4 vennepar havde en deal til Spisehuset Thy, købt i marts 2019!!!! Vi har ombooket flere gange p.g.a. COVID-19 nedlukninger. SÅ vi glædede os til at få indfriet beviset d. 27. -28. Januar 2022.... Se mere
Tusinde tak for perfekt stegebord og…
Tusinde tak for perfekt stegebord og fantastisk hjælp til udskæring og anretning af dette. Alt sad lige i øjet - mørbrad rosa og lammet smagte fantastisk - i skulle have 6 stjerner, hvis det var muligt.
Virkelig velsmagende og FLOT anrettet mad...
Konfirmanden havde specifikke ønsker til menuen, som han selv havde sammensat, og alle ønsker kunne sagtens lade sig gøre.
Maden blev leveret til tiden, og det var rigtig FLOT anrettet. Det hele var velsmagende og sovsen blev kåret til verdens bedste :)
Alle gæster roste det, og der var mere end rigeligt af alt.
Vi vil helt sikkert anbefale, at få leveret maden fra Spisehuset Thy,- både til små og store selskaber.
Fem stjerner er fedtet i forhold hvad…
Fem stjerner er fedtet i forhold hvad Spisehuset Thy leverede til vores bryllupsfest d. 10.09.2022.
Vi ankom kl. 14 efter kirke, og alt stod klar! Lokalerne er super og flotte, og de havde pyntet det så fint!
Maden til festen var fuldstændig fantastisk, og blev serveret hurtigt, så alle gæster kunne spise samtidig! Til maden var der god vin og ISKOLDE drikkevarer!
Personalet er meget smilende, og med på friske bemærkninger (hvis man er til det)
Der er en lun stemning i huset, men ta’ ikke fejl - de er ikke kedelige!
Vi var en del som overnattede og værelserne er rigtig flotte - for ikke at tale om den fabelagtige morgenmad!
Spisehuset Thy gav os og vores gæster en fest, og en oplevelse udover det sædvanlige!
Mange hilsner og anbefalinger
Michelle og Thomas
Velsmagende - flot anrettet og fantastiske desserter
Skulle holde familiearrangement i 3 dage for 20 voksne og 4 børn og aftalte med Spisehuset Thy, at de sørgede for at levere aftensmad alle dagene.
Fik maden leveret til aftalt tid - lige til at sætte på bordet - velsmagende, flot anrettet og i rigelige mængder ….. fantastiske fiskeretter, kød og skønne salater - toppet med ostebræt og smukke søde super lækre desserter ….. der var ikke et øje tørt - vi var alle dybt imponeret.
Skal du holde fest hjemme - kan jeg varmt anbefale Spisehuset Thy - professionelle fra første henvendelse.
Vi havde købt en deal i 2020
Vi havde købt en deal i 2020, som endelig skulle indfries. Vi blev mødt at den sødeste pige i receptionen som også var vores tjener igennem aftenen. Super sød og smilende, og med stort kendskab til både menu og vine.
vi boede på værelse nr 4, som var af ældre dato, dog super rent og sengen var fantastisk:-)
Vores 6 retters menu var uden sammenligning noget af det bedste mad vi nogensinde har fået serveret.
Vi kommer meget gerne igen en anden gang.
Fantastisk menu med velafbalanceret…
Fantastisk menu med velafbalanceret smag og tekstur. Gode vine på kortet som passede til, venlig service. God pause mellem retterne, vi fik 4. Værelset var rent men middel. Badet helt rent, dog umoderne.
Uhøjtidelig og præsentiøs
Dejlig ophold købt som deal: Overnatning med 6 retters menu.
Fin betjening.
Fantastisk mad og god sammensætning af vinmenu.

Besvarelse fra Spisehuset Thy
Vi havde for lang tid siden købt en…
Vi havde for lang tid siden købt en deal. På grund af koronaen, var den blevet flyttet 2 gange uden problem .
Vi var der den 11 -12 januar og fik en fantastisk 6 retters middag. Sød betjening, meget villig til at besvare spørgsmål og godt præsentation af retterne.
Fin morgenmad, god betjening hele vejen. Vi roser og anbefaler stedet alle steder. At tænke sig, så dejligt et sted i en så rolig by

Super lækker mad.
4 vennepar havde en deal til Spisehuset Thy, købt i marts 2019!!!! Vi har ombooket flere gange p.g.a. COVID-19 nedlukninger. SÅ vi glædede os til at få indfriet beviset d. 27. -28. Januar 2022. !!!
Vi blev budt velkommen med lys i vinduerne, en dejlig varme og smilende personale.
Middagen var helt igennem en kæmpe oplevelse. 4 skønne veltillavede retter serveret af et friskt personale.
Morgenbordet var serveret coronavenligt ved bordet. SÅ fint og lækkert.
Værelserne var rene og sengene var gode at sove i.
Helt igennem et fantastisk ophold indendørs med stormen susende om ørerne udenfor.
Vi vil anbefale Spisehuet Thy til alle vi kender.
Thy er i det hele taget et skønt område af Danmark.

Værdibevis værdiløs
Vi havde fået et gourmet ophold i bryllupsgave som vi virkelig havde glædet os til.
Har så flere gange prøvet at booke men desværre uden held. Kan så læse jeg ikke er den eneste som har haft svært ved det.
Nu er værdibeviset så udløbet og dermed værdiløst da vi ikke har booket et ophold og telefonen har været åbent hele tiden så det var vores problem.
Havde håbet der var lidt mere flexibilitet nu med hensyn til corona, men det var der ikke.

meget dårlig service
Havde bestilt et ophold på stedet, men kunne ikke komme pga. en positiv test.
Fik blot den lakoniske meddelelse, at opholdet ikke kunne flyttes. Det var blot mit eget problem.
Meget dårlig service.

Lækker mad
Lækker mad, spændende sammensætning af ingredienser. Sød betjening. Fuld valuta for pengene.
Det er meget svært at anmelde en…
Det er meget svært at anmelde en oplevelse, når der bliver givet et forkerte oplysninger i tilbagesvaret!

En dejlig oplevelse
5 stjerner for venlighed, imødekommenhed, maden, betjeningen, kort sagt alt i top.
Vi kommer helt sikkert tilbage.

5 stjerner for 4 Gourmet retter
Spisehuset THY er en oplevelse for personer med smag for god mad i den højere ende af skalaen :-). Julegaven fra min kone var et SPOTDEAL til Spisehuset THY og vi bookede i april og måtte vente i spænding til 4. november. Det var værd at vente på !! - 4 meget lækre og indbydende retter som man fornemmede at der var kræset om, serveret af en smilende ung og nærværende tjenerinde. Fint opdateret værelse i rolige Østerild. Her sover man godt efter en sådan positiv oplevelse. Morgenmaden serveret ved bordet med bl.a. røræg og bacon, juice og dejlig kaffe. Østerild er et perfekt udgangspunkt for oplevelser i skønne Thy med Slettestrand, Thorup Strand, Bulbjerg Klit, Vejlerne, Naturpark Thy - og kør gerne efter Sydthy Kurbad i Hurup nu du er i området. Spisehuset Thy er bestemt anbefalelsesværdigt - og gad vide om ikke vinkortet med tiden bliver udvidet? :-) vi fik dog hvad vi skulle have :-)

En oplevelse i Thy 😚
Vi, 3 vennepar har haft en mega god oplevelse hos Thy spisehus. En deal med 6 gourmetretter, en fryd for øje og mund. God service, oplagt tjener der guidede os gennem mad og vin.
Og morgenmaden var en behagelig overraskelse. Og en god stemning i receptionen, da vi skulle af sted. Kan kun anbefales.
Vh Lillian Hammer

Aldrig Thy Spisehus!
Havde købt dealbevis gældende til 31.12.21. Ved kontakt primo okt. til Thy spisehus for booking af ophold blev jeg afvist i en meget ubehagelig tone, “der var ikke flere ledige tider resten af året, og jeg kunne bare henvende mig til Deal”. Aldrig mere Thy Spisehus, tænk at behandle evt. kommende kunder på den totalt afvisende måde!
Birthe Christensen

Mad der smager
Mad der smager. Behagelige personer der ved hvad det drejer sig om. En kæmpe oplevelse. Kommer helt sikkert igen.