SpiritWorks: EMDR & IFS Psychotherapie in Heist o/d Berg Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Op het moment dat ik deze review schrijf ben ik een 4 tal keer bij Reinout geweest. Sowieso is aan jezelf werken een intens werk. Reinout neemt het ongedwongen op. Met wat er zich op het moment van de... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

I cannot say enough good things. Reinout is an incredible therapist. I feel deeply held, and immediately safe and seen every time I am in his office. He is highly skilled and wickedly smart at what he... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Traject pas opgestart. Ik ben eigenlijk geen fan van praten over mijn gevoelens maar in deze praktijk is het veilig. Er wordt niet aan je gesleurd of getrokken. Geen wekenlange gesprekken alvorens tot... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Psykoterapeut
  2. Børnepsykolog
  3. Advokat
  4. Life coach
  5. Psykoanalytiker
  6. Psykolog

Skrevet af virksomheden

Psychotherapie,hypnotherapie & coaching in Heist-op-den-Berg door SpiritWorks: Reinout Baeckelmans Ik ben Reinout Baeckelmans, therapeut en coach; gewichtige woorden om te zeggen dat ik vooral bezig wil zijn met het welzijn van mensen. Of dat nu gaat over assertiviteit, zelfvertrouwen, veiligheid, stress, creativiteit of persoonlijke ontwikkeling,... de mens met al z’n bezorgdheden en kwetsbaarheden staat bij mij centraal. Je bent met een reden op deze site terecht gekomen, een reden die ik nog niet ken. Maar ik wil je helpen door naar je te luisteren. Om via een goed gesprek te zoeken naar antwoorden op jouw vragen en om van daar uit een zinvolle begeleiding te beginnen. Alles begint met een goed gesprek. In het hedendaagse leven, is stress onvermijdelijk. En iets waar je op een bepaald moment in je leven mee moet leren omgaan. Iedereen heeft wel eens last van stress, van te weinig fut of teveel boosheid in het leven. Iedereen heeft wel eens een mindere dag. En daarbij kan ik je helpen. Je hoeft het allemaal niet alleen te doen. Iedereen heeft -al dan niet verborgen- troeven en talenten. Mijn doel is die te herkennen, erkennen, aan te spreken en verder te helpen ontwikkelen.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

6 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Uitstekend

Ik en mijn partner hebben van onze therapie genoten, het intakegesprek was gratis en gaf ons ook een fijne kijk op hoe het werkt bij spiritsworks. We hebben kunnen praten en luisteren naar elkaar zoals het hoort.. met dank aan de therapeut. Het voelde heel fijn om naar huis te gaan en de adviezen en tips waren/zijn zeer nuttig. Blij dat we bij Spiritsworks hebben aangeklopt.
Bedankt!

19. december 2022

Besvarelse fra SpiritWorks: EMDR & IFS Psychotherapie in Heist o/d Berg

Fijn dat jullie er iets aan hebben. Succes samen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De enige waar ik mij zo op mijn gemak…

De enige waar ik mij zo op mijn gemak voel, enige waarvan ik ook echt denk dat het kan helpen.

18. december 2022

Besvarelse fra SpiritWorks: EMDR & IFS Psychotherapie in Heist o/d Berg

Bedankt. We gaan er samen werk van maken.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Coaching van het leven

Reinout is bekwaam, hulpvaardig, empathisch, creatief, open-minded, intelligent ... De hulpverlener die met twee voeten op de grond staat en zijn coaching en bemiddeling me al even tamelijk geworteld en gegrond houd. Als ik de praktijk binnenstap, sluiten we even de hectische Zoo, dat de de wereld soms kan zijn, even buiten. Gesprekken werken vaak zoals zuivere lucht, opluchtend, waarna ik opnieuw ietsje helderder denk. Soms weerleggen we enkel een steentje in de rivier van het leven, waarna de gedachtenstroom net iets anders gaat. Of soms observeren we enkel deze rare rivier met al zijn kronkels en bochten en mag het ... er gewoon zijn ... (Sorry Reinout, ik schrijf dit bewust een beetje anoniem, maar ik vermoed wel dat je weet van wie het komt, je doet en deed veel moeite en je gaf me niet op, bedankt!)

29. september 2022

Besvarelse fra SpiritWorks: EMDR & IFS Psychotherapie in Heist o/d Berg

Bedankt voor het mooie compliment en dito aanbeveling, hectische Zoo bewoner ;-). De beschrijving van wat therapie voor jou betekent, is haast poëtisch en daarom juist zo accuraat.

bedankt

Het vergde wat moed om naar een nieuwe therapeut te gaan, om hulp te vragen en mijn kwetsbaarheid te tonen. Maar vanaf het begin voelde ik de rust, warmte en zachtheid van Reinout.
Ik ga voor gesprekken en EMDR therapie bij hem. Over moeilijke zaken hoef je niet te praten als je niet wil, al is er zeker plaats om dat wel te doen indien je dit zelf wenst.
Onze gesprekken hebben er voor gezorgd dat ik mijn gevoelens niet hoef weg te steken, ze mogen er zijn. Dat ik besef dat het niet mijn schuld is, dat ik er mag zijn.
Bij Reinout kan je jezelf zijn, hij geeft je een veilige omgeving.
Heel erg bedankt Reinout voor alle steun en begrip!

1. december 2022

Besvarelse fra SpiritWorks: EMDR & IFS Psychotherapie in Heist o/d Berg

Bedankt Ingrid. Het doet me echt deugd om dit te lezen. :-)

Een goed raadgever

Een eerlijk antwoord

30. november 2022

Besvarelse fra SpiritWorks: EMDR & IFS Psychotherapie in Heist o/d Berg

Bedankt Christel. Fijn dat je er iets aan gehad hebt. :-)

Aanrader

Zeer goede ervaringen

31. januar 2022

Besvarelse fra SpiritWorks: EMDR & IFS Psychotherapie in Heist o/d Berg

Bedankt Werner. Het was fijn samenwerken.