Spirituele Sieraden Anmeldelser 245

3,3

In het setje ringen mist 1ring (zodat de “tweeling”ringen dus niet compleet zijn, en bij een andere ring de “steen” scheef geplakt is, waardoor het heel goedkoop aandoet! Hier een e-mail overgest... Se mere

Pakketje duurde langer dan verwacht, dit uiteindelijk waarschijnlijk door de drukte. Na een week ik er toch een nieuwe opgestuurd, die dag ook de eerste bestelling binnen gehad. Na mail overleg mag ik... Se mere

Positieve punten: snelle levering en sieraden zoals op afbeelding! Negatieve punten: geen beschrijving van de werking van het sieraad, wat het extra persoonlijk maakt, als je het iemand cadeau wil... Se mere

Prachtige, duidelijke website. Het armbandje, dat ik besteld heb, was kleiner dan verwacht en paste mij helaas niet. Ken ook niemand, die ik er een plezier mee zou kunnen doen. Retour gestuurd. Ontvan... Se mere

1. Smykkeforretning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

SpiritueleSieraden.com heeft uniek helende sieraden. 100% kwaliteit, geen verzendkosten, 14 dagen bedenktijd en binnen 2 dagen geleverd.

3,3

Middel

Slechte kwaliteit.

Slechte kwaliteit.
heb armbanden ten eerst veel later geleverd kregen dan aangegeven.
Heb met een armband de moeite om alleen om te doen.
Vandaag ging het zelfs kapot. Ring ging vanzelf open.
Heb hem maar weggelegt,
Jammer dit alles.

25. august 2024

Op 24 april heb ik oorbellen besteld

Op 24 april heb ik oorbellen besteld, nu 2,5 maand verder heb ik nog steeds niets mogen ontvangen. Ik heb ook meerdere keren gemaild. Hierop heb ik geen reactie gehad. Super slecht en onbetrouwbaar.

10. juli 2024

Service kan beter

Product dat besteld was is goed en op tijd geleverd. Echter voor service moet je hier niet zijn. Ik heb geen factuur gehad, enkel een bestelbevestiging. ik heb een mail gestuurd, wanneer het product verzonden werd, want daar krijg je verder, na de bestelbevestiging, dus geen informatie over. Ik zit nog steeds op het antwoord en de factuur te wachten.

4. april 2024

slecht product en geen enkele reactie…

slecht product en geen enkele reactie op mails die ik stuurde. product brak snel af waarop ik mailde om eventueel een vervangende te krijgen, geen reactie. toen een nieuwe besteld die wederom brak, weer gemaild met foto toegevoegd en weer geen reactie. ik zou hier geen product meer bij kopen en het iedereen afraden die dat wel van plan is!

27. maj 2023