Spira Forsikring GS Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 78 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne roser den hurtige og professionelle service, hvor kompetente og yderst imødekommende medarbejdere hjælper igennem hele forløbet med stor venlighed og grundig rådgivning. Mange fremhæver også, at skader og sager bliver håndteret utrolig effektivt, og at man altid føler sig tryg, forstået og rigtig godt taget imod. Nogle anmeldere var ikke glade for pludselige, voldsomme prisstigninger på deres forsikringer, som kom bag på mange trods et langvarigt og tilfredsstillende kundeforhold. Desuden nævnte en del personer også udfordringer med manglende opbakning samt besværlig hjælp fra kundeservice, når der virkelig opstod større problemer.

Det, folk taler mest om

Service

Kunder deler positive meninger om service og fremhæver ofte den hurtige respons og venlige behandling.... Se mere

Staff

Anmeldere udtrykker stor tilfredshed med personalet, som beskrives som kompetente, imødekommende og... Se mere

Customer service

Anmeldere nævner tvetydig feedback om customer service. På den ene side fremhæver forbrugere kompetente og... Se mere

Price

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med priser, hvor nogle indledningsvis oplever gode og fornuftige... Se mere

Response time

Forbrugere finder responsen og responstiden tvetydig, da oplevelserne spænder vidt mellem tilfredshed og... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Vi har altid gode oplevelser med Spira forsikring. Fra første kontakt møder vi kompetente og imødekommende medarbejdere, som hurtigt besvarer vores spørgsmål og giver grundig rådgivning. Vi føler... Se mere

Har været kunde ved Spira (Gartnernes Forsikring) hele mit voksne liv. Fantastisk selskab. Bund solide og reelle i alt havd de foretager sig. Fik meget uheldigt totakskadet en nyindkøbt bil. I løbet a... Se mere

Vi har dags dato afsluttet et kapitel med spira forsikring efter en brand vi havde på vores terrasse 18 okt. Hurtigt i forløbet kom der både skadeservice, tømrer og de andre aktører på, for og minimer... Se mere

Havde tyveri af 2 Stihl motorsave og et topnøglesæt fra min ulåste staldbygning. Ringede til Spira og fik god information om hvad jeg skulle gøre. Indsendte mail om hændelsesforløbet, de stjålne ting... Se mere

1. Forsikringsselskab
  2. Ulykkesforsikringsselskab
  3. Bilforsikringsselskab
  4. Virksomhedsforsikringsselskab
  5. Erhvervsforsikringsselskab
  6. Boligforsikringsselskab

Spira Forsikring hed før Gartnernes Forsikring. Vi er et kundeejet forsikringsselskab med et stort, grønt hjerte og begge ben på jorden. Det har vi haft siden 1908. Hos os får du forsikringer i øjenhøjde, fair priser og personlig, professionel rådgivning. Vi går meget op i, at vi altid er nemme at få fat på, og vi tager dig og dine behov alvorligt og personligt. For os handler forsikring om meget mere end bare ting og penge. Vi er her for dig hele vejen – også hvis uheldet er ude. Hos os er du en del af et kundeejet fællesskab. Det betyder, at du – og alle vores andre kunder – hver især ejer en lille smule af os. Og, at overskuddet går til at udvikle os, så vores forsikringer, priser og service konstant forbedres – til gavn for alle. Vi er ikke større end, at vi altid har tid til dig. Om du ringer til os, skriver eller får besøg af din forsikringsrådgiver, bliver du mødt af mennesker, der interesserer sig for dig og taler i et sprog, du forstår.

God

Svarer typisk inden for 1 uge

3,9

Flyttet alle mine forsikringer uden…

Flyttet alle mine forsikringer uden sten i skoene. En dygtig rådgiver hjalp mig i mål og fik afklaret alle mine behov. Ingen kanonsalg eller at jeg fik presset alle mulige dækninger ekstra ned i halsen. Spurgte ind til mit behov og jeg fik hvad jeg havde brug for. Sød og kompetent rådgiver med empati i højsæde.

30. april 2025

Besvarelse fra Spira Forsikring GS

Kære Susanne. Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord, som vi sætter stor pris på. Det er dejligt at høre, at du har følt dig godt tilpas igennem hele forløbet. Mvh. Lene, Gartnernes Forsikring

Tak til god oplevelse

En særlig stor tak til Henrik Nygaard, som altid leverer hurtig og god service når der er brug for det - altid klar med det lille ekstra :-)

23. juni 2025

Kære Charlotte.
Tusind tak for de pæne ord. Jeg giver din ros videre. Og tak for at dele din oplevelse her. Det sætter vi stor pris på. Mvh. Lene, Gartnernes Forsikring

God service og tryg fornemmelse i maven

Henrik er en utroligt behagelig mand som guidede os igennem vores forskellige forsikringer og kom med gode input, som vi kunne tage op til overvejelse. Vi fik et rigtig godt tilbud og følte os godt hjulpet på vej. Det føles trygt og godt i maven, og vi ved at vi altid kan ringe og få hjælp, hvis der opstår nogle nye funderinger. Vi er meget tilfredse med Gartnernes Forsikring!

12. juni 2025

Besvarelse fra Spira Forsikring GS

Kære Trine. Tusind tak for de fine ord. Jeg giver din ros videre til Henrik. Og tak for at dele din oplevelse med os her. Det sætter vi stor pris på. Mvh. Lene, Gartnernes Forsikring

Vi er top glade for vores nye…

Vi er top glade for vores nye forsikringer og vores virkelig rare forsikrings fyr Brian, som er super skarp i sin rådgivning. Det eneste vi er lidt kede af (og som næsten fjernede en stjerne) er at han ikke gav os navnet på den han køber hans sokker hos!!
#brianpålandsholdet #brianssokkerijulegave

18. juni 2025

Besvarelse fra Spira Forsikring GS

Kære Ane. Tusind tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, at du er glad for vores forsikringer og din kontaktperson (inklusiv hans sokker ;-).). Hilsen Lene, Gartnernes Forsikring

Super Fie S.

Har fået en super hurtig og kyndig support på en skade fra Fie.

Jeg har kun været kunde i kort tid hos GARFORS, men med denne oplevelse er jeg SINDSSYGT GLAD for at have skiftet væk fra deres konkurrent.

Virkelig en 10-stjernes oplevelse! (men bliver begrænset til 5 :))

16. juni 2025

Besvarelse fra Spira Forsikring GS

Kære Charles. Tusind tak for de pæne ord, som vi selvfølgelig giver videre. Også tak for at dele din oplevelse med os her. Det sætter vi stor pris på. Mvh. Lene, Gartnernes Forsikring

Jeg har valgt dette selskab til at…

Jeg har valgt dette selskab til at forsikre min Fiat stilo fra 2002 og de har sat prisen til 42600kr om året ? For en ansvarsforsikring?

3. juni 2025

Kære Carl.
Når vi, som i dit tilfælde, får en ansvarsforsikring ind, som skal tegnes til en forsikringstager, vi ikke kender, vil det ofte medføre en pris, som ved første øjekast kan virke urimeligt høj, da vi i det tilfælde er nødt til at udstede en bilforsikring til dig, som om det var din første bil. Det er naturligvis ikke altid særlig hensigtsmæssigt, men det desværre vilkårene, når vi ikke kender dig som kunde og ikke har nogle kontaktoplysninger på dig.

Jeg synes derfor, at du skal ringe til os, så vi kan få nogle flere oplysninger om dig og lære dig bedre at kende, så vi kan fremsende et tilbud, der afspejler de faktiske forhold. Det har også stor betydning for prisen, om du samler alle dine forsikringer hos os.

Så giv os et kald, så er jeg sikker på, at du vil se, at vores priser er helt anderledes rimelige.

Vi ser frem til at høre fra dig.
Med venlig hilsen Martin Bjørk-Olsen, Kundeservicechef.

Jeg vil gerne sige mange tak til Henrik…

Jeg vil gerne sige mange tak til Henrik Nygaard fra Gartnernes Forsikring. Jeg har flyttet min forsikring til dem efter at havde fået den BEDSTE rådgivning fra Henrik Nygaard.

Besvarelse fra Spira Forsikring GS

Tusind tak for at dele din oplevelse med os her. Det sætter vi stor pris på. Tak for de pæne ord til Henrik, som vil blive videregivet. Mhv. Lene, Gartnernes Forsikring

Faktisk fik jeg ikke det jeg håbede på

Faktisk fik jeg ikke det jeg håbede på, men Peter Møller gjorde det til en god oplevelse, med gode råd og vejledning, så jeg kunne komme videre i mit projekt.

19. maj 2025

Besvarelse fra Spira Forsikring GS

Kære Rene. Mange tak for din anmeldelse. Det er vi rigtig glade for at høre, og vi giver de pæne ord videre. Mvh. Lene, Gartnernes Forsikring

Henrik Nygaard besøgte os da vi bor på…

Henrik Nygaard besøgte os da vi bor på en stråtækt landejendom og ønskede at skifte forsikring.
En grundig gennemgang af ejendommen og et efterfølgende møde hvor alt blev gennemgået og forklaret minutiøst ned i mindste detalje.
Man føler sig i gode og kompetente hænder.

21. maj 2025

Besvarelse fra Spira Forsikring GS

Kære Jesper. Først og fremmest, velkommen til Gartnernes Forsikring :-) Tusind tak for de pæne ord, som vil blive videregivet, og for at dele din oplevelse med os og andre her på TrustPilot. Det sætter vi stor pris. Mvh. Lene, Gartnernes Forsikring

God kundeservice

Fik besvaret mine spørgsmål ved første opkald.

19. maj 2025

Tusind tak for anmeldelsen. Mvh. Lene, Gartnernes Forsikring

Jeg på kørte et dådyr

Jeg på kørte et dådyr , og da jeg bad om hjælp fik jeg det med det samme ,var bare så forstående og hjælp somme, kan godt andbefaldes

15. maj 2025

Besvarelse fra Spira Forsikring GS

Kære Tove. Tak for de søde ord. Det kan være en rigtig grim oplevelse at påkøre et dyr, så vi er rigtig glade for, at vi har kunnet gøre sagsbehandlingen hos os til en god oplevelse. Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse med os her. Mvh. Lene, Gartnernes Forsikring

Jeg har haft Gartnernes forsikring i…

Jeg har haft Gartnernes forsikring i snart 11 år! de har taget sig rigtig godt af mig både personligt og med vores udlejnings ejendomme. Både været nysgerrig på mig og mine forretninger og talt min sag, når jeg har haft brug for dem! Jeg anbefaler dem dagligt i mit arbejde i stråtags branchen, men vil til en hver tid mene deres service niveau kan klare alle type af sager.

Besvarelse fra Spira Forsikring GS

Hej Thor. Tusind tak for de pæne ord og for at dele din oplevelse med os her. Det sætter vi stor pris på. Mvh. Lene, Gartnernes Forsikring

Fantastisk venlig

Fantastisk venlig, forstående og effektiv skadesbehandling af Orhan Yilmaz fra Garfors ifm. vandskade i nyligt overtaget hus.

De største og varmeste anbefalinger til Orhans måde at være på i en i forvejen presset situation. Tusind tak for det! :-)

Besvarelse fra Spira Forsikring GS

Hej Victor. Tusind tak for de pæne ord, som vil blive videregivet. Og tak for at dele din oplevelse her. Med venlig hilsen Lene, Gartnernes Forsikring

Løsning på skadesanmeldelse

Imødekommende og venlige med en stor forståelse for mit problem med anmeldt skade. Den blev løst bedre end jeg havde forventet. Er så tilfreds med Gartnernes Forsikring.

28. april 2025

Besvarelse fra Spira Forsikring GS

Kære Andreas. Tusind tak for den flotte ord, og for at dele din oplevelse her. Det sætter vi stor pris på. Mvh. Lene, Gartnernes Forsikring

Venlig hjælp

Hjælpen var venlig og målrettet det jeg havde brug for

24. april 2025

Kære Flemming. Mange tak for anmeldelsen. Lene, Gartnernes Forsikring

Ikke lang ventetid og venlig personale

Ikke lang ventetid og venlig personale. Indrømmede fejlen de havde lavet.

22. april 2025

Besvarelse fra Spira Forsikring GS

Hej Lis. Mange tak for anmeldelsen og de fem stjerner. Mvh. Lene, Gartnernes Forsikring