4,1

God

Proffessionelt firma med fageligt dygtige mennesker ..

Jeg har arbejdet sammen med Spinnaker Nordic omkring flere forskellige projekter i forbindelse med blandt andet events, indretning mv. og kan berette at det er et professionelt firma med meget dygtige mennesker.
Jeg har fulgt virksomheden og deres fagelig dygtige direktør siden deres første spadestik, og jeg kan på alle måder anbefale deres services, behagelige tone samt deres fantastiske hjælpsomhed i allerhøjeste grad.

29. oktober 2019

En professionel samarbejdspartner

Vi har nu arbejdede sammen med Spinnaker Nordic i et længere stykke tid. Da vi altid har oplevet både en meget professionel tone, et afslappet miljø, god service og et øje for prikken over i'et, som resulterede i den ønskede extra gevinst for vores virksomhed, er det nu på tid, at efterlade en god anmeldelse og give udtryk for, at vi kan anbefale vores partner til andre virksomheder, der vil lægge marketing delen i professionelle hænder.

28. oktober 2019

Startede godt endte skidt

Min oplevelse med dette firma er at det starter godt – men endte rigtig skidt - Derfor vil det gode råd være hold jer væk.

Opdateret

Denne anmeldelse på min firma profil på trustpilot - Taler for sig selv og viser tydeligt - hvor prof spinakker er - personen der her skrevet denne anmeldelse af min virksomhed er en højtstående person - i Spinakker

logo-color.png
har skrevet en anmeldelse

har lige skrevet en 1-stjernet anmeldelse af XL Tøj - Fedt tøj til store mænd:

Arbejdede sammen med i 2 år. Det gik super fint - men til sidst stejlede han og nægtede at betale sin regning. Ærgerligt, eftersom vi har gjort alt for at holde ham glad.

Hans tøjbutik lader til at være OK ud over det.

19. juni 2018

Dygtige undervisere

Var lige på et kursus med Spinnaker Nordic og det var super duper :-) Fik meget viden med hjem og jeg glæder mig til at gå igang. Mange tak, team SN for en god oplevelse.

16. maj 2017