En virkelig god oplevelse, der var en fejl ved spejlet, vi sendte en mail og fluks returmail fra sælger og et nyt spejl blev sendt , spejlet er super godt.
Service ud over det sædvanlige. 1000 tak 🙂 Det var så fin vejledning ved bestilling, og vi er meget glade for vores pæne nye spejl. Det har både anti-dug og lys med dæmpe-funktion, hvilket vi er ut... Se mere
Var i tvivl om valg af produkt. Fik rigtig god vejledning og service via support over messenger. Fik tilsendt video fra forretningsudstilling, da vi ikke selv kunne se produktet i forretning nær os. P... Se mere
Meget hurtig levering. Super fin service Er ikke sluttet til ELendnu, men forventer at det virker :-) Spejlet lever fuldstændig op til vores forventinger. Kan kun anbefale at købe sit spejl her.
Vi er en dansk virksomhed, som distribuerer spejle til badeværelser i hele landet. Vi arbejder sammen med de bedste partnere i Europa for at sikre os at vores kunder får et innovatit kvalitets spejl, med god design og kvalitet som får rummet til at føles mere moderne og komfortabelt.
Solvangsvej 20, 9700, Brønderslev, Danmark
Super service og hurtig levering.
Købte spejl med indbygget makeup spejl med 3x forstørrelse med LED lys omkring makeup spejl samt LED for oven.
Lige på nær LED lyset er meget "koldt"/høj kelvin, så ens ansigt ikke ser naturligt ud, så fungerer alt rigtig godt.
Super svartid hos kundeservice og hurtig levering. Reklamation grundet transportskade blev hurtigt klaret, og fik et nyt spejl, og det ødelagte blev afhentet. Meget imponerende håndtering af hele forløbet.
Hurtig levering og varerne levede helt op til vore forventninger.
Her får man konkurrencemæssig gode priser på produkter af høj teknisk standard med en kort leveringstid, og man betaler ikke, før man er 100% tilfreds med købet.

Besvarelse fra Spejlfabrikken
Lækkert spejl og super service. Vi var desværre ikke hjemme da spejlet kom så vi blev gjort opmærksom på fra Spejlfabrikken at det nu var hos DHL og vi blot kunne aftale ny dato for afhentning
Super kundeservice!
Fik et spejl der desværre var smadret under fragt, fik et nyt tilsendt hurtigt og helt uden bøvl. Hurtig og venlig betjening.