Wij hadden misschien te hoge verwachtingen met kinderen van 2.5 en 4j. Voor 0-4j is er bitter weinig. Dan zijn er de fietsjes die overal behalve op het parcours te vinden waren. Kids konde... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Heel leuk voor de kindjes! Vooral de klimtorens waren een topper. We waren er toen er veel volk was, mensen die dorst hadden stonden aan te schuiven tot waar de kindjes ook met hun mat naar boven mo... Se mere
Virksomheden har svaret
Snel toegankelijk, vriendelijk onthaal, rustig (zijn op een vrijdagavond geweest), veel personeel die zijn best doet. Jammer dat sommige bezoekers weinig respectvol omgaan met het materiaal en speelgo... Se mere
Virksomheden har svaret
Verschillende ruimtes waar de kindjes zich kunnen amuseren per leeftijd. Wel spijtig dat er veel dingen wat kapot zijn ‘beneden’ in de kelder. Leeshoek: bijna geen boekjes ofwel zijn de boekjes gesche... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Om Speelpunt
Skrevet af virksomheden
Met maar liefst 16 avonturen verspreid over 2500 m² wordt het voor je gezin een avontuurlijke en sportieve dag.
De 7 klimmuren met 10 klimlijnen zijn dé topbeleving van je dagje uit. In de fantasierijke speelwereld verzamelen zich honderden vrolijke PLAYMOBIL®-figuren. Of speelt je kind liever met de blokken? Dan is de gigantische LEGO- en bouwhoek een échte droom. In de Jungle en mini-jungle, twee fantastische speelkooien beleven je kinderen de gekste avonturen. En er is nog meer.... een disco, poppentheater, een reuzetwister, een leuke selfiewand om met mascotte Lemmie op de foto te gaan, twee reuzeglijbanen, een bouldermuur, een grottendoolhof, een laserlimbo... Er is voor iedereen wat wils. Er is zelfs een kleine schaatspiste. Perfect voor een eerste kennismaking met schaatsen.Ook aan mama en papa wordt natuurlijk gedacht. Terwijl je kinderen de tijd van hun leven beleven, kan je genieten van de lekkerste drankjes, hapjes en gerechten. De keuken biedt een uitgebreide menukaart met dagverse bereidingen. Er is trouwens bovendien gratis wifi en ook de toegang voor volwassenen vanaf 16 jaar is vrij.
Enkele leuke weetjes:
- Speelpunt is de favoriete locatie voor een onvergetelijk verjaardagsfeestje.
- Tijdens de vakantieperiodes worden er de leukste kampjes met opvang georganiseerd. Je kan zelfs kiezen voor een kampje met zwemlessen.
- After school party op vrijdag met extra leuke activiteiten en voordelige tickets met kindermenu inbegrepen.
- Lemmies ontbijtbuffet: ontbijten en spelen op zondagochtend. De perfecte uitstap met familie en vrienden.
Kontaktoplysninger
Bekaertstraat 4, 8550, Zwevegem, Belgien
- +32 56 28 95 83
- info@speelpunt.be
- speelpunt.be
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Catering slecht georganiseerd
De binnenspeeltuin zelf is goed, maar we moesten letterlijk een uur wachten op ons eten. Zelfs voor enkel drank liep het niet vlot. Je geduld wordt er op de proef gesteld. Er schort nog iets aan de organisatie.
De klimmuren waren wel goed georganiseerd. De kids hebben een heel leuke dag gehad en wilden niet naar huis.

Spelen helemaal goed
Spelen helemaal goed, klimmen top… maar de bar draaide vierkant. Superlange rijen en geen goede organisatie. Medewerkers die allemaal hun best doen, maar elkaar gewoon in de weg lopen.

Besvarelse fra Speelpunt
leuke plek om te spelen en klimmen
leuke plek om te spelen
jammer dat er een slechte geur hing in de kelder + geen propere toiletten (geen wc papier, geen handdoek)
wachttijden van 20min tussen de klimbeurten door zijn iets te lang voor de kinderen

Slechter of vroeger
De persoon aan de bar stond er een tijdje alleen voor waardoor hij drank moest bestellen en klaarzetten ook wat redelijk traag ging dus. Het eten is veel vermindert met vroeger. Vroeger kreeg je bij de hamburger wat groentjes nu een klein potje wortels. Ik vroeg ketchup voor 3 personen ik kreeg een potje waar er 2 koffielepeltjes in zaten.

Teleurgesteld
Onze eerste ervaring was eerder een teleurstelling. Toegekomen en nergens een plaatsje te vinden aan tafel. Dan maar een kinderstoel genomen en in een hoekje gezet met ons gerief erop. Dan op ontdekking in het speelparadijs. Op de schaatsbaan waren oudere kindjes aan het voetballen, de grote rubberen lego blokken waren er niet (ze lagen boven in de boomhut). Op het speeltoestel voor 0-4 jarigen zat het vol met lagere schoolkinderen die de kleintjes omver liepen. Dat het erg druk was is een goeie zaak maar wij misten begeleiders in het speelparadijs om alles onder controle te houden. Voor die prijs is dit het minste dat ze kunnen doen. Zo heeft ieder kind onbeperkt speelplezier.

Sommige personeel vriendelijk
Sommige personeel vriendelijk, andere dan weer niet en keuken gesloten om 17u wat heel vroeg is voor avondeten. Ook positieve dingen zoals mooie speeltuin en ruim voor de kinderen om te ravotten. Wel duur prijskaartje voor consumptie en ingang.

Leuk maar te druk
Leuke activiteiten maar veel te druk.
Jullie laten teveel kinderen toe.

Top binnenspeeltuin!
Heel veel verschillende mogelijkheden voor de kids, van groot tot klein! Ook veel lekkers op de kaart. Zeer correct van prijs. Een minpuntje is dat er aan de playmobiltafels veel stukjes kwijt of stuk waren... anders hadden onze jongens daar langer kunnen spelen.

Besvarelse fra Speelpunt
Klimmuur zéér tof, wel lang aanschuiven
Onze kindjes (4 en 6) hebben genoten van hun dagje in Speelpunt. Het klimmen vonden ze fantastisch, eens iets anders. Wel jammer dat ze daarbij meer dan een uur dienden aan te schuiven (donderdag 27 juli 2023). Dit had anders kunnen geregeld worden, zoals staat geschreven op de muur?

Besvarelse fra Speelpunt
Tickets online besteld en betaald en…
Tickets online besteld en betaald en toch ging het enorm traag om binnen te kunnen.Eenmaal binnen lang aanschuiven voor drank.
En ook om op de klimmuur te kunnen heeft onze dochter 1u30 staan aanschuiven om dan net voor sluittijd erop te kunnen en er weer af te mogen na 5 min heel teleurstellend zeker voor de prijs die ik ook veel vind .

Besvarelse fra Speelpunt
De maximum capaciteit zou lager moeten
De maximum capaciteit zou lager moeten. Er was amper zitplaats en het aanschuiven aan de klimtoestellen duurde heel erg lang.

Te weinig personeel
Te weinig personeel, te lange wachtrij aan bar.
Aan het klimparcours zou de organisatie veel beter kunnen, werk met nummertjes en laat de kinderen geen uur wachten in de wachtrij, zou leuker zijn dat ze ondertussen nog wat kunnen spelen en dit is zeker te organiseren. Ook een persoon die de kabels helpt aan en af klikken is zeker geen overbodige luxe. De schaatsbaan zou beter rolschaatsbaan worden is NIET ok

Timing eten
We waren rond 12u30 aanwezig
We wouden rond 14u pannekoek eten omdat dit het uur was dat het mogelijk was, 10min aanschuiven om te bestellen, geen pannekoeken pas vanaf 14u30, te druk in de keuken.
Om 14u30 nogmaals gaan aanschuiven, en nogmaals terug gestuurd wegens te druk in de keuken.
Om 15u konden we eindelijk een pannekoek bestellen. Een uur na eerst beloofde tijd pas. Dus kids een uur lopen zagen achter pannekoeken.
Voor de kids wel super leuk!

Besvarelse fra Speelpunt
De prijzen kunnen wat kindvriendelijker…
De prijzen kunnen wat kindvriendelijker en voor ons is het ver en het zou leuk zijn rekening te houden met kinderen die autisme hebben en een desibilitykaart bezitten

Besvarelse fra Speelpunt
Ideaal voor ieder lager schoolkind
Een heel leuke plaats voor kinderen,met zowel kalme hoekjes als avontuurlijke activiteiten. Ideaal voor lagere schoolkinderen. Ondanks de drukke bezetting,goeie service aan de bar. Goeie organisatie.

Besvarelse fra Speelpunt
De service liet te wensen over
De service liet te wensen over, niemand aanwezig om ons binnen te laten, onderbemand, geen cola meer, heb medelijden met die mensen die in de bediening stonden, veel te weinig personeel voor de grote groep mensen. Met dit weer kan je toch wel verwachten dat er veel bezoekers zijn en kan je anticiperen met voldoende mersoneel

Besvarelse fra Speelpunt
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.