Jeg fik en meget god service af et venligt og hjælpsomt personale. De kunstige blomster er meget smukke og naturlige derfor er de også dyre. Men man skal tænke på, at den holder, og man kan variere... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Specktrum bygger på passion. Passion for moderne, veludført design, traditionelt håndværk og unikke produkter. Vores produkter er hjertebarnet mellem en kærlighed for skandinavisk og autentisk design, godt håndværk og nørderi for hvert eneste skridt i processen – for det fortjener du, og det fortjener dit hjem. Hjemmet er det sted, livet leves. Og det skal kunne ses, mærkes og føles.
Søndergade 68, 8000, Aarhus, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 måned
Nu er spejlet dog ikke købt hos jer direkte, men gennem forhandler. Men mine 3 spejle blev hængt op igår og idag da jeg kom hjem fra arbejde hængte det ene helt skævt. Så tog jeg set ned og opdagede at beslaget bagpå som man hænger det op på var faldet helt af i den ene side og der sad kun sådan noget klister tilbage på spejlet… Jeg har 3 børn i hjemmet og kan slet ikke komme over at det kunne være faldet ned og smadret eller endnu værre faldet ned på en af dem…. Tænker at i skal vide det da det er jeres spejle. Og jeg er i hvert fald ikke super tilfreds med mit ene spejl.

Besvarelse fra Specktrum
Hurtigt levering, god priser , det flotteste vase, og en personligt kort, bare det hele perfekt, sikker skal køber igen, meget tilfreds

Besvarelse fra Specktrum
Fantastiske produkter. Super betjening og vejledning fra de sødeste piger. Hurtig levering. Handler der klart igen😊😊😊

Besvarelse fra Specktrum
Holder deres leveringstid og de gav mulighed for at vælge mellem to sofaborde mht. deres naturlige marmor mønstre.
Kundeservice er også hurtig til at svare wow.
De holder virkelig godt på deres 5-stjerners trustpilot anmeldelser. Også derfor jeg købte hos dem

Besvarelse fra Specktrum
Vi købte for nyligt et nyt sofabord igennem Specktrum.dk. Forud for købet havde vi brug for lidt ekstra specifikationer på bordet. Vi skrev til Specktrum og fik en detaljeret film retur og fik svar på alle vores mange spørgsmål. Vi bestilte bordet, som desværre får to små revner i overfladen under fragten - men også her oplevede vi en helt fantastisk kundeservice fra firmaets side. Vi fik flere valgmuligheder, så det blev løst som vi ønskede det. Alt i alt en helt kanon oplevelse af service-niveau og venlighed. Bordet (Phantom Coffee Table) er super smukt og pynter i vores stue. Jeg kan kun anbefale Specktrum til andre. Produkterne er super smukke og serviceniveauet er i top.

Besvarelse fra Specktrum
Perfekt service, hurtig levering. Forsvarlig indpakning. Super flotte unikke varer.
Køber gerne hos dem igen

Besvarelse fra Specktrum
Hold nu op hvor er de meget søde og hjælpsomme. Virkelig kundemindet. Man føler sig set og hørt i allerhøjeste grad. Både chefen og medarbejderne var nogle fantastiske mennesker og gøre alt hvad de kan for at tilfredsstille kunden. Det er bestemt ikke min sidste handel hos jer😍❤️

Besvarelse fra Specktrum
Verdensklasse produkter, service og skarpe priser 💪🏽
6 stjerner herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Besvarelse fra Specktrum
God kundeservice og løsningsorienteret. Stor ros til Specktrum og medarbejderne :)

Besvarelse fra Specktrum
Bestilte varen søndag aften kl. 20 og jeg kunne hente pakken dagen efter. Meget hurtig levering

Besvarelse fra Specktrum
Fantastisk oplevelse, at handle hos jer. Mega hurtig ekspedition og meget smukke ting.

Besvarelse fra Specktrum
Hurtig ekspedition og levering.
Og så var der en personlig hilsen med, det var hyggeligt.

Besvarelse fra Specktrum
Endnu en gang super service og hurtigt levering. 🤔 Handler der helt sikkert igen. I har så mange smukke ting 🤩

Besvarelse fra Specktrum
Super lækre produkter og altid hurtig levering.

Besvarelse fra Specktrum
Det var en dejlig oplevelse at modtage den smukke Rosa kande og de tilhørende Rosa glas.
Der er mange lækre produkter så det er ikke sidste gang jeg bestiller varer hosSpectrum.
Hurtig leverance og løbende information om min bestilling er også med til at give 5 stjerner.
Gitte Mikkelsen