Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 43 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Mange forbrugere roser den utrolig hurtige levering samt det meget venlige og imødekommende personale, som altid yder en rigtig god og personlig hjælp. Kunderne fremhæver ofte de utrolig smukke, detaljerede og naturtro produkter, der skaber stor glæde i hverdagen og passer perfekt ind i enhver boligindretning. Nogle anmeldere var ikke tilfredse med kvaliteten af visse varer, som desværre gik i stykker efter kort tid eller manglede vigtige dele ved levering. En del mennesker nævnte desuden uheldige oplevelser med emballagen under forsendelsen, uventede størrelsesforskelle på varerne samt generelle problemer med at modtage det korrekte tilbehør.

Det, folk taler mest om

Product

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med produktet, hvor nogle fremhæver de smukke og naturtro blomster... Se mere

Quality

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af kvalitet, hvor forbrugerne udtrykker stærkt delte meninger om... Se mere

Delivery service

Anmeldere nævner positiv feedback om leveringsservice med stor tilfredshed og fremhæver generelt den hurtige... Se mere

Service

Kunder havde tvetydig oplevelser med service, idet mange oplevede virkelig god og venlig betjening samt... Se mere

Staff

Brugere beskriver positive interaktioner med personale og roser ofte medarbejderne for deres venlighed og... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg fik en meget god service af et venligt og hjælpsomt personale. De kunstige blomster er meget smukke og naturlige derfor er de også dyre. Men man skal tænke på, at den holder, og man kan variere... Se mere

Produkt lever fuldstændig op til forventningerne, der var hurtigt levering, dog lidt for hurtigt ifølge. den dato jeg havde skrevet jeg gerne ville modtage, så det var stille uden for døren. Men jeg v... Se mere

Virkelig naturtro silke blomster . Men forsendelsen ( indpakningen ) kunne være bedre

Køber tit over deres hjemmeside blomster buketter, de er så sindsyg flotte, hurtig levering og de virker som virkelig flinke søde mennesker som går op i deres butik, det eneste jeg har at sige er at j... Se mere

1. nr. 135 af de 150 bedste virksomheder i Dekorerings- og boligindretningsbutik

Specktrum bygger på passion. Passion for moderne, veludført design, traditionelt håndværk og unikke produkter. Vores produkter er hjertebarnet mellem en kærlighed for skandinavisk og autentisk design, godt håndværk og nørderi for hvert eneste skridt i processen – for det fortjener du, og det fortjener dit hjem. Hjemmet er det sted, livet leves. Og det skal kunne ses, mærkes og føles.

4,1

God

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 måned

4,1

43 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Super service. Hurtig levering

Nem at bestille og hurtig levering

16. februar 2024

Kære Pernille

Mange tak for din søde anmeldelse, det er vi meget glade og taknemmelige for💕 Skønt du er tilfreds med oplevelsen hos os🥰

Vi håber at kunne betjene dig igen en anden gang💕

Du ønskes en dejlig dag💕

Team Specktrum

Hurtig levering og det fineste…

Hurtig levering og det fineste håndskrevet kort.

15. februar 2024

Kære Helle🌸

Tusinde tak for den fine anmeldelse, og ikke mindst 5 stjerner⭐️ Det betyder så meget for os, at du har haft en god oplevelse ved at handle hos os💕

Dejligt at høre at vores hilsner er værdsatte🥰

Vi ønsker dig en skøn tirsdag

Kære Lene🥰

Tusinde tak for din anmeldelse og ikke mindst de 5 stjerner ⭐️ Vi er glade for at du har haft en god oplevelse og kan lide dine nye glas. Det betyder mere end du aner.

Ønsker dig en skøn dag💕

Team Specktrum

De har kun smukke vare og super hurtig…

De har kun smukke vare og super hurtig levering.

31. januar 2024

Kære Anita 🌸

Hvor er vi super taknemlige for din meget fine anmeldelse, det betyder ubeskriveligt meget for os at du kan lide vores produkter💞 Vi er utroligt glade for at høre feedback fra vores kunder - så tusinde tak for det🙏

Vi håber at kunne betjene dig igen🥰

Team Specktrum

God service og en meget hurtig…

God service og en meget hurtig forsendelse. Kan varmt anbefale Specktrum, 5 stjerner herfra 👍

22. januar 2024

Kære Anne💕

Af hjertet tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner🌟🌟🌟🌟🌟

Hvor er vi glade for at du vil anbefale os, det betyder mere end du aner🥰 og tak for at dele din købsoplevelse.

Team Specktrum

Kæmpe fan🤩 Elsker jer og jeres…

Kæmpe fan🤩 Elsker jer og jeres personlige håndskrevne hilsner er virkelig klasse og værdsat- sejt 💪💪💪💪💪

16. januar 2024

Kære Karina

Tusinde tak for din flotte anmeldelse💕

Vi gør alt hvad vi kan for at yde den bedste service for vores kunder🥰 Så det betyder ubeskriveligt meget at du værdsætter vores personlige hilsen🤩

Vi håber vi kan hjælpe igen en anden gang. Ønsker dig en skøn dag🥰

Team Specktrum

Lysestager blev pakket så smukt ind de…

Lysestager blev pakket så smukt ind de var en gave. Tusind tak

8. januar 2024

Besvarelse fra Specktrum

Tusinde tak for din feedback🙏

Dejligt du kunne lide vores indpakning, vi håber lysestagerne faldt i god jord💕

Vi ønsker dig en dejlig tirsdag.

Team Specktrum

Hurtig levering 👍 og super glad for mit…

Hurtig levering 👍 og super glad for mit køb👌

8. januar 2024

Kære Karina🌸

Tusinde tak for at dele din oplevelse med os🌟 Hvor er vi glade for at høre, at du kan lide dine Specktrum produkter.

Vi håber meget at kunne hjælpe dig igen en anden gang🥰 Du må have en dejlig dag💕

Dejlig hurtig levering

9. december 2023

Kære Sanne

Hvor er vi glade for din anmeldelse - Tak🤩 Vi gør alt hvad vi kan for at pakke og sende produkterne hurtigst muligt💕

Vi ønsker dig en dejlig tirsdag🌸

Team Specktrum

Hurtig og perfekt handel.

Hurtig og perfekt handel.. og fem stjerner til indpakningen👍

7. december 2023

Kære Kirsten🌸

Tusinde tak for din anmeldelse og 5 stjerner🤩 Det betyder ubeskriveligt meget at vores kunder har en god oplevelse💕

Dejligt at du kunne lide indpakningen, Vi håber vi kan hjælpe dig igen🥰

Så fine ting

Så fine ting.
Altid hurtig levering og dejligt med
personligt håndskrevet kort.

4. december 2023

Kære Gunne

Tusinde tak for din fine anmeldelse og ikke mindst 5 stjerner🌟 Dejligt du kan lide dine nye produkter og er tilfreds med hele din oplevelse hos os💕 Det betyder mere end vi kan beskrive.

Vi håber at kunne hjælpe dig igen en dag🌸

Team Specktrum

Super hurtig levering og pakket super…

Super hurtig levering og pakket super godt ind. Meget tilfreds

24. november 2023

Kære Henriette

Tusinde tak for din skønne anmeldelse, hvor er vi glade for at du er tilfreds med din oplevelse💕 Dejligt at produkterne kom frem uden skrammer, vi gør vores bedste for at pakke varerne så de kommer frem i et stykke🥰

Du ønskes en rigtig dejlig tirsdag🤩

Alt var godt

Alt var godt ! :) hurtig levering og super godt pakket ind

24. november 2023

Kære Christina💕

Af hjertet tak for din flotte anmeldelse, det betyder meget for os at få dine ord med på vejen og at du har været tilfreds med hele din oplevelse🥰

Vi er meget glade for at din ordre kom hurtigt frem, og var i god behold. Vi håber vi må hjælpe dig igen en anden gang🙏

Team Specktrum

Nemt og hurtigt og så pakker de gaverne…

Nemt og hurtigt og så pakker de gaverne ind - havde ikke vidst det og forventet det - troede selv jeg sku pakke ind - så fantatisk 👌

23. november 2023

Kære Charlotte

Tusinde tak for din anmeldelse og ikke mindst de 5 stjerner🌟🌟🌟🌟🌟 Dejligt vi kunne overraske dig på den positive måde, tak for de fine ord💕

Håber vi kan hjælpe dig igen en anden dag, og så ønskes du en skøn dag🥰

Team Specktrum

Fantastisk kundeservice og meget hurtig…

Fantastisk kundeservice og meget hurtig levering.
Har bestilt 2 kander som faktisk var flottere i virkeligheden end på billedet.
Så en klar 5 stjernet anmeldelse.

20. november 2023

Kære Maria💕

Tusinde tak for at du har taget dig tid til at lave en så fin anmeldelse🤩 og tak for de 5 stjerner.

Skønt at din oplevelse blev endnu bedre en du havde forventet🌸 Håber du er blevet glad for dine kander.

Du ønskes en dejlig dag⭐️

Altid alt perfekt 🤗god betjening,super kundeservice 🤗

Altid god betjening,super kundeservice 🤗

17. november 2023

Kære Pia

Tusinde tak for dine fine ord, det betyder ubeskriveligt meget for os, at du har haft en god kundeservice oplevelse🥰 Tak for din 5-stjernede anmeldelse.

Vi håber vi få lov at betjene dig igen en anden gang.

Du ønskes en skøn dag🌸

Team Specktrum

Tak for en fin julegave til nogen i…

Tak for en fin julegave til nogen i familien, og hurtig levering ;-)

15. november 2023

Kære Bent

Tusinde tak for din fine feedback og ikke mindst de 5 stjerner - det varmer alt samme🤩

Vi håber at vedkommende blev glad for gaven⭐️

Ønsker dig en god dag😃

Kære Jette💞

Mange tusinde tak for de 5 stjerner og dine flotte ord, det betyder mere end du aner for os🥰

Vi håber din nye vase passer perfekt ind i dit hjem🌸

Du ønskes en fantastisk dag.

Team Specktrum

Gode tilbud, hurtig levering og skånsom indpakning - alt i alt en rigtig god oplevelse

10. november 2023

Kære Jeanette

Hvor er vi glade for at du har haft en god oplevelse fra start til slut💕 og tusinde tak for din flotte anmeldelse, det gør os simplethen så glade.

Vi håber at kunne hjælpe dig igen🥰

Du må have en skøn tirsdag.💕

Kære Elisabeth💕

Mange tusinde tak for din 5-stjernede anmeldelse, det betyder alt for os at vores kunder har en god oplevelse🥰

Dejligt du er tilfreds med kvaliteten, da vi altid ønsker at levere produkter i den højeste kvalitet💕

Vi ønsker dig en dejlig dag.