speakk.dk Anmeldelser 6

4,0

1. Arkitektfirma

SPEAKK er et Arkitekt Kontor Etableret af Simon Peter Kaltoft. På tegnestuen har vi samlet flere års erfaring fra fagets forskellige arkitektfirmaer på Fyn og i Odense. Vi har specialiseret os i boligbyggeri og udarbejdelsen heraf. Vi arbejder med nybyggeri, om- og tilbygninger af enfamilieshuse, lejligheder og fritidshuse.

Du bør vide

4,0

God

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Lys i bygning

De indput de kom med for at få indraget lyset i tilbygningen og eksisterende bygning, så man fik haven inddraget i helheden, var bare super fedt tænkt.

26. juni 2025

Besvarelse fra speakk.dk

Tak for anmeldelsen. Vi er glade for at kunne hjælpe jer i en proces som har haft diverse benspænd, fra start til slut.
Vi er glade for resultatet og at det har givet jer værdi samt lys og glæde i hverdagens hjem.

Et arkitektfirma med styr på deres ting

Vi har brugt Speakk gennem vores ombygning og tilbygning, og det har været et lagt og godt samarbejde.
Simon som er arkitekten på projektet har formået at tage vores ideer og drømme og integrere det med vores eksisterende hus, så det virker naturligt og sammenhængende.
Daniel som er bygningskonstruktøren på projektet, har været en super sparringspartner og vi har følt os hørt og forstået gennem hele processen.
Samarbejdet med Speakk har stået på gennem 1,5 år (ikke deres skyld) og hvis vi skal beskrive det med få ord, har det været meget professionelt og vigtigst for os, så har vi været rolige og bekymringsfri gennem hele processen.
Vi har anbefalet Speakk til venner og naboer, uden tøven.

31. januar 2025

Besvarelse fra speakk.dk

Vi takker for tilliden i har vist os igennem alle faser fra første møde og i beslutningerne omkring de små detaljer - hele processen - og ser frem til at følge projektet helt til måls.
Tak fordi i tog jer tid til anmelde og rose os :-)

Engagement og hjælpsomhed ift. mine behov

Som privatperson oplevede jeg meget engagement og hjælpsomhed ift. mine behov. Jeg vil varmt anbefale Speakk.dk. Udover høj professionalisme udstråler Simon personlighed og varme. Følte mig i trygge og kompetente hænder.

10. marts 2024

Hej Kasper
Tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os at du værdsætter vores arbejde og samtidig giver det til kende!
Endnu engang tak for samarbejdet.
Dbh Simon

Vi fraråder desværre at vælge Speakk

Vi fraråder desværre at vælge Speakk som samarbejdspartner. Vi blev før vores møde og under mødet lovet målfaste skitser med udgangspunkter i den originale plantegning.

Resultatet var ikke i overensstemmelse med vores tydelige ønske om at undlade facadeændringer.

Et vinduespartiet er placeret uhensigtsmæssigt forbi en I bjælke, på trods af vores advarsler og oplysninger i det fremsendte tegningsmateriale samt mundtligt til møde i ejendommen.

Ydremere viser de resulterende håndskitser en væg, der er uforholdsmæssigt tegnet ind over midten af et vindue, samt skabe i køkkenet, som ikke kan være der i dybden uden at kræve betydelige facadeændringer. Dette resultat lever ikke op til den værdi, vi forventede ved at hyre en arkitekt, og vi føler, at vores investering på 9.500 kr ikke er blevet tilstrækkeligt afspejlet.

Efter en udførlig mail som beskrev disse punkter ovenover samt andet blev vi mødt med dette svar:

“Jeg er lidt hængt op i disse dage, men vil forsøge at svare på jeres spørgsmål i løbet af næste uge. Jeg kan ikke garantere at alle spørgsmål bliver 100% besvaret og hvert et hjørne løst på dette tidspunkt i processen – det er trods alt blot de første skitser.”

1. februar 2023

Besvarelse fra speakk.dk

Tak for din anmeldelse. Jeg er utrolig ked af, at materialet ikke har levet op til jeres forventninger, om at hyre en arkitekt til rådgivning om jeres projekt.

Vi har efterfølgende forsøgt med både dialog, rådgivning og eftersendt materiale, alt sammen som i umiddelbart ikke har kunne se jer tilfredse med.
Vi har aldrig hørt mere fra jer.

Vi har strakt os langt, men må erkende at vores forventninger til opgavens omfang har været for forskellige fra jeres.

Vi ønsker jer held og lykke med projektet.
Dbh Simon