1. Investeringsservice

Sparindex er en af Danmarks største udbydere af børsnoterede passivt forvaltede indeksfonde.

2,4

Under middel

Fører arbitrær aktivistisk politik for kundernes penge

Sparindex påstår, at de tilbyder index fonde, men efter den seneste ændring, hvor de ekskluderer næsten 500 virksomheder og derfor er nødsaget til at skifte til et benchmark, som de og Nykredit er de eneste i hele verden, der anvender, står det klart, at der reelt er tale om aktive investeringsfonde, som styres af arbitrære politiske dagsordener.
Det er nemt at træffe den slags beslutninger, når det er kundernes penge, der bliver brugt på det.

1. december 2023

Etisk ageren i forbindelse med Ruslands invasion af Ukraine

Jeg henvendte mig til Sparindex i forbindelse med en opfordring til at agere etisk og skille sig af med russiske aktiver som følge af Ruslands invasion af Ukraine.

Jeg blev oplyst at denne beslutning allerede er truffet af Sparindex er i en proces med at afvikle alle russiske aktier og aktuelt kun har en aktie i deres fonde som de afventer afviklingen af.

Thumbs up for at agere hurtigt og etisk i en global krise som denne

2. marts 2022

Ville forsøge at sælge mine index…

Ville forsøge at sælge mine index investeringer inden markedet kom i frit fald. Det kunne jeg så ikke, da den var "halted". Kundeservice kunne informere mig om al handel var suspenderet og der ingen tidshorisont var på grund af problemer med at beregne den indre værdi. Når den igen er i handel vil prisen afspejle markedet, hvilket betyder at man kan have tabt en hel masse penge uden at kunne begrænse skaden. Jeg sælger alt hvad jeg har i Sparindex og kommer ikke tilbage igen.

24. februar 2022

Saxo er underlegne til Nordnet

Det er med vilje gjort svært at trække ens penge ud, har været kunde i mange år. De ville nedlægge sparindex.dk, hvilket fik folk til at sælge ud i fondene og prisen styrtdykkede, nu skal jeg åbenbart igennem en længere proces for at få mine penge ud af deres grådige hænder. Anbefales ikke, brug Nordnet istedet.

8. august 2021

Lynhurtigt sobert svar fra kundeservice.

Jeg er interesseret i Sparindex til min aktiesparekonto og stiller i den forbindelse spørgsmål, som bliver besvaret udførligt indenfor få minutter.

9. februar 2021

Besvarelse fra Sparindex

Tak for den pæne tilbagemelding. Det sætter vi stor pris på.

Gode fonde

Fornuftige ÅOP’er. Jeg er generelt tilfreds, men kunne måske godt ønske mig nogle afdelinger i Rusland og fjernøsten ex Kina for at tone min portefølje

6. februar 2021

Besvarelse fra Sparindex

Tak for din feed back - det sætter vi stor pris på.

Vi vurderer løbende vores produkt tilbud, for at sikre at vi tilbyder relevante langsigtede investeringsløsninger. Derfor er vi meget taknemmelig for dine input - dem vil vi tage med i vores fremadrettede produktovervejelser.

Mange tak for at du tog tid til at give os tilbagemelding.

Venlig Hilsen

Stift og rigidt!

Jeg skulle til at investere lidt penge via Sparindex. At sætte penge ind på kontoen var (og er) ikke ligetil. Det tog en rum at finde det kontonummer jeg skulle sætte pengene ind på. Jeg fandt endelig nummeret og sendte nogle penge afsted. Pengene figurerede ikke inde på min Saxo konto. I stedet fik jeg en mail fra dem hvori de kategorisk fastslår: "Vi har modtaget et beløb fra en konto, som ikke er i dit navn.". Men kontoen er i mit navn. Jeg bruger ikke mine mellemnavne i banken, da det er for langt, hvorved mit efternavn slet ikke kommer med på breve etc. Dette kan Sparindex dog ikke regne ud, hvorfor de afviser indbetalingen. Jeg er således afskåret fra at være kunde hos dem. Men noget siger mig også at det måske er det bedste, når det er sådan en velkomst man giver nye kunder!

Redigeret 4. december 2020:
Man kan heller ikke få sine penge UD igen, da man ikke har tilladelse til at angive hvilken konto, man vil have pengene overført til! Det grænser til tyveri ved højlys dag!

9. november 2020

Besvarelse fra Sparindex

Vi beklager meget de udfordringer, du har mødt i forbindelse med ind- og udbetalinger til din konto. Vores samarbejdspartner, Saxo Bank, stiller meget store krav til kundeidentifikation i forbindelse med overførsler. Disse foranstaltninger er iværksat for at leve op til loven om hvidvask og for at beskytte kunderne mod svindel.

Vi erkender, at det til tider kan skabe nogle lidt længere behandlingstider, og det beklager vi. Vi håber dog, at du har været tilfreds med dine investeringer i Sparindex-fondene. Hvis der er noget, du ønsker uddybet, er du meget velkommen til at kontakte os på info@sparindex.dk

Sparindex

Vil på ingen måde anbefale de her…

Vil på ingen måde anbefale de her tumper! Har store problemer med at få MINE penge udbetalt, og når man ringer til dem, er det en eller anden asiat der tager telefonen! Det er simpelthen ikke ok!

21. oktober 2020

Besvarelse fra Sparindex

Vi beklager meget de udfordringer, du har mødt i forbindelse med udbetalinger til din konto. Vores samarbejdspartner, Saxo Bank, stiller meget store krav til kundeidentifikation i forbindelse med overførsler. Disse foranstaltninger er iværksat for at leve op til loven om hvidvask og for at beskytte kunderne mod svindel.

Du er altid velkommen til at kontakte Sparindex, så vil vi hjælpe dig. Når du kontakter Sparindex, er du sikret, at du kan tale med en dansktalende person i vores kundeservice.
Vi håber, at du har været tilfreds med dine investeringer i Sparindex-fondene. Hvis der er noget, du ønsker uddybet, er du meget velkommen til at kontakte os på info@sparindex.dk eller på telefon 36 34 70 10.