Sparekassen Danmark Anmeldelser 3.225

4,5

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 510 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser personalet for deres hjælpsomhed og positive indstilling, hvilket gør interaktionerne behagelige og produktive. Kundeservicen fremhæves ofte som enestående, og mange sætter pris på den personlige og forstående tilgang. Den leverede service beskrives ofte som fremragende, og forbrugerne bemærker effektiviteten og letheden ved deres samlede oplevelse. Anmelderne er særligt imponerede over de hurtige svartider og den smidige brugeroplevelse. Dog var nogle uenige om kundeservicen og nævnte, at svarene var langsomme, eller at forskellige medarbejdere svarede med modstridende løfter. Enkelte oplevede også problemer med at komme i kontakt med banken via telefon og med fejlbehæftet sagsbehandling.

Det, folk taler mest om

Staff

Kunder deler positive meninger om personalet. Anmeldere fremhæver medarbejdernes kompetence, professionalisme... Se mere

Service

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med service. Mange fremhæver den hurtige og professionelle... Se mere

Customer service

Anmeldere nævner positiv feedback om kundeservice. Kunder roser den hjælpsomme, kompetente og personlige... Se mere

Customer communications

Kunder havde tvetydige oplevelser med kontakt. Mens mange roser den personlige kontakt, nemme tilgængelighed... Se mere

Response time

Anmeldere fremhæver positive aspekter af responstiden. Kunderne værdsætter, at rådgivere er hurtige til at... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Vi fik af vide af vores tidligere bank, at to studerende ikke kunne låne til en lejlighed, og vi kunne ikke engang få et fysisk møde. Men så kontaktede vi Sparekassen Danmark, og de ville meget gern... Se mere

Jeg havde Nordea i mange år, men oplevede efterhånden at blive gjort ret ligegyldig, især efter mine lån var afviklet. Da jeg senere skulle lave en ny bankforretning, fik jeg stort set ingen respons.... Se mere

1. Bank
  2. Formueforvaltning
  3. Billån og -finansiering
  4. Finansiel institution
  5. Låneinstitut
  6. Sparekasse

Vi er Sparekassen Danmark - Vi har oprigtig interesse i den enkelte kundes liv og forretning – og hjælper med at realisere drømme gennem værdifuld rådgivning for både privat- og erhvervskunder. Som garantsparekasse tager vi samfundsansvar og bidrager til lokal udvikling. Vi har ingen aktionærer, så vi tænker og handler mere langsigtet – og træffer beslutninger ud fra sund fornuft.

4,5

3 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Tarup-afdelingen

Utroligt positivt møde i dag med Stefan Helgesen og Flemming Særkjær i
Tarup-afdelingen.
Jeg har haft glæden af at have
Flemming Særkjær som rådgiver i mange år og har altid fået tryg, kompetent og nærværende vejledning. Stefan Helgesen deltog som ny part i et planlagt bankmøde med Flemming til specifik rådgivning omkring bl.a. investeringer og i dag blev jeg heller ikke skuffet. Det er en fornøjelse for en, som er lidt tal dum, at få vejledning og forklaringer man forstår. Ingen spørgsmål er ubesvaret og det gør det næsten underholdende at gå i banken.
Jeg har kun godt at sige om Tarup-afdelingen

Hej Kelly

Tak for din fine anmeldelse - det er dejligt med god forbindelse til sin rådgiver og at kan få besvaret alle de spørgsmål, man har.
Vi bringer rosen videre til Flemming og Stefan.

God dag!

Sparekassen Danmark

Sparekassen i Tarup 5210 har givet os…

Sparekassen i Tarup 5210 har givet os den bedste behandling og gjordt vores ønske liv en mulighed. Herunder specielt Flemming særkjær!

Besvarelse fra Sparekassen Danmark

Det er vi glade for at høre - vi sender fluks rosen videre til Flemming!

Langsommelig sagsbehandling

Dårligt informationsniveau, lange svartider men tar sig betalt! Venligt personale men det ændrer ikke på, at ting tar for lang tid!

Hej Jetangel

Vi er kede af at høre om din oplevelse.
Hvis du har mulighed for at sende os en mere detaljeret mail på asn@spard.dk om dette, så har vi mulighed for at undersøge sagen nærmere.

Altid hjælpsomme

Altid hjælpsomme, så har vi den bedste rådgiver🥰

19. maj 2026

Hej Nethe

Mange tak - skønt at I har fundet det rette match med jeres rådgiver!

Hurtig hjælp

8. maj 2026

Hej Ajm

Tak for de fine 5 stjerner!

Sparekassen Danmark

Lange svartider + højt gebyr.

Lange svartider, hvis svar overhovedet hvis ikke der rykkes herfor. Opkrævet et gebyr på 3500,- kr. for fejlbehæftet sagshåntering.
Penge der er flyttet fra en pensionsordning til en anden uden orientering fra Sparekassen.
Generel oplevelse af ikke at blive involveret eller tager seriøst.
Så selvom jeg synes godt om ejerstrukturen og de lokale værdier, ser jeg frem til snart at være tidligere kunde, håber blot ikke på flere påfund af høje gebyrer.

7. maj 2026

Hej Peter

Vi er glade for, at du synes godt om at vi er et lokalt forankret pengeinstitut.
Vi er dog kede af, at du ikke føler dig retmæssigt behandlet. Vi vil gerne undersøge sagen lidt nærmere, så hvis du har mulighed for at sende en mere detaljeret mail til asn@spard.dk ville det være fint.

Sparekassen Danmark

Lidt skuffet over man skal betale 300…

Lidt skuffet over man skal betale 300 for opsparing konto og 300 for budget konto

15. maj 2026

Hej CA

Gebyret på konti er med til at dække de løbende omkostninger ved at drive et moderne pengeinstitut – herunder sikkerhed, digitale løsninger og personlig service. På den måde kan vi fortsat tilbyde dig en tryg og velfungerende hverdag med dine penge.
Du er naturligvis velkommen til at kontakte os for at få yderligere forklaring på dine gebyrer og høre mere om vores fordelsprogram.

Sparekassen Danmark

En bankoplevelse præget af tryghed, nærvær og professionel rådgivning

Vi har været kunder i Sparekassen Danmark i de sidste 5 år, og vi kan ærligt sige, at vi oplever en service og rådgivning langt over det sædvanlige.

Det, der især gør forskellen for os, er den høje faglige kvalitet kombineret med en menneskelig og nærværende tilgang. Vi føler os aldrig som bare et kundenummer – vores behov bliver lyttet til, forstået og fulgt helt til dørs.

Rådgivningen er altid grundig, professionel og tilpasset vores situation. Uanset om det handler om økonomiske beslutninger, planlægning eller sparring, oplever vi rådgivere, der er både kompetente, engagerede og oprigtigt interesserede i at finde de bedste løsninger.

Opfølgningen er desuden i topklasse. Der bliver fulgt hurtigt og professionelt op, og vi føler os hele tiden trygge og godt informeret gennem hele processen – blandt andet i forbindelse med både hussalg og huskøb. Den menneskelige og følelsesmæssige dimension betyder også meget for os. Man mærker tydeligt, at der er mennesker bag, som tager ansvar og viser reel interesse.

Vi giver derfor Sparekassen Danmark vores absolut varmeste anbefalinger og 5 stjerner på alle parametre:

- Rådgivning
- Tilgængelighed
- Opfølgning
- Professionalitet
- Personlig service
- Tryghed og tillid

Særligt vil vi fremhæve vores bankrådgiver Jan samt Anja i supporten, som begge yder en ekstraordinær indsats og altid møder os med professionalisme, engagement og venlighed.

18. maj 2026

Hej Ditte

I skal have mange tusind tak for denne helt igennem fantastiske anmeldelse. Hvor er det skønt at læse om jeres positive oplevelser og at I har lyst til at give Sparekassen Danmark de varmeste anbefalinger!
Vi ser frem til det gode samarbejde fremover også.

Vi ønsker jer en dejlig weekend!

Kolde og ligeglade

Sparekassen Danmark har ikke været andet end uvenlige over for mig. De vil ikke en gang hjælpe med spørgsmål hvis man beder om det. Jeg står i ikke selvforskyldt gæld, og til trods for at jeg aldrig har bedt om penge eller overtræk, vil de stadig ikke svare hvis jeg har et spørgsmål. Hvorfor jeg ikke skifter er fordi det nok ikke vil bliver anderledes andre steder.

18. maj 2026

Hej Stine

Vi er til rådighed for dig i udvidet åbningstid i Kundeservice kl. 8-20 på hverdage og kl. 8-18 i weekends, så vi svarer meget gerne på spørgsmål.
Vi er interesserede i at høre mere om din oplevelse, har du mulighed for at sende en detaljeret mail på asn@spard.dk så går jeg gerne videre med dette.
Det ville vi sætte pris på.

Sparekassen Danmark

Altid super god rådgivning og lynhurtige svar

Som førstegangskøbere har vi haft mange spørgsmål og bekymringer undervejs, men vores bankrådgiver, Gry, fra Sparekassen Danmark i Skive har været helt fantastisk fra start til slut. Hun har svaret lynhurtigt, forklaret tingene, så vi forstod det, og vi har følt os trygge gennem hele processen.

Så tusind tak til Gry (og de gode kollegaer i Skive) for hjælpen med at få vores boligdrøm til at gå i opfyldelse 😊

30. april 2026

Hej Mathilde

Tusind tak for de flotte ord til Gry og teamet i Skive - det er skønt at være med til at opfylde jeres drømme!

Vi ser frem til det gode samarbejde fremover også - og ønsker jer en skøn dag!

Den bedste bank

Altid den bedste rådgivning og behandling 😉

Hej Hanne

Tusind tak - det er vi meget stolte af!

Jeg har følt mig set

Jeg har følt mig set, og har fået kompetent og imødekommende face to face hjælp hver gang hver gang jeg har søgt den.
Vil til enhver tid anbefale Sparekassen Danmark til alle.

13. maj 2026

Hej Therese

Anbefaling hermed videregivet til andre, der søger en god Sparekasse med værdierne Sund fornuft, Tillid og Ambitiøs.
Tak fordi I er vores loyale kunder - vi ser frem til det gode samarbejde fremover også!

Sparekassen Danmark

Altid super service og rådgivning.

Vi blot sige tak til verdens bedste rådgiver Jeanette Leth Neldorf (Randers afdelingen) for endnu engang at hjælpe os med at få økonomien og drømmene til at gå op. Vi kunne ikke forestille os en bedre rådgiver. Stor ros til dig og for din måde at være på😊🌞.

12. maj 2026

Hej Peter

Sikke dejlige rosende ord til Jeanette - tusind tak fordi I giver jer tid til at dele jeres positive oplevelser med os her.

Fantastisk personlig service

Vi havde en fantastisk oplevelse og kundeservice fra Inge i Brønderslev. Det var også en af grundene at vi flyttede fra Danske Bank hvor det slet ikke var personlig service. Inge har hjulpet os rigtig godt i gang og vil gerne anbefale andre til at flytte til Sparekassen Danmark

16. december 2025

Hej Jonna

Tak fordi I er vores ambassadører og har lyst til at anbefale os til andre, der også skal have muligheden for at skifte til Danmarks Bedste Sparekasse.
Jeg sørger for, at Inge får de flotte ord med på vejen!

Super god service

Super god service. Den service kunne de store banker lære noget af. Vi blev anbefalet Sparekassen Danmark af vores datter som er ansat og kunde.
Vi havde ellers Danske Bank - faktisk igennem ca 30 år. Men alt for store skift af rådgivere og som bestemt ikke blev bedre med tiden. Så vi gav Sparekassen Danmark chancen efter vi havde gået tænkt lidt over om vi skulle skifte bank. Det gjorde vi så og har slet ikke fortrudt. Så stor ros til Karina Hansen i Aarup Afd. 👍

Hej Tonny

Et varmt velkommen til Sparekassen Danmark - vi er glade for også at have jer med på holdet. Den store ros sendes fluks videre til Karina.

Sparekassen Danmark

Altid en god og tryg oplevelse!

Jeg kan varmt anbefale Sparekassen Danmark (Skive). Da vi i 2024 stod og havde solgt vores hus, troede vores daværende bank ikke på vores drømme. Vi bookede et møde med Sparekassen Danmark, som allerede samme dag ringede tilbage og sagde, at de troede på os, og gav os grønt lys til at købe det hus, som vi havde forelsket os i, selvom jeg på det tidspunkt var ledig efter barsel. Sidste år handlede vi elbil, og her var banken igen på vores side. Her et år senere har vores behov ændret sig, og vi har nu fået grønt lys til at købe en større bil. Siden vi skiftede bank, har vi følt os trygge. Vores skønne bankrådgiver tjekker ind hos os løbende, og vi frygter aldrig et opkald fra dem.

Hej HH

Det er skønt at være med til at opfylde jeres drømme - og at læse om jeres gode oplevelse i Sparekassen Danmark. Tak fordi I deler dette med os her.

Venligt personale

Bankens personale har altid været venlige og imødekommende.
Dog har det været en meget langsom og besværlig proces at oprette vores kunderelation.

11. april 2026

Hej Alan

Først og fremmest tak for de pæne ord til vores dygtige kolleger!
Har du mulighed for at uddybe den del om kunderelationen, så er du velkommen til at sende en detaljeret mail til asn@spard.dk, så går jeg gerne videre med det.

Sparekassen Danmark

Altid god og kompetent rådgivning.

Altid god og kompetent rådgivning.
Venligt og imødekommende personale.

Hej Lone

Tusind tak - det er vi rigtig glade for at høre.

Sparekassen Danmark

Jeg har haft Totalkredit / Sparekassen…

Jeg har haft Totalkredit / Sparekassen Danmark i ca 20 år nu - og de sidste mange år den samme rådgiver. Jeg er SÅ tilfreds....Hele vejen rundt - de er dygtige - nærværende - behagelige at tale med og jeg synes de er dygtige til at se mine behov og mine økonomiske tanke og hjælpe mig på vej....

8. maj 2026

Hej Tina

Det er vi bare glade for at høre - tak fordi du er vores loyale og tilfredse kunde og for at have lyst til at dele det med os her.

Fantastisk kundeservice

Stor ros til vores bankrådgiver Claus Nielsen i Sparekassen Danmark i Tarup, Odense. Han er altid enormt serviceminded og hurtig til at svare på vores henvendelser. Vi bliver altid mødt med åbenhed og imødekommenhed og en meget kompetent bankrådgiver . Tusind tak for det! Med venlig hilsen et par glade kunder

7. maj 2026

Hej Natascha

Vi siger også tusind tak for de pæne ord til Claus - vi sørger for at han fluks modtager dem!