Vi fik af vide af vores tidligere bank, at to studerende ikke kunne låne til en lejlighed, og vi kunne ikke engang få et fysisk møde. Men så kontaktede vi Sparekassen Danmark, og de ville meget gern... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Vi er Sparekassen Danmark - Vi har oprigtig interesse i den enkelte kundes liv og forretning – og hjælper med at realisere drømme gennem værdifuld rådgivning for både privat- og erhvervskunder. Som garantsparekasse tager vi samfundsansvar og bidrager til lokal udvikling. Vi har ingen aktionærer, så vi tænker og handler mere langsigtet – og træffer beslutninger ud fra sund fornuft.
Østergade 15, 9760, Vrå, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Utroligt positivt møde i dag med Stefan Helgesen og Flemming Særkjær i
Tarup-afdelingen.
Jeg har haft glæden af at have
Flemming Særkjær som rådgiver i mange år og har altid fået tryg, kompetent og nærværende vejledning. Stefan Helgesen deltog som ny part i et planlagt bankmøde med Flemming til specifik rådgivning omkring bl.a. investeringer og i dag blev jeg heller ikke skuffet. Det er en fornøjelse for en, som er lidt tal dum, at få vejledning og forklaringer man forstår. Ingen spørgsmål er ubesvaret og det gør det næsten underholdende at gå i banken.
Jeg har kun godt at sige om Tarup-afdelingen

Besvarelse fra Sparekassen Danmark
Sparekassen i Tarup 5210 har givet os den bedste behandling og gjordt vores ønske liv en mulighed. Herunder specielt Flemming særkjær!

Besvarelse fra Sparekassen Danmark
Dårligt informationsniveau, lange svartider men tar sig betalt! Venligt personale men det ændrer ikke på, at ting tar for lang tid!

Besvarelse fra Sparekassen Danmark
Lange svartider, hvis svar overhovedet hvis ikke der rykkes herfor. Opkrævet et gebyr på 3500,- kr. for fejlbehæftet sagshåntering.
Penge der er flyttet fra en pensionsordning til en anden uden orientering fra Sparekassen.
Generel oplevelse af ikke at blive involveret eller tager seriøst.
Så selvom jeg synes godt om ejerstrukturen og de lokale værdier, ser jeg frem til snart at være tidligere kunde, håber blot ikke på flere påfund af høje gebyrer.

Besvarelse fra Sparekassen Danmark
Lidt skuffet over man skal betale 300 for opsparing konto og 300 for budget konto

Besvarelse fra Sparekassen Danmark
Vi har været kunder i Sparekassen Danmark i de sidste 5 år, og vi kan ærligt sige, at vi oplever en service og rådgivning langt over det sædvanlige.
Det, der især gør forskellen for os, er den høje faglige kvalitet kombineret med en menneskelig og nærværende tilgang. Vi føler os aldrig som bare et kundenummer – vores behov bliver lyttet til, forstået og fulgt helt til dørs.
Rådgivningen er altid grundig, professionel og tilpasset vores situation. Uanset om det handler om økonomiske beslutninger, planlægning eller sparring, oplever vi rådgivere, der er både kompetente, engagerede og oprigtigt interesserede i at finde de bedste løsninger.
Opfølgningen er desuden i topklasse. Der bliver fulgt hurtigt og professionelt op, og vi føler os hele tiden trygge og godt informeret gennem hele processen – blandt andet i forbindelse med både hussalg og huskøb. Den menneskelige og følelsesmæssige dimension betyder også meget for os. Man mærker tydeligt, at der er mennesker bag, som tager ansvar og viser reel interesse.
Vi giver derfor Sparekassen Danmark vores absolut varmeste anbefalinger og 5 stjerner på alle parametre:
- Rådgivning
- Tilgængelighed
- Opfølgning
- Professionalitet
- Personlig service
- Tryghed og tillid
Særligt vil vi fremhæve vores bankrådgiver Jan samt Anja i supporten, som begge yder en ekstraordinær indsats og altid møder os med professionalisme, engagement og venlighed.

Besvarelse fra Sparekassen Danmark
Sparekassen Danmark har ikke været andet end uvenlige over for mig. De vil ikke en gang hjælpe med spørgsmål hvis man beder om det. Jeg står i ikke selvforskyldt gæld, og til trods for at jeg aldrig har bedt om penge eller overtræk, vil de stadig ikke svare hvis jeg har et spørgsmål. Hvorfor jeg ikke skifter er fordi det nok ikke vil bliver anderledes andre steder.

Besvarelse fra Sparekassen Danmark
Som førstegangskøbere har vi haft mange spørgsmål og bekymringer undervejs, men vores bankrådgiver, Gry, fra Sparekassen Danmark i Skive har været helt fantastisk fra start til slut. Hun har svaret lynhurtigt, forklaret tingene, så vi forstod det, og vi har følt os trygge gennem hele processen.
Så tusind tak til Gry (og de gode kollegaer i Skive) for hjælpen med at få vores boligdrøm til at gå i opfyldelse 😊

Besvarelse fra Sparekassen Danmark
Jeg har følt mig set, og har fået kompetent og imødekommende face to face hjælp hver gang hver gang jeg har søgt den.
Vil til enhver tid anbefale Sparekassen Danmark til alle.

Besvarelse fra Sparekassen Danmark
Vi blot sige tak til verdens bedste rådgiver Jeanette Leth Neldorf (Randers afdelingen) for endnu engang at hjælpe os med at få økonomien og drømmene til at gå op. Vi kunne ikke forestille os en bedre rådgiver. Stor ros til dig og for din måde at være på😊🌞.

Besvarelse fra Sparekassen Danmark
Vi havde en fantastisk oplevelse og kundeservice fra Inge i Brønderslev. Det var også en af grundene at vi flyttede fra Danske Bank hvor det slet ikke var personlig service. Inge har hjulpet os rigtig godt i gang og vil gerne anbefale andre til at flytte til Sparekassen Danmark

Besvarelse fra Sparekassen Danmark
Super god service. Den service kunne de store banker lære noget af. Vi blev anbefalet Sparekassen Danmark af vores datter som er ansat og kunde.
Vi havde ellers Danske Bank - faktisk igennem ca 30 år. Men alt for store skift af rådgivere og som bestemt ikke blev bedre med tiden. Så vi gav Sparekassen Danmark chancen efter vi havde gået tænkt lidt over om vi skulle skifte bank. Det gjorde vi så og har slet ikke fortrudt. Så stor ros til Karina Hansen i Aarup Afd. 👍

Besvarelse fra Sparekassen Danmark
Jeg kan varmt anbefale Sparekassen Danmark (Skive). Da vi i 2024 stod og havde solgt vores hus, troede vores daværende bank ikke på vores drømme. Vi bookede et møde med Sparekassen Danmark, som allerede samme dag ringede tilbage og sagde, at de troede på os, og gav os grønt lys til at købe det hus, som vi havde forelsket os i, selvom jeg på det tidspunkt var ledig efter barsel. Sidste år handlede vi elbil, og her var banken igen på vores side. Her et år senere har vores behov ændret sig, og vi har nu fået grønt lys til at købe en større bil. Siden vi skiftede bank, har vi følt os trygge. Vores skønne bankrådgiver tjekker ind hos os løbende, og vi frygter aldrig et opkald fra dem.

Besvarelse fra Sparekassen Danmark
Bankens personale har altid været venlige og imødekommende.
Dog har det været en meget langsom og besværlig proces at oprette vores kunderelation.

Besvarelse fra Sparekassen Danmark
Altid god og kompetent rådgivning.
Venligt og imødekommende personale.

Besvarelse fra Sparekassen Danmark
Jeg har haft Totalkredit / Sparekassen Danmark i ca 20 år nu - og de sidste mange år den samme rådgiver. Jeg er SÅ tilfreds....Hele vejen rundt - de er dygtige - nærværende - behagelige at tale med og jeg synes de er dygtige til at se mine behov og mine økonomiske tanke og hjælpe mig på vej....

Besvarelse fra Sparekassen Danmark
Stor ros til vores bankrådgiver Claus Nielsen i Sparekassen Danmark i Tarup, Odense. Han er altid enormt serviceminded og hurtig til at svare på vores henvendelser. Vi bliver altid mødt med åbenhed og imødekommenhed og en meget kompetent bankrådgiver . Tusind tak for det! Med venlig hilsen et par glade kunder