Sparbanken Tanum Anmeldelser

TrustScore 5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Overkligt bra service och personligt bemötande där man ses som en tillgång till banken och inte en belastning som många stora banker behandlar sina kunder. Kunden i fokus märks verkligen, gjorde valet... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Flyttade från Tanum för 10 år sedan men vägrar bytta bank. Man får lätt tag på någon och dom är alltid trevliga spelare ingen roll hur mycket pengar du har på kontot du blir bemött bra. På toppen av a... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Lätt att få kontakt, att hitta personal och kontaktuppgifter. Lätt skicka meddelanden och mail och man får väldigt bra svar! Bra rådgivning. Känner tillit. Ser stor skillnad mot andra banker som ma... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Man känner sig välkommen och det känns som att ni verkligen vill hjälpa till med privatekonomin. Ni har avsatt bra med tid, ingen stress under ett bokat möte. Det känns inte som att man kommer in o... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Bank
  2. Pengeautomat
  3. Juridisk rådgivning
  4. Sparekasse

Skrevet af virksomheden

Vi är en helt fristående bank som verkar i norra Bohuslän och har kontor i Tanumshede och Hamburgsund. Vi har hög kompetens inom privat-, företag-, placering-, och försäkringsrådgivning, hanterar kontanter och ger tillbaka vår utdelning till samhället i form av sponsring. För att livet i norra Bohuslän ska bli lite bättre helt enkelt. Du är hjärtligt välkommen att kontakta oss.

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

59 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Det är så en bank skall fungera med…

Det är så en bank skall fungera med direktkontakt och snabb o bra service på alla sätt. Efter byte av personlig bankman är det riktigt bra service och förståelse av vårt behov.

21. oktober 2021

Besvarelse fra Sparbanken Tanum

Härligt å höra att du är nöjd, Kent! Det gillar vi :) Tack för din recension! /Josefin på banken

En fantastisk bank

En fantastisk bank. Synd att jag flyttat från Bohuslän, Svårt att hitta en bättre bank än denna

20. oktober 2021

Besvarelse fra Sparbanken Tanum

Kul att höra, Sven! Tack för din fina recension :) Vi hoppas du stannar kvar hos oss även om du flyttar från Bohuslän, vi välkomnar gärna kunder utanför Bohuslän också :) /Josefin på banken

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Alltid vänligt bemötande

Alltid vänligt bemötande. Var på en årlig genomgång av min ekonomi. Fick en dålig känsla av att min rådgivare inte kunde skatteregler osv. Fick förklara hur vinster skulle deklareras. Annars är ni alltid vänliga och behjälpliga.

20. oktober 2021

Besvarelse fra Sparbanken Tanum

Hej Gunnar! Kul att höra! Jag hoppas din dåliga magkänsla inte är kvar nästa gång du har kontakt med oss. Tack för din recension :) /Josefin på banken

Professionell bankpersonal.

Mycket trevlig och professionell personal.
Man känner sig väldigt trygg och unik hos er.

2. august 2021

Besvarelse fra Sparbanken Tanum

Vilka fina ord! Tusen tack för ditt fina betyg som gör oss lika stolta som glada 🧡🙏 / Carolina på banken

Personligt och trevligt

Personligt och trevligt. Lätt att få kontakt med handläggare.

21. juli 2021

Kul å höra Siv! Tack för en fin recension :D /Josefin på banken

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Bra och trevligt bemötande

Bra och trevligt bemötande, känns kul att bli kund hos er. Sista stjärnan fick ni inte då era bolåneräntor inte är så låga som jag hoppats

18. maj 2021

Besvarelse fra Sparbanken Tanum

Kul att höra Urban, även om du inte är så nöjd med räntan. Tack för din recension! :) /Josefin på banken

Superbra!!

Ni är bäst!! Kan inte komma på något bättre ord!! 🙂♥️!!

1. maj 2021

Wow, tack så mycket! :D /Josefin på banken

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Lätt att komma i kontakt med

Lätt att komma i kontakt med, men kunde ha längre öppet en dag till ex Tis och Tor.

24. april 2021

Besvarelse fra Sparbanken Tanum

Tack Ove för din recension och din feedback! Den ska jag skicka vidare :D /Josefin på banken

Bästa banken som finns

Bästa banken som finns. Otroligt trevlig och hjälpsam personal som gör allt för att man skall känna sig välkommen, och hjälper till med allt.

23. april 2021

Va kul å höra! Tack så mycket :D /Josefin på banken

Världens bästa bank

Världens bästa bank!
Fantastiska handläggare som är lätta att komma i kontakt med. De lyssnar och tar hänsyn till hur kunden vill ha det upplagt och samtidigt får de till det på absolut bästa sätt.
Att vi bytte till Sparbanken Tanum för några år sedan är något vi är otroligt nöjda med.

Va kul att höra Anna! :D Tack för din fina recension! /Josefin på banken

Mitt omdöme om Sparbanken Tanum

Det bästa med Tanums Sparbank.
Den personliga servicen, att man har en kontaktperson.
Alltid ett trevligt bemötande och god hjälp när behov finns. Att få tips och råd som man inte alltid själv tänker på är ett stort plus.

Besvarelse fra Sparbanken Tanum

Vilken fin recension och vad kul att höra! Tack så mycket Christina :D /Josefin på banken

Väldigt personligt bemötande

Väldigt personligt bemötande, det är lätt att få kontakt och hjälp med frågor både via telefon och meddelanden.

Kul å höra Malin! Tack för din fina recension :D /Josefin på banken

Dette er Trustpilot

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.