Ærgerligt at man ikke kan give seks stjerner, for det har Kaspar og hans team fortjent. Vi har netop haft stor havefest og havde i den forbindelse lejet telt, gulv, borde, slushice- og popcor... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Udlejning af telt, borde, stole og service skal findes samme sted og det gør det hos SoTent i Sorø. Lej flotte hvide festtelte inkl. gulv og andet kvalitetsudstyr. Leveret på hele Sjælland. Billige priser og høj kvalitet Pris for telt og udstyr er altid gennemskuelige hos SoTent. I får de bedste priser og bedste produkter, […]
Danmark
- sotent.dk
Ærgerligt at man ikke kan give seks…
Vi har netop haft stor havefest og havde i den forbindelse lejet telt, gulv, borde, slushice- og popcorn maskiner og nogle andre småting.
Alt spillede bare. God kommunikation hele vejen igennem og god kvalitet af det vi lejede.
Kæmpe anbefaling herfra!!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
God service og høj kvalitet
Vi har netop holdt konfirmation i haven og lejede telt, borde, stole, service osv. hos SoTent. De kom tre dage før og satte teltet op, så vi havde masser af tid til at få styr på det hele - og Kaspar og hans team er super effektive.
Flere at vores gæster kommenterede positivt på teltets kvalitet, men også at stolene og servicen var ret fint.
Kæmpe anbefaling herfra - og det bliver også her jeg booker næste gang vi skal holde havefest.
Fem stjerner og den største anbefaling
Vil anbefale Sotent til alle der skal bruge et “møbleret” kvalitetstelt. Sotent er en professionel og serviceminded teltvirksomhed der endda er konkurrencedygtig på prisen. Vi kommer 100% tilbage næste gang vi skal holde havefest. Det regnede men inde teltet var der varmt, tørt og festligt med farvede lamper.
Kaspar er hurtig til at svare og lyttede til vores ønsker, han kom to dage før festen og satte teltet og to dage efter festen og tog det ned igen.
Hele forløbet kørte smurt. Fem stjerner og den største anbefaling herfra👌
Verdensklasse - intet mindre...
Muligvis verdens bedste og mest servicemindede firma/teltudlejning.
Fantastisk service, hurtig op og nedtagning.
Lynhurtig besvarelse på telefon hvis der var spørgsmål.
6 stjerner herfra
1000 tak for en fantastisk oplevelse!!
Pålidelig og fleksibel service. Fint og solidt telt med mange vinduer og festlige vimpler på toppen.
Pålideligt firma
Kan kun slutte mig til alle de andre gode review af Sotent. Virkelig rart med et firma hvor kommunikationen bare er iorden og venlig.
Flot telt, opsat som man ønsker.
Varmeste anbefalinger herfra
Nemt og super god service
Vi anvendte firmaet til en konfirmation i april. Hurtig svar, super service og alle aftaler blev overholdt fuldt ud. Vil bestemt anbefale at bruge firmaet - og benytter det gerne selv en anden gang:) Stor tak!
Fremragende fra start til slut
Vi har brugt SoTent til to konfirmationer. Det har begge gange været en virkelig god oplevelse og vi vender helt sikkert tilbage, når behovet opstår. Kæmpe anbefaling herfra!!
Super service og god kommunikation
Vi havde en super god oplevelse med Sotent. Kaspar var rigtig god til at rådgive om hvor stort et telt, jeg kunne have i min have og om underlaget i haven (græs, fliser og sten) ville fungere under gulv i teltet. Kommunikationen var god hele vejen igennem og alle aftaler blev overholdt. Teltet og gulvet var flot og solidt og en super god ramme om vores fest. Jeg vil helt sikkert booke Sotent igen og anbefale dem til andre.
Vi skulle bruge et telt
Vi skulle bruge et telt, og var ude i sidste øjeblik. Den klarede Kaspar til en meget konkurrence dygtig pris.
På selve dagen hvor vi skulle have teltet stillet op havde vi et par ændringer, som han fixede uden problemer.
Vi benytter ham igen næste gang :)
Vi kan kun anbefale sotent.dk😊
Vi afholdte konfirmation den 1. maj i haven.
Teltet blev leveret, og sat op, onsdagen inden. Og taget ned igen et par dage efter.
Vi havde telefonisk kontakt op til dagen, og fik rettet til i forhold til antal af ovne osv. Alle vores ønsker blev opfyldt.
Alt var i flot stand, alle aftaler blev overholdt,og servicen var i top!
Vi kan kun anbefale sotent.dk😊
Supergod service
Supergod service! Kaspar reddede os på målstregen, da vi blev brændt af af et andet udlejningsselskab. Fik fat i ham sent torsdag, og han stod allerede på vores adresse næste morgen klokken 9. Han var i den grad medvirkende til, at vores fest blev supervellykket, så jeg giver ham alle mine bedste anbefalinger!
Flot telt, flot betjening!
Vi har brugt SoTent til to konfirmationer. Man får super betjening, mail og telefonkorrespondance er god og hurtig. Vi fik begge gange teltet i god tid og det blev taget ned flere dage efter festen, så man skulle ikke skynde sig at rydde op.
Teltet kommer med op og nedtagning, gulv, lys og minimum fem vinduer og vi har begge gange haft to lynlåsdøre.
Vi kan varmt anbefale Kaspar og hans folk i SoTent
Vi takker SoTent for en super service &…
Vi takker SoTent for en super service & god kvalitets udlejning.
Vi lejede 8 x 12 m pænt kvalitets telt med hygge belysning, fik det sat op, hvorunder der var dømt hygge og fest. Dertil pæne stole med god siddeflade, når man nu skal sidde ned i mange timer i festlig lag, solide borde i rigtig god størrelse, så der er plads til hver og en. Ikke at forglemme Slushicemaskine lige til brug for store og små. Som sikkerhed for varmen ligetilatbruge gasvarmere. 🌞
SoTent har givet og ydet fantastisk råd og vejledning. 🥰 TAK 😘
Super oplevelse, gode råd, godt grej
Super oplevelse at arrangere havefest med grej og råd fra SoTent. Måske ikke et stort udvalg, men det rigtige udstyr, pænt og rent.
Det er anden gang vi anvender Sotent
Det er anden gang vi anvender Sotent. Denne gang lejede vi service, stole og borde mv. Sotent er bare super til at besvare enhver henvendelse i forhold til levering og er meget pålidelige. Der var dog enkelte kopper og glas der ikke var rene, så det skal der måske lige følges op på, inden næste levering. Men jeg vil klart anbefale Sotent, og vil helt sikkert selv benytte dem igen, hvis der skal holdes fest.
Fantastisk service og kvalitet i top.
Fantastisk service, god kvalitet og alt tip top, lige fra telt til stole, service mv.
Vi skulle have et telt opstillet så det blev integreret på vores delvis lukkede terrasse med forskudte plan + det skulle fungere som forlængelse af vores overdækning - det klarede Kaspar med et smil og teltet passede som fod i hose.
Kaspar/Sotent kan VARMT anbefales 😀
God service. Man kan afbestille/ændre telt størrelse, antal stole/borde og service helt frem til dagen før levering.
Så helt klart en god anbefaling herfra.
Jeg kan varmt anbefale SoTent
Jeg kan varmt anbefale SoTent, hvor vi fik leveret telt, gulv, borde og stole hjemme i haven. Det hele blev leveret og sat op tirsdag, hvor festen skulle holdes lørdag og hentet igen tirsdag. Det betød, at vi havde god tid til både at gøre klar og rydde af. Indtil dagen før levering/opsætning kunne vi ændre på antal borde og stole.
Rigtig god service og flink mennesker.
Et stort 5-tal fra os!!!
Da min søn fyldte 18 skulle vi leje et stort telt til en rigtig 80’er fest. Jeg skrev rundt og bestemte mig til sidst for Kasper og SoTent. Det har vi ikke fortrudt et øjeblik. Kasper skræddersyede et tilbud til os med barborde, kulørte lamper, varmeanlæg, et ordentligt trægulv vi ku’ danse på og festlige flag på toppen. Alt gik total smooth. Kasper satte teltet op tirsdag eftermiddag og hentede det tirsdagen efter. Det betød vi havde masser af tid til at pynte og rydde op.
Line Baun Danielsen